• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: btw co mi aspoň posílat dárky, ať je můžu otvírat, ten giga gengar, co jsem ho zvládla, je hezkej dvojkovej na trade :P
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: jako radši bych, aby se domluvilo třeba jen dvacet lidí, kde ale bude jistota, že mají evolvnuté a trochu potuněné, než takovýhle dav, kde pak ani síť nestíhá... no bylo tam dost děcek tentokrát...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: ja mel hned prvni jako zasek, me to proste napsalo ze nelze nastartovat boj, a nez jsem restartnul klienta tak uz to nemelo cenu. Nejmin jsem sel ve 20, coz byl zazrak bo lidi jinak jak bylo min jak 30 tak vyskakovali, nechapu proc. A v tech 20 na konci zili jen 3 pokemoni, to bylo jako podareny.

Jsem do toho puvodne sel s tim, ze se budu drzet rady z redditu, ze kdyz jsi v random grupe, tak budes healovat, protoze skoro urcite ostatni healovat nebudou. Ale kdyz jsem pri prvni dynamax fazi videl ty pokemony, co ostatni maji, tak jsem si rekl fuck it, si chcipnete, jako cheer squad budete uzitecnejsi... :)

A jako specialni oddil pekla doufam bude existovat pro lidi, co vidi 39/40 ready, a nechaji dobehnout 50s jeste, bo asi nechapou na co to tlacitko je.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: jo děs, tady na Strašnický jsou taky 4 vedle sebe :P akorát děs, jak to tam padalo a sekalo se a navíc teda z druhé bitky nemám nic, tam jsme to nedali ve 40, to museli bejt fakt slabí pokeši
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem si říkal, půjdu na Václavák, když to random vybírá obchody tak tam jich bude hafo.
    Udeřila druhá hodina - přesně NULA gengarů... :-) Takže jsem pro 4 raidy musel nachodit asi tři kiláky. A pak jedu domu tramvají, a na Klamovce jsou čtyři vedle sebe.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    koukám taky funguje najít si na youtube live stream saree pikachu, už mám taky jednoho :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    FRAKIRA: tak ja jsem nevedel, jak to bude fungovat, ze jo - proste aplikace co nekdo doporucil, zatimco jsem cihal na pozvanku na redditu. Az kdyz to cele probehlo, tak jsem jako technicky zalozeny typ zacal premyslet nad tim, proc to asi funguje tak pekne. A jelikoz ta aplikace, narozdil od jinych, vubec nema moznost hostovat raid, tak je to podle me jasny celkem.

Ale furt jsem s necim takovym asi celkem OK, platim remote pass sam, je to vic legit nez jak to jinak funguje nasem sidlisti, kde je obvykla moznost to, ze si vsichni tradnou s tim jednim hracem, co proste otevrene lita vsema peti uctama co hraje po cely planete.
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    FRAKIRA: Já si v posledním týdnu přidal asi 40 random indů a nic mi zatím nepřišlo :) Měl jsem možnost tam i jet, ale to by bohužel bylo až za cca 10 dní, takže smůla.
    Takže díky EVILMIND za tip. Já věřím že je to celý poctivý, kdo jsem abych soudil... ;)
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    EVILMIND: "chtel jsem zkusit legalni moznosti" vs "mam podezreni, ze to bude nejaky botnet" made my day ;-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem si rikal zkusim nejaky legit moznosti jak ziskat regionalniho pokemona, kdyz je ted v Indii sárí Pikachu.

A funguje to docela v pohode, bud cihat az nekdo zacne zvat na redditu - trochu otravne bo je tam hodne lidi, a veskera komunikace je rucne, ale da se to.
    newest submissions : PokemonGoRaids
    https://old.reddit.com/r/PokemonGoRaids/new/

Nebo pres raid aplikace, jsem kdysi davno chvili pouzival neco co me jako stvalo (PokeRaid tusim), ale zkusil jsem dneska na doporuceni na googleplay "Raid Plaza". Je to teda monetizovany - ale staci ziskat 1 kredit pustenim reklamy. Funguje to velice, ale velice rychle, a zcela automaticky, az mam jako podezreni, ze to neni moc crowdsource jako jine aplikace, ale spis nejakej pokemon botnet. Kazdopadne das join, skoro instantne prijde friend request, a po prijeti okamzite invite do raidu, parada.

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Gengar ve 4
    x.com
    https://x.com/LeekDuck/status/1851955132029718715

Ale asi ta snizena obtiznost funguje kdyz vis co delas, prej na tom meetupu v Dejvicich dneska failnuli i ve 25, a dali to az jich bylo pres 30... :-)
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    VLAKODLAK: od čtvrtka je gigantamax gengar
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    Pokémon GO - Niantic sníží obtížnost Gigantamax Max Battle | Pokémaniak.cz - Web pro všechny fanoušky Pokémonů
    https://pokemaniak.cz/novinky/pokemon-go-niantic-snizi-obtiznost-gigantamax-max-battle
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    EVILMIND: Tady od cca pátý minuty je to celkem dobře rozebraný https://youtu.be/rAhLwM8r77c?t=313 Jak správně zaujmout roli, jak vylepšovat pokémony (level pokémona vs level útoku).
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    DANII_DP: zde :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: aha, drobny problemek - az kdyz jsem se dival na dalsi video tak jsem si vsiml, ze to uz jsou gigantamax, ne dynamax... :-) Tak to je jako docela masivni investice.
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    néjaké brňák? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tady je priklad v praxi

8 Player Gigantamax Charizard
    https://www.youtube.com/watch?v=54Km-dnr1Oc
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ELIDOR: diky, uvidim jak mi to vyjde. Jinak jsem se konecne dostal k tomu procist jak to probihalo, a koukam to lidi, co to meli promyslene predem, uplne v pohode davali v osmi lidech. V podstate zakladni taktika je asi, jestli to chapu dobre, ze startujes se svym attackerem, ktereho swapnes pryc nez umre, a pak do dynamax faze se dostanes tankem, a pak swapnes zpatky pro max dmg, pricemz pulka tymu healuje dokud nejsou vsichni full, a utok dava jen az kdyz jsou. Tj. realne na konci faze mas znovu full HP attackera a jedes to znova.

Takze nejtezsi cast na tom zrejme je presvedcit lidi, aby meli ty spravny pokemony, a jeste navic s nima spolupracovali... :-) Protoze jinak je jedno s cim tam jdes, kdyz ti to umre, a pak to nedas ani v 25 jak to nekdo psal, protoze to zrejme nejde proste pretlacit hrubou silou jako v normalnim raidu, kde proste pridas 1-2 lidi random a uz jsi v pohode.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    to bude další kolečko?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    EVILMIND: ano, presne tam. 10:00 tuto nedeli
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam