• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    tak jsem si uvedomil, ze Pokemoni u me, maji lepsi zivotospravu nez ja - ji alespon 3x denne.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    GLOBALISTA: pro zajimavost, podle darku koukam, že jsme skoro sousedi :) takze pripadne se muzem sejit na trady :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw asian level of gaming :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem hledal jak to funguje ta fuze, tak treba to nekomu usetri cas - soucasne to odpovida i na to, ze IV se bere z Necra. Predpokladam i level, to asi budou lidi, co maji maxnuty Soly (a ze je v Master lize potkavam), cely nadseny... :-)

Q: How do I get a shiny Fused? Do both Necro and Sol/Luna need to be shiny?
    A: the new fused mon will inherit both shiny status and IV from the unfused Necromanza

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/1e38w1z/necromanza_faq_summary/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    RICARDERON: ted uz je pozde ale tip na priste, dobre misto na tenhle druh eventu, kdy spawnuje neco po pul hodine furt dokola vsude, a potrebujes to mockrat - z prvniho nastupiste na Hlavaku dosahnes bez chozeni na 4 gymy... :-) A vyhoda je, ze tam z vlaku vylezou mimoprazsti hraci, takze na kazdy naskoceni je vetsinou loby plna, opakovane.
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    Pobíháte někdo někde po Praze? Potřebuju se zbavit denních pasů.
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    Nechcete me nekdo prosim pridat do nejaky prazsky messenger skupiny? Jsem ochotnej cestovat. Diky
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    To je dneska masakr teda. Jsem normálně uraidovanej. Na slunečního už nemám energii :)
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    GLOBALISTA: už 3x :)
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    CHOCHA: děkuji, přibylo mi 2x tolik přátel, než jsem potřebovala :)
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    ZABAKA: kazdy pokemon se tradem zlepsuje nebo zhorsuje - kdyby to slo donekonecna, meli bychom vsichni same stovkove lucky pokemony :-)
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Máš to tam. Jestli chceš víc přátel můžu poskytnout v naší partičce.
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    kdo ještě nemá v přatelích globalistku :) potřebuji dva nové přátele, abych splnila task

Let's be friends in Pokémon GO! My Trainer Code is 267309093666!

(doufala jsem, že to bude qrko, tak pardon)
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    FRAKIRA: menily jsme Timbura 2 stadium evolvu za nejakej plevel. Ja ani on jsme nevedeli ze to zpet nejde.
    ..Ja stejnyho nemel
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    MAD_MAN: Musíš přes https://store.pokemongolive.com/offer-redemption popř. použít link přímo s kódem
    Jinak kromě toho PQV2VFB9LD46E od BILAKOBRA tu byl ještě LFR5CQZ7852CP, ale nevím jestli ještě fungují.
    MAD_MAN
    MAD_MAN --- ---
    BILAKOBRA: blbej dotaz, ale kam se to zadává?
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    Použijte kód: PQV2VFB9LD46E na své Pokémon GO Game a získejte 100 energie lunar Fusion
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    ZABAKA: ech.. proc mu nedas svojeho? Jinak je to zajimava myslenka - evolvovat chci dobreho pokemona. Dvojity trade by z dobreho pokemona udelal spatneho skoro urcite.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam