• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    EVILMIND: A navic stejně budes potrebovat ty tri dynapokemony na prvni raidy. A jak rikas jstejne s max.p. nic jineho nejde delat.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ZABAKA: Maki je dcera. Ale lucky trade můžeš řešit se mnou.
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    Ted si nevzpomenu. Kdo tady je Maki? Mame uz Lucky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VLAKODLAK: jo. Nemas je kam jinam dat stejne. Az v utery se ukaze, jestli tyhle tri staci na to, abysme zacali chytat dalsi, a jestli jeste bude treba je nejak levelovat.

Me trochu zarazilo z tech screenu z Japonska, ze ten nebude na cas, ale soucasne je tam videt limit na pouziti Max moves. To nezni jako kompatibilni veci... :) Osobne ocekavam spis, ze to bude nesmyslne lehky i s tim co mame, nez naopak.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    takže všichni máme 2 vovce a veverku a do nich cpát CPčka a max pointy?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem to teda prehodnotil, ono ted diky tomu, ze s tema particles vlastne nejde nic delat krome upgradu, tak ti nezbude nez ty 3 pokemony nabusit - protoze jinak nemuzes stejne sebrat dalsi particles... :-) Navic je ted XL candy za kazdy trade, takze to neni problem narvat do tehle dvou jinak k nicemu pokemonu.

Takze to asi vidim na nejjednodussi pattern, kde to nemusis moc sledovat, a soucasne je to nejvic co jde, 1080 za den - rano vezmu 300 za 2km (bo najisto zbudou z predchoziho dne vzdycky bo vetsinu dne jsi pres limit), a pamatuju si, ze muzu kliknout cestou tramvaji jen na 4 veze. A pak vezmu dalsich 300 az budou. Pokud mezitim jsem na 800, tak upgrade neceho, az zacnou ty fighty tak hadam asi clovek utrati po 250 tam.
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    EVILMIND: Souhlas.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XYNDLL_2Q3F: ten "upgrade reward for 100 coins" to je urazka inteligence hracu regulerne.

Jako IMHO nemusíš volit, tam je videt to stoji 250, takze muzes mit vsechny. Vsechny mockrat... :)
    Osobně nemám v plánu do nich moc investovat kvůli tomu, počkám si jednak jestli vůbec musíš maxovat ty moves teď, a jestli ne, tak za XL candy rozhodne budu dělat až nějakého dobrého.
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    XYNDLL_2Q3F: Co, by jste zvolili z nabídky těch tří?
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    EVILMIND: ano. Starter bude asi.... 11:21
    Watch This BEFORE You DYNAMAX in Pokémon GO!
    https://www.youtube.com/watch?v=bSpQdCSaof8
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak z toho questu To the max asi budou nakonec tri - za druhou stranku je dynamax veverka, tipuju za treti bude starter.
    Takze toho 10.9. by asi mel mit kazdy 4 dynamax pokemony.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ELHO_CID: udajne dynamax tradovat lze, dokonce se ani nepocitaji jako special trade, i kdyz nevim, jestli bych zrovna na to plejtval lucky trade.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    EVILMIND: je mozny ty max ovce menit na lucky? Tim se IV zvedne, ne?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ok, tak sice plati co jsem napsal, ale zjevne jen pro prvni den, ja myslel bude encounter za kazdych 1000. Ale je jen za tech prvnich, a pak musite ty particle utracet za update, jinak nemuzete brat novy zadnym zpusobem. Coz je uzasne, protoze se mi hrozne chce utracet je do 10/11/10 pokemona, co jsem dostal... :-) Druhy je za ten quest btw, takze asi pockam az mi naskoci kilometry do nej.

Plus zatim vlastne nevime, jestli vubec na IV nebo levelu pokemona bude zalezet, nebo jestli to bude jen o levelu toho dynamax utoku. Kazdopadne uz se vi, ze ten boj nebude na cas! Coz jsem celkem zvedavej, jak bude fungovat, PoGo ma vsechno na cas prave proto, ze v mobilni hre nechces zamrznout v 30ti minutovem boji.

BTW upgrade dynamax utoku na level 3 (max) stoji XL candy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW ten starter, co jste si ho vybrali v tom questu ted... ten bude dynamax na konci.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Taky je to opět ukázka geniálního programování v Nianticu, resp. opět tu manifestuje v plné síle problém s operacemi typu sčítání a odčítání, který mají opakovaně v různých mechanikách.

V tomhle případě, jestli jste to dneska zkoušeli, tak jste asi zjistili, že když nasbíráte 840 particles, tj. kliknete na 7 power spotů, hra vám řekne, že to je denní limit, ať to zkusíte zítra.
    Není to denní limit.
    Cílem je denně získat 1000, protože za to je encouter s dynamax pokemonem, aktuálně s tou ovcí. Jenže aby to nebylo moc lehký, tak někdo omezil particle gain tak, že jakmile překročíte 800 a současně nemáte 1000, nemůžete získat další ani mít encouter. Boží! :-)

Takže aktuálně to lze udělat jen tak, že váš poslední gain musí být za 2km (+300), kterým přeskočíte zonu smrti mezi 800-1000. Tj. například 6x kliknu a pak ujdu 2km (1020 bodů), jen pozor na to, abyste ty 2km neušli moc rychle, protože to je opět fail... :-) Takže úplně nejbezpečnější způsob, který současně dává nejvíc bodů (1080), je 4x kliknout, a pak ujít 4km.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: ono je to az za tyden hlavne proto, ze ted nikdo nema zadny dynamax pokemony, a jiny tam bojovat nemuzou... :-) Takze proste davaji tyden casu, co chytnes chytnes. Osobne nebudu investovat do niceho, a pockam si az to nekdo zkusi.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    Od 10.9. má být event Go Big, jestli jsem to pochopila dobře, tak budou právě začínat Max battle
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Ale jsou to jen ty max stopy nebo jak se to jmenuje. Už jsem to splnil. 5km dneska nedám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam