• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: jako... ja vetsinou nevyuziju ani ten jeden no, takze mi denne ted propadnou dva, hura... :)

IMHO Cosmog byl zatím jen 3x jako odmena v questu, naposled pred rokem. Ale da se tradovat, kdyz se ti podari najit nekoho, kdo ho nechce... Taky se daji kupovat na ebay za par euro - mame na sidlisti magora co furt neco koupuje na ebay, aby mel vsechno, je to takovej dalsi extremni pristup ke sberatelstvi...
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: A když jsem omylem cosmoga rozpustil.. tak jsem v prdeli, nebo je dávají do hry jako megabally, jednou za čas/ rok?

No mě hlavně na té sezóně baví ten free raid pass navíc.. to je úplně super.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    A když byla řeč o monetizaci.. tohle je roztomile. Houbička zdvojnasobí dmg v gigamax raidu. Navic bude videt, jestli ji ostatni hraci maji, abyste je mohli mushroom-shamovat (TM pending), kdyz to nedate... :-)

Brace yourselves—Gigantamax Lapras is coming. – Pokémon GO
    https://pokemongolive.com/post/gigantamax-lapras-max-battle-day?hl=en
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: jako... chapou, že je to o ničem, pokud nepouští do hry další Cosmogy? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: hmm, vic dustu z PvP až do března, fuck. To mě zase bude nutit tankovat někam k nule... :)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    https://pokemongolive.com/seasons/dual-destiny?hl=en otevřu appku a ohlášena nová sezóna.. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ELIDOR: jo ja kdyz jsem se rozhodl, ze vikend vyjimecne aspon treba 2 hodiny obetuju tomu, kdyz gigantamaxe, tak jsem se sel podivat jestli si mam koupit ticket, a jak jsem ten shop dlouho nevidel, tak jsem byl uplne v soku z toho, ze tam jsou snad ctyri nabidky soucasne, za radove stokoruny. Driv by vsechno tohle byl jeden event za jednu cenu.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    ELIDOR: Jo, mně ten hodně úzký filtr taky hodně zlepšil hraní.

Imho se spíš bojím, aby tu hru nerozbili.. Mighty pokemoni mi zabrali dobře 2/3 top 50 pokémonů seřazených podle CP. Takže já se spíš obávám, že jim to zachutnalo a nedávají pozor, co to dělá s hrou jako takovou.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    :) ja mazu to co je mensi nez 96 %, vyjimky jsou shiny, mythic a legendarky + ty blbinky co jsou jen jednou, nebo ziskatelne z questu a pak to co je idealne na pvp pro vsechny typy lig a ted ty gigantamax, tam zatim nevidim moznost mazat cokoliv dokud nebudu mit 96+ od daneho typu a i pak to co bych jinak smazal, budou pokemoni na luckytrade.

obdobi, kdy jsem jasal nad vsim co ma *** mam za sebou .. a pokud mam od neceho 100 tak mazu i ty 98
    dlouho jsem premyslel nad tim, jestli ma vubec smysl ponechavat si 93 a pak jsem usoudil ze fakt ne, .. velky candy davam jen a pouze do 100 tzn i ty 96 a 98 mam jen do raidu .. ale vylepsuju je vyjimecne a jen malejma candy
    neskutecne se mi s timhle pristupem zjednodusilo hrani ..

muj kolega to hraje zas jinak, chce mit od tech topovek 6, ktere maxuje kam to jen jde, duhovy candy vubec neskladuje, ihned je promenuje a upgraduje ty svy party.

je fajn, ze si v tom kazdy dokaze najit to svy ... a jeste se u toho hejbat .)
    btw .. mam pocit, ze ted se s tema placenejma eventama roztrh pytel .. snad trochu zpomalej tempo, nebo se vratej k mensim castkam, nejsem si moc jisty, jestli to v rijen/listopad uz nebylo prepaleny ...
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    nebo šrot z Moravy... až nebude bonus xl garantovaný za každý trade...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: aha, takže přesně jeden z těch! :-) Jen GL/UL pokemonu mam aktualne 1053 (označený pro PvP ne hotový), přestože hraju jen grasshole, ale kdybych chtěl, tak můžu mít ready jinej tým. Akorát zatím nechci! :-)
    Jako málo jich nebudu mít nikdy, si nechávám od všeho GL/UL, jeden shiny/lucky (luckydex je jedinej co se aktivně snažím kompletovat), hundo, atd. Počítám tak 70 procent ale bude šrot z životních etap, kdy zrovna moc nehraju, ale furt mám většinou zaplý plusko a chytám. Jenže jakmile je to rok starej šrot, už ho nemůžeš jen tak smazat, bo mají bonus na lucky trade, takže FOMO se aktivuje... a už se vezeš.

Nedávno jsem třeba koukal, že mám asi 250 různých Pikachu. A to je cíleně nesbírám, a spousta mi jich chybí! :-)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Tak to by mě zajímalo, já jsem dost nekompromisní a v báglu mám jen to, co používám na Great ligu a raidy. Všechno, co není top Attacker type, tak jde pryč, i shiny zahazuju, jde o dex entry, od toho ten dex je.. Teď třeba díky Mighty pokešům mám mraky dragonite.. třeba 9, pěkné lvl 40.. ale prostě mít jich 9 je zbytečné.

A to mám aktuálně inventář plný 650/850.. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: jako právě proto, že to je pro odreagování, to lidi můžou hrát různě. Já si to třeba i uvědomuju, ale taky mě sere, když to někdo hraje jinak, než mi vyhovuje, a ještě se u toho drze baví! ;-) I u sebe vidím, že se to mění v čase, jak hra běží dlouho - kromě raidu, což mě nebavilo nikdy. Takže třeba PvP mě sice baví, a osobně bych ho viděl jako cílový bod snažení, ale je příliš časově náročné to reálně dělat (když kromě eventů jako byl tenhle fakticky hraju jen v tramvaji), takže teď už vždycky jen dolezu pro TM a dál se nesnažím, grasshole i po pěti nerfech furt funguje tak není důvod investovat víc. Navíc je každou sezonu PvP v horším stavu technicky.

U nás na sídlišti jsou lidi, co jsou schopný vrazit tisíce do raidů v honbě za shiny. Ale mají přitom skoro defaultní velikost inventářů. Jako... já ani nechápu, jak to dělají, jako zaplatí za 80 Snorlaxů aby měli shiny v kabátu, a pak je všechny smažou? Zatímco já šel jednoho Snorlaxe pro zápis, a i tak mám 8800 inventář plnej.

Možná nejvíc mě baví teď vymejšlet, jak si to v rámci omezení hry ulehčit, teď jsem při dalším rage quit záchvatu nad plným inventářem konečně navrhnul myslím použitelný systém přejmenování/search stringu, díky kterému budu moct průběžně mazat značnou část pokemonů, a bejt furt v klidu. Jako jde to pomalu, ale mám z toho větší radost, než z shiny gigamaxe z vikendu! :-)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Já myslím hlavně to, že denně máš samotnou hru zapnutou hodinu - 3 a nikdo Ti v ní neřekne, co se bude dít dál.. Ale když se podíváš na twiter, tak najednou víš všechno i detaily. To mě štve.. taky to debilní přesměrování z apky na stránky, kde si stejné informace můžu přečíst v chrome.. proč sakra..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: jo, občas mají docela dobrý promo, ale skoro nikdy není všude. A speciálně na FB to mají neuvěřitelně pozadu, skoro vždycky až po akci. Zato když udělají shit promo, jako je teď ta nová sezona co začíná, tak to je totálně odfláknutý, přitom to bude až do března.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    FRAKIRA: Jestli ono to nebude tím, že lidi pokemon hrajou jako odreagování a jako "filatelistickou" zábavnou hru a ne jako WoWko.. Teda alespoň já takový pocit mám, snažím se koukat na návody, tipy tricky, chytat a vylepšovat metu. A narážím na to, že kolega v práci např, se kterým můžu dělat trade, tak přesně "sbírá". Takže nemá místo v inventáři an trade pokémony, nepřemýšlí nad tím, co je meta a proč a jen si plní Living Dex.. :( smutek.. jako ať si to hraje, jak je mu milo, žejo.. jenom mě to mrzí, že nejbližší člověk se mnou chodí trasy a na obědě dělá trade, ale zajímají ho jen legendárky.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Trochu mě sere, že tyhle promo věci nejsou vidět ve hře.. Koukám, že podle n+jakých wiki tenhle má weakness skoro na všechno.. :-D Tak to nebude problém.

Jinak stromovka a letná se ukázalo jako dobrá volba, chodilo se mraky raidů jak na Dialgu tak Palkii. Hlavně se tedy chodili Toxtricity G-M, ale pak i primals, takže se mi povedlo naharvit energii na oba. Dokonce i shiny Kyogre padnul.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    presne takhle si pripadam pri gigantamax raidech :-)

x.com
    https://x.com/pokemongoapp/status/1860941624693411880?s=46

a rano jsem si zrovna rikal, ze nemam ted do ceho davat MP, tak jestli fakt jako dalsi bude tenhle Orbeetle, tak aspon vim do ceho je cpat ted :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: jo tak pokud jsi chytla obe formy predtim jako dynamax nebo jako obyc raid, tak uz to nepoznas. To ja nastesti neudelal... :-) Ja nastesti predtim sel na remote raidy do Japonska jen s hlavnim uctem, takze jsem se navigoval pak tim druhym.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: přes radar jsme koukali, tak jestli jsme měli smůlu, že byla všude fakt jen ta jedna? ale už jsem měla obě formy chycené právě v dynamaxu, tak potom jestli v tom giga už to neukáže? no každopádně aspoň že to vyšlo takhle :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam