• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ELHO_CID: udajne dynamax tradovat lze, dokonce se ani nepocitaji jako special trade, i kdyz nevim, jestli bych zrovna na to plejtval lucky trade.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    EVILMIND: je mozny ty max ovce menit na lucky? Tim se IV zvedne, ne?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ok, tak sice plati co jsem napsal, ale zjevne jen pro prvni den, ja myslel bude encounter za kazdych 1000. Ale je jen za tech prvnich, a pak musite ty particle utracet za update, jinak nemuzete brat novy zadnym zpusobem. Coz je uzasne, protoze se mi hrozne chce utracet je do 10/11/10 pokemona, co jsem dostal... :-) Druhy je za ten quest btw, takze asi pockam az mi naskoci kilometry do nej.

Plus zatim vlastne nevime, jestli vubec na IV nebo levelu pokemona bude zalezet, nebo jestli to bude jen o levelu toho dynamax utoku. Kazdopadne uz se vi, ze ten boj nebude na cas! Coz jsem celkem zvedavej, jak bude fungovat, PoGo ma vsechno na cas prave proto, ze v mobilni hre nechces zamrznout v 30ti minutovem boji.

BTW upgrade dynamax utoku na level 3 (max) stoji XL candy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW ten starter, co jste si ho vybrali v tom questu ted... ten bude dynamax na konci.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Taky je to opět ukázka geniálního programování v Nianticu, resp. opět tu manifestuje v plné síle problém s operacemi typu sčítání a odčítání, který mají opakovaně v různých mechanikách.

V tomhle případě, jestli jste to dneska zkoušeli, tak jste asi zjistili, že když nasbíráte 840 particles, tj. kliknete na 7 power spotů, hra vám řekne, že to je denní limit, ať to zkusíte zítra.
    Není to denní limit.
    Cílem je denně získat 1000, protože za to je encouter s dynamax pokemonem, aktuálně s tou ovcí. Jenže aby to nebylo moc lehký, tak někdo omezil particle gain tak, že jakmile překročíte 800 a současně nemáte 1000, nemůžete získat další ani mít encouter. Boží! :-)

Takže aktuálně to lze udělat jen tak, že váš poslední gain musí být za 2km (+300), kterým přeskočíte zonu smrti mezi 800-1000. Tj. například 6x kliknu a pak ujdu 2km (1020 bodů), jen pozor na to, abyste ty 2km neušli moc rychle, protože to je opět fail... :-) Takže úplně nejbezpečnější způsob, který současně dává nejvíc bodů (1080), je 4x kliknout, a pak ujít 4km.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: ono je to az za tyden hlavne proto, ze ted nikdo nema zadny dynamax pokemony, a jiny tam bojovat nemuzou... :-) Takze proste davaji tyden casu, co chytnes chytnes. Osobne nebudu investovat do niceho, a pockam si az to nekdo zkusi.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    Od 10.9. má být event Go Big, jestli jsem to pochopila dobře, tak budou právě začínat Max battle
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Ale jsou to jen ty max stopy nebo jak se to jmenuje. Už jsem to splnil. 5km dneska nedám.
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Mě už to jede.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jak maji fungovat Dynamax pokemoni - quest uz na ne vidim od 10, tipuju cele to zrejme zacne fungovat az se power spoty objevi v nearby, kde je ted na to misto kdyz se zmensil font v poslednim update.

Kazdopadne me teda pekne serou, ze vsechny dynamax pokemony musis delat novy, tj. je jedno ze mas ctyrikrat hundo Venusaura, pro dynamaxnuti si musis naexpit jinyho... :-( A ani se na to nemuzes vysrat, protoze bych si tipnul, s ohledem na predchozi Niantic zkusenosti, ze muzou vypoustet nove pokemony rovnou do dynamaxu, a tim padem pokud nebudes ready na to, nebudes je moct ziskat.

https://pokemongohub.net/post/news/new-information-on-max-battles-revealed-to-japanese-media/
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    VLAKODLAK: tak až po půlnoci...
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    neměly dneska začít nějaké challenge ve 3? nic nevidím
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    Hdmbbk

074150981477

a referal KRJQ66KG9

:)
    PODVRH
    PODVRH --- ---
    PODVRH: Díky
    PODVRH
    PODVRH --- ---
    Ahoj, hledám kamarády. Pozvěte mě prosím.
    005177722556
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    GLOBALISTA: ok, tak tohle jsem jeste nevidela an8 ja :-) Vubec si neumim predstavit, jakjste se museli trefit, ze vam to hra povolila - mne hra vzdy dusledne oznamila ze tam uz takovy pokemon je i kdyz ho tam dotycny musel dat max vterinu prede mnou :-O
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    FRAKIRA: Já to ještě neviděla. Možná se to stalo i proto, že v tom samém gymu měl někdo stejného pokemona. Vtipné mi přišlo, že když jsem do gymu přidala Snorlaxe, tak se mi v přehledu zobrazovali oba pokemoni vedle sebe a pak ráno byli z přehledu smazaní oba, i ten Snorlax, který v gymu stále reálně byl.
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    GLOBALISTA: to je už vyhozená, ne? Tam to mají nějak zabugované už roky..
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: cosmog jde tradovat takze z jinejch uctu dostal kolik potreboval.

Jako ja ted pul roku vubec nehral, ale kdyz uz jsem se teda lognul na event tak jsem chvili hral i pvp, a zrovna tam je master liga - a odhadem tak 50 procent tymu i na tom nizkym ranku ma maxnutou stovku jednoho z nich. To lidi museli farmit jako blazni. Jsem to necetl predem tak jsem nastesti ani netusil, ze tam jsou i nejaky rare pozadi jako nova sberatelska vec... :-)
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Pominu že jsem udělal asi 60 raidu a ani jedna stovka a ob jich má po prdel, ale kde kurva vzal tolik cosmogu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam