• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: pokebattleru bych teda moc neveril... :-0 Nejmin jsem dneska sel ve 23 a to jsme nedali, druhej pokus 28 uz jo. Ale jako lidi tam asi u toho moc nemyslej, vzdycky kdyz to startnulo a v moji ctyrce jsem byl jedinej Excadrill, tak jsem mel chut quitnout. A i v tech 28 na konci zilo jen 10 pokemonu, z toho 3 moje... :-) Jako lidi co tam maji Blastoise nechapu, jako proc to hrajou vlastne?

Ja teda nezazil co se na Hlavaku resilo, bo rano jsem zjistil ze nejede tramvaj, a kdyz jsem teda prejel busem na metro tak nejelo ani metro. Takze jsem dorazil decentne na sraz o hodinu pozde. Ale furt se slo checknout pro quest, a ukazalo se, ze ta funkce "ukaz polohu vudce" v Campfire je uzitecna. Bo kdyz vidim, ze dosel az na Zizkov, tak ho muzu ignorovat a jit strateticky cihat na Vaclavaku na dostatecne velkou pohybujici se skupinu s mobilama. Coz fungovalo paradne, a nakonec jsem na posledni dva raidy vyuzil i ten Campfire, kdyz jsem videl jak se RealAndroman plouzi ze Staromaku na Václavak, tak jsem si na ne ve Stepansky pockal.

Navic pozitivni vec od minule, uz to me to nechtelo slozite autorizovat po CheckInu, kdyz volam Campfire z PoGO appky, tj. museli to potichu zmenit, protoze minule jsem tu autorizaci nakonec udelal jen na jednom uctu, na druhem jsem se na to vykaslal takze si to nemohlo brat nikde ulozene.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    tak poněkud zklamání, na hlaváku řešily raidy... takže jsme šly s kamarádkou sami, nakonec s osmi účty jsme to skoro dali... ale jen skoro... nechce dneska někdo giga na Strašnické? :D nebo pak jsme se domluvili na zítra v 10 na Tyláku, tam nás bude 10 účtů
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Tak já předpokládám, že se půjde do stromovky a po cestě bude gigamantax a ve steomovce pak wild area a raids. Mým cílem je Gmax a primals.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: tak muj jediný cíl zítra jsou gigamax raidy, což nevím jestli Stromovka bude to pravé místo pro náhodně generované byznys podniky... ale dost let jsem tam nebyl, pravda... :-) Takže půjdu na ten sraz na Hlaváku.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Čau lidi, plánujete někdo jít na zítřejší sraz v Pze u Letenské vodárenské věže a pak stromovku?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    moje oblibena cast sezony je tu! :-)

Trainers, the limit on Pokémon and item storage limit capacity have each been expanded by 500.
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    EVILMIND: To jsem nejen nevěděl, ale ani mě to nepřekvapilo!!!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako vlastně marně přemýšlím, jak to může být asi naprogramované, že když si ty v úplně jiné mechanice, třeba v GBL, vybereš tým (resp. ani nevybereš, jen vyvoláš to menu), že to způsobí změnu dynamax spawnu všude na mapě kam dohlédneš. Jako... WOW.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: ono je to horší, ty si můžeš změnit, jakého uvidíš! A můžeš ho OPAKOVANĚ zabíjet - jen musíš po každé změně restartnout aplikaci aby ses vyhnula chybě "cant join lobby". Rotuješ tím, že si dáš vybrat Team ale neuděláš to. Nicméně naskočit společně je poněkud problém, hádám budou mít nějaký interní ID, který se bude lišit pro víc klientů.

Excelent coding skills Niantec! :-)
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    dneska jsem zjistila, že každý můj účet vidí jiného dynamax pokemona, takže třeba na belduma nemůžeme jít společně... co to zase vymejšlej?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ELIDOR: taky nemam nic s dobrym IV a 1 shiny, navic se giga proti dyna uz bere jako special trade, tak je nemuzes prehazet tak snadno. Myslim na tech IV tak moc nezalezi ale v tomhle pripade, takze muj plan je delat to jako s tema dyna - tradeovat je proti 4+ let starym pokemonum a doufat v lucky, akorat shiny si taky necham kdyby nekdo mel nahodou na lucky mirror trade.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    byli jsme s dcerkou dneska, postupovali jsme dle navodu EVILMIND:
    a opravdu je to neskutecny rozdil ..

co se chycenych tyce, byli jsme na 6ti raidech, neutekl nam zadny, ale na trech klientech jsme meli jen jedineho 90+ (96), zbytek tezce pod 90 (jedina druhy nejhlepsi 86)

takze zadna velka vyhra, jeden shiny, holt je nechame na pripadny lucky trade.
    jakpak jste na tom vy?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: ja mam nahodou propracovany system, co spravedlive zajistuje, ze kazdy muj friend dostane minimalne 1 darek mesicne, pokud teda sam otevira! :-)

Jo co me nejvic nasralo, jsem si nejak nevsimnul, ze z aplikace nekdy uz asi pred delsi dobou uplne zmizela moznost redeem code. Takze to jde jen pres web. Ja kdyz nahodou neco redeemuju tak je to na PC, takze me tohle minulo, ale jako uprimne vybrat tech 800 se ukazalo na miste jako nemozne, proste se nedalo proklikat pres x overeni neceho. Jako total picovina, nevim kdo vymyslel ze misto toho, abych natukal neco do chlivecku primo ve hre, tak musim pustit externi aplikaci, tam si vygenerovat ko, pak prejit na web, na ten se autorizovat google/FB uctem, ktere v mobilu na webu samozrejme vubec nepouzivam takze je treba se prokousavat MFA, a navic to ani nefunguje kdyz to delaji vsichni (FB doted hlasi "neco se pokazilo" i na PC), tam znova okopirovat kod, a pak vlezt zpatky do hry a cekat, jestli se to tam nekdy dostane. Jako WTF. Abych s sebou nosil jeste notebook ne?
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: btw co mi aspoň posílat dárky, ať je můžu otvírat, ten giga gengar, co jsem ho zvládla, je hezkej dvojkovej na trade :P
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: jako radši bych, aby se domluvilo třeba jen dvacet lidí, kde ale bude jistota, že mají evolvnuté a trochu potuněné, než takovýhle dav, kde pak ani síť nestíhá... no bylo tam dost děcek tentokrát...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: ja mel hned prvni jako zasek, me to proste napsalo ze nelze nastartovat boj, a nez jsem restartnul klienta tak uz to nemelo cenu. Nejmin jsem sel ve 20, coz byl zazrak bo lidi jinak jak bylo min jak 30 tak vyskakovali, nechapu proc. A v tech 20 na konci zili jen 3 pokemoni, to bylo jako podareny.

Jsem do toho puvodne sel s tim, ze se budu drzet rady z redditu, ze kdyz jsi v random grupe, tak budes healovat, protoze skoro urcite ostatni healovat nebudou. Ale kdyz jsem pri prvni dynamax fazi videl ty pokemony, co ostatni maji, tak jsem si rekl fuck it, si chcipnete, jako cheer squad budete uzitecnejsi... :)

A jako specialni oddil pekla doufam bude existovat pro lidi, co vidi 39/40 ready, a nechaji dobehnout 50s jeste, bo asi nechapou na co to tlacitko je.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: jo děs, tady na Strašnický jsou taky 4 vedle sebe :P akorát děs, jak to tam padalo a sekalo se a navíc teda z druhé bitky nemám nic, tam jsme to nedali ve 40, to museli bejt fakt slabí pokeši
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem si říkal, půjdu na Václavák, když to random vybírá obchody tak tam jich bude hafo.
    Udeřila druhá hodina - přesně NULA gengarů... :-) Takže jsem pro 4 raidy musel nachodit asi tři kiláky. A pak jedu domu tramvají, a na Klamovce jsou čtyři vedle sebe.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam