• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    EVILMIND: ano, presne tam. 10:00 tuto nedeli
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ELIDOR: bych se zase mohla skoro po roce stavit :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    zadarilo se?
    pujdete nekdo ted o vikendu?
    3.11. bude sraz na vodarenske vezi v 10:00 .. ze zkusenosti vime, ze se jde realne 6 raidu + pokracuji ti co si zakoupi energii
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    ELIDOR: taky mi prijde docela stupidni to random rozhozeni...proc proste nezustanou spolu ti, co sou v parte, a zbytek random treba?...
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    v deseti to ma byt resitelne az kdyz budou vsechno vyexpeny gigantamax counters
    to logicky zatim nehrozi, tzn druha sance je zitra, kamaradi jdou na mustek v 14h .. bude tam skupina 40+ uz potvrzenych, imho kolem 100 realne.
    tak pripadne drzim palce
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    zkusili jsme v 10, tak to total bez šance :D
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    meli jste dnes stesti?
    my jsme byli na Gigantamax: Venusaur, Blastoise, Blastoise a nakonec Charizard a Charizard

dcerka 1x 100 Charizard
    ja jen slaby prumery, nic nad 90 ... ale Venusaur shiny, cimze je soucasne pro me prvni shiny z rodiny Bulbasaurů - fakt pokemon, na ktereho jsem mel z pohledu shiny dodnes smulu.

jinak pocit .. je super ta obtiznost, donutit ale sejit se cca 30 lidi, to muze byt na mensich mestech imho neresitelny problem
    ma se to hodne vyresit v okamziku, kdy budeme mit vic dobrych a vylevelovanych Gigantamax pokemonu s vyexpenyma skillama na utok, obranu ci healy a rozdelenyma funkcema (coz u random skupin vidim opet jako problem, protoze to rozhozeni na random skupiny po 4 lidech do toho hodi vidle)
    tzn kdyby nechali vsechny lidi pohromade tak by to bylo imho hratelnejsi (nejvic by to bylo videt ted na zacatku, ale verim, ze pozdejs nebude tlak na ten pocet lidi a i tam by se plne ukazala vyhoda tech expenych Gigantamax pokemonu respektive jejich skillu)

jinak dva raidy jsme nedali ani v 25 lidech
    dalsi dva pokemoni nam utekli - jak by rekla tehdy slecna Julie Roberts - svine klouzavy :)
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    ELIDOR: koukám, že v campfire ho mám, no já se zatím účastnila CD přes pokémaniaka
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    BILAKOBRA: chodime s CZ ambasadorem Kadousem, az na vyjimky je nase misto setkani Vodarenksa vez na Letne

https://www.google.com/maps/place/Vod%C3%A1rensk%C3%A1+v%C4%9B%C5%BE+Letn%C3%A1/@50.1001805,14.4173151,758m/data=!3m2!1e3!4b1!4m6!3m5!1s0x470b94daeed45721:0x5fd8d5a94a959a03!8m2!3d50.1001805!4d14.41989!16s%2Fg%2F12176550?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MTAyMy4wIKXMDSoASAFQAw==

pokud je comunity day, tak rozdava kody
    jinak to je o velmi pratelske komunite, neni tam zadny tlak na rychlost jako u jinych organizatoru
    Kadous je totalne pohodovy a pratelsky clovek a imho duvod proc lidi na jeho akce chodi v takovem poctu. rozhodne doporucuju.
    btw jeho akce jsou vzdycky pro vsechny vekovy kategorie, tzn tam lidi berou i svoje male deti .. nikoho to neomezuje, jak nas je tolik (uz bylo i temer 300) tak se proste udelaji ve stromovce skupinky s vlastnim tempem ..
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    ELIDOR: to asi příště, většina těch lidí u Míráku bydlí a dál je nedostanu :D
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    BILAKOBRA: podte na letnou, sraz v 10h u letenske vodarny, pujdeme do stromovky.
    bude nas opet spousta .... predpokladam 100+
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Me se to nastesti vyresilo tim, ze jedu na vikend pryc, a vlak odjizdi nez to zacne - takze aspon budu vedet na priste... :-) Jsem puvodne chtel jet o 2 hodiny pozdejc a venovat ten cas tomu, ze budu na tradicnim super spotu na Hlavaku 1. nastupiste, ale pak mi doslo, ze ono to nejspis nebudou gymy, ale zase ty random obchody, takze kdovi jestli tam neco spawne.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    Taky jsem přemýšlela, jestli to vůbec chci řešit :D ale nakonec dneska se sejdem s kamarádama na Míráku v deset a zkusíme, co to obnáší, kdyby se náhodou chtěl někdo přidat :)
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    Rád bych řekl, že tihle Gigamax pokeši jsou osvobozující. Nemám potřebu je chytat. PVP jsem jim ještě sežral. Ale tohle třetí kolo je mi u prdele. A chápu, že noví hráči jsou potřeba, moloch má hlad. Ale já už jim na to prostě peču.:)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DANII_DP: tady je tvoje odpověď, budou rotovat každý pondělí... :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: afaik tohle ma fungovat az teprve s Gigamax pokemonama, ze pokud ho tam nekdo necha, tak kolem budou wild spawnovat dynamaxove
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    už jsem chytla pár pokemonů u těch power spotů, ale teda zklamání, nejsou dynamax :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Paráda. Electric/poison. Takže nemůžu použít nic z dynamax pokemonů, do kterých jsem už dal body... :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DANII_DP: resp ted koukam, ze Gigantamax pokemoni tu budou uz pristi vikend, ja jsou to prave gen1 starteri. Bych jako docela cekal, ze to by mohla byt prilezitost pro tu rotaci...

Jinak to ma byt pro 40 hracu boj, tak doufam to pujde ve dvou, jinak to bude desnej voser se nekde domluvit, kdyz vidim kolik tech spawnu vsude je.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam