• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    BILAKOBRA: mne se zase libi tenhle

BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    A z tohohle mám fakt radost.

BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    dneska jsme si dávali v 15 účtech, jen jsme zjistili, že si musíme počkat, až nebude mít giga tox zabijácký útok, ale mírný, který nám hned neodrovná pokeše :) jen teda ze tří giga bitek je ta samá forma, to jsme nepřišli na to, jak předem poznat, která forma to bude
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Koukam ta feature, ze vas nikdo nemusi zvat na raid, ale muzete se kdykoliv pripojit k raidu, co vidite u nekoho ve friendlistu, dnesnim eventem konci. Pritom je to asi nejlepsi vec, co vymysleli za poslednich 5 let...
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: ne tak uplne, minule jsme jednoho giga gengara ve 40 nedali :P
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    FRAKIRA: pozor, ono to tak porad je, kdyz je 40 lidi tak diky tomu, ze i mrtvy muzou fandit (a tim rychlejc dynamaxujou ty, kteri zijou), furt taktika "nas mnoga" funguje dobre... :-)
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    EVILMIND: "proc to hrajou vlastne" - protoze jsou zvykli, ze kvantita je to, na cem zalezi a ze v dostatecnem mnozstvi se da ubit cokoliv cimkoliv.

(Ja se priznam, ze jsem se na pokemony vykaslala prave po tvych prispevcich tady, kdy jsem pochopila, ze tady to neplati.. nepochopila jsem co a jak je potreba delat a nemam nejmensi chut to studovat, takze jsem to s lehkym srdcem zavrela a mozna me to zacne zajimat jednou, kdy to bude zase i pro ty, co neumeji cist ;-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: no me poslalo domu 12 procent baterky na mobilu se sim kartou, chytnul jsem jen samy shity, takze zetra pocitam asi pujdu jen na dynamaxy na sidlisti, ono stejne rozdil neni velkej, maxlej dynamax je jako lvl 1 utok gigantamax.

PSA: jsem zjistil dneska diky tomu, ze se davalo vic MP, ze ono to fakt ukazuje, kolik jeste muzes sebrat - to jsem nemel tuseni, protoze na to klikam vzdycky rano nebo vecer, a to rika 800, a nikdy jsem si nevsimnul rozdilu ve formulaci tech hlasek, ze to zacina "jeste muzes sebrat 800", a konci "nemuzes sebrat vic jak 800". A mezitim tam samozrejme je napsano i jiny cislo, ale to jsem nikdy nenakliknul... :-)
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: uvidíme, nakonec teda zítra se sejdem na tom Tyláku v 13, tka snad to dáme, máme excadrily a metagrose

a kamarádka už potřebovala domů, já bych se asi jinak dýl ometala na tom Václaváku. Kdyžtak budu mít ty potvory aspoň dynamax.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: pokebattleru bych teda moc neveril... :-0 Nejmin jsem dneska sel ve 23 a to jsme nedali, druhej pokus 28 uz jo. Ale jako lidi tam asi u toho moc nemyslej, vzdycky kdyz to startnulo a v moji ctyrce jsem byl jedinej Excadrill, tak jsem mel chut quitnout. A i v tech 28 na konci zilo jen 10 pokemonu, z toho 3 moje... :-) Jako lidi co tam maji Blastoise nechapu, jako proc to hrajou vlastne?

Ja teda nezazil co se na Hlavaku resilo, bo rano jsem zjistil ze nejede tramvaj, a kdyz jsem teda prejel busem na metro tak nejelo ani metro. Takze jsem dorazil decentne na sraz o hodinu pozde. Ale furt se slo checknout pro quest, a ukazalo se, ze ta funkce "ukaz polohu vudce" v Campfire je uzitecna. Bo kdyz vidim, ze dosel az na Zizkov, tak ho muzu ignorovat a jit strateticky cihat na Vaclavaku na dostatecne velkou pohybujici se skupinu s mobilama. Coz fungovalo paradne, a nakonec jsem na posledni dva raidy vyuzil i ten Campfire, kdyz jsem videl jak se RealAndroman plouzi ze Staromaku na Václavak, tak jsem si na ne ve Stepansky pockal.

Navic pozitivni vec od minule, uz to me to nechtelo slozite autorizovat po CheckInu, kdyz volam Campfire z PoGO appky, tj. museli to potichu zmenit, protoze minule jsem tu autorizaci nakonec udelal jen na jednom uctu, na druhem jsem se na to vykaslal takze si to nemohlo brat nikde ulozene.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    tak poněkud zklamání, na hlaváku řešily raidy... takže jsme šly s kamarádkou sami, nakonec s osmi účty jsme to skoro dali... ale jen skoro... nechce dneska někdo giga na Strašnické? :D nebo pak jsme se domluvili na zítra v 10 na Tyláku, tam nás bude 10 účtů
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Tak já předpokládám, že se půjde do stromovky a po cestě bude gigamantax a ve steomovce pak wild area a raids. Mým cílem je Gmax a primals.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: tak muj jediný cíl zítra jsou gigamax raidy, což nevím jestli Stromovka bude to pravé místo pro náhodně generované byznys podniky... ale dost let jsem tam nebyl, pravda... :-) Takže půjdu na ten sraz na Hlaváku.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Čau lidi, plánujete někdo jít na zítřejší sraz v Pze u Letenské vodárenské věže a pak stromovku?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    moje oblibena cast sezony je tu! :-)

Trainers, the limit on Pokémon and item storage limit capacity have each been expanded by 500.
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    EVILMIND: To jsem nejen nevěděl, ale ani mě to nepřekvapilo!!!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako vlastně marně přemýšlím, jak to může být asi naprogramované, že když si ty v úplně jiné mechanice, třeba v GBL, vybereš tým (resp. ani nevybereš, jen vyvoláš to menu), že to způsobí změnu dynamax spawnu všude na mapě kam dohlédneš. Jako... WOW.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: ono je to horší, ty si můžeš změnit, jakého uvidíš! A můžeš ho OPAKOVANĚ zabíjet - jen musíš po každé změně restartnout aplikaci aby ses vyhnula chybě "cant join lobby". Rotuješ tím, že si dáš vybrat Team ale neuděláš to. Nicméně naskočit společně je poněkud problém, hádám budou mít nějaký interní ID, který se bude lišit pro víc klientů.

Excelent coding skills Niantec! :-)
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    dneska jsem zjistila, že každý můj účet vidí jiného dynamax pokemona, takže třeba na belduma nemůžeme jít společně... co to zase vymejšlej?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ELIDOR: taky nemam nic s dobrym IV a 1 shiny, navic se giga proti dyna uz bere jako special trade, tak je nemuzes prehazet tak snadno. Myslim na tech IV tak moc nezalezi ale v tomhle pripade, takze muj plan je delat to jako s tema dyna - tradeovat je proti 4+ let starym pokemonum a doufat v lucky, akorat shiny si taky necham kdyby nekdo mel nahodou na lucky mirror trade.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam