• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    FRAKIRA: Jestli ono to nebude tím, že lidi pokemon hrajou jako odreagování a jako "filatelistickou" zábavnou hru a ne jako WoWko.. Teda alespoň já takový pocit mám, snažím se koukat na návody, tipy tricky, chytat a vylepšovat metu. A narážím na to, že kolega v práci např, se kterým můžu dělat trade, tak přesně "sbírá". Takže nemá místo v inventáři an trade pokémony, nepřemýšlí nad tím, co je meta a proč a jen si plní Living Dex.. :( smutek.. jako ať si to hraje, jak je mu milo, žejo.. jenom mě to mrzí, že nejbližší člověk se mnou chodí trasy a na obědě dělá trade, ale zajímají ho jen legendárky.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Trochu mě sere, že tyhle promo věci nejsou vidět ve hře.. Koukám, že podle n+jakých wiki tenhle má weakness skoro na všechno.. :-D Tak to nebude problém.

Jinak stromovka a letná se ukázalo jako dobrá volba, chodilo se mraky raidů jak na Dialgu tak Palkii. Hlavně se tedy chodili Toxtricity G-M, ale pak i primals, takže se mi povedlo naharvit energii na oba. Dokonce i shiny Kyogre padnul.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    presne takhle si pripadam pri gigantamax raidech :-)

x.com
    https://x.com/pokemongoapp/status/1860941624693411880?s=46

a rano jsem si zrovna rikal, ze nemam ted do ceho davat MP, tak jestli fakt jako dalsi bude tenhle Orbeetle, tak aspon vim do ceho je cpat ted :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: jo tak pokud jsi chytla obe formy predtim jako dynamax nebo jako obyc raid, tak uz to nepoznas. To ja nastesti neudelal... :-) Ja nastesti predtim sel na remote raidy do Japonska jen s hlavnim uctem, takze jsem se navigoval pak tim druhym.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: přes radar jsme koukali, tak jestli jsme měli smůlu, že byla všude fakt jen ta jedna? ale už jsem měla obě formy chycené právě v dynamaxu, tak potom jestli v tom giga už to neukáže? no každopádně aspoň že to vyšlo takhle :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: to je snadny, podivas se na dynamax raid radar, a tam kde je stin, to je forma co ti chybi. Teda, asi rada pozde... ;)
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    BILAKOBRA: mne se zase libi tenhle

BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    A z tohohle mám fakt radost.

BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    dneska jsme si dávali v 15 účtech, jen jsme zjistili, že si musíme počkat, až nebude mít giga tox zabijácký útok, ale mírný, který nám hned neodrovná pokeše :) jen teda ze tří giga bitek je ta samá forma, to jsme nepřišli na to, jak předem poznat, která forma to bude
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Koukam ta feature, ze vas nikdo nemusi zvat na raid, ale muzete se kdykoliv pripojit k raidu, co vidite u nekoho ve friendlistu, dnesnim eventem konci. Pritom je to asi nejlepsi vec, co vymysleli za poslednich 5 let...
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: ne tak uplne, minule jsme jednoho giga gengara ve 40 nedali :P
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    FRAKIRA: pozor, ono to tak porad je, kdyz je 40 lidi tak diky tomu, ze i mrtvy muzou fandit (a tim rychlejc dynamaxujou ty, kteri zijou), furt taktika "nas mnoga" funguje dobre... :-)
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    EVILMIND: "proc to hrajou vlastne" - protoze jsou zvykli, ze kvantita je to, na cem zalezi a ze v dostatecnem mnozstvi se da ubit cokoliv cimkoliv.

(Ja se priznam, ze jsem se na pokemony vykaslala prave po tvych prispevcich tady, kdy jsem pochopila, ze tady to neplati.. nepochopila jsem co a jak je potreba delat a nemam nejmensi chut to studovat, takze jsem to s lehkym srdcem zavrela a mozna me to zacne zajimat jednou, kdy to bude zase i pro ty, co neumeji cist ;-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: no me poslalo domu 12 procent baterky na mobilu se sim kartou, chytnul jsem jen samy shity, takze zetra pocitam asi pujdu jen na dynamaxy na sidlisti, ono stejne rozdil neni velkej, maxlej dynamax je jako lvl 1 utok gigantamax.

PSA: jsem zjistil dneska diky tomu, ze se davalo vic MP, ze ono to fakt ukazuje, kolik jeste muzes sebrat - to jsem nemel tuseni, protoze na to klikam vzdycky rano nebo vecer, a to rika 800, a nikdy jsem si nevsimnul rozdilu ve formulaci tech hlasek, ze to zacina "jeste muzes sebrat 800", a konci "nemuzes sebrat vic jak 800". A mezitim tam samozrejme je napsano i jiny cislo, ale to jsem nikdy nenakliknul... :-)
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: uvidíme, nakonec teda zítra se sejdem na tom Tyláku v 13, tka snad to dáme, máme excadrily a metagrose

a kamarádka už potřebovala domů, já bych se asi jinak dýl ometala na tom Václaváku. Kdyžtak budu mít ty potvory aspoň dynamax.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: pokebattleru bych teda moc neveril... :-0 Nejmin jsem dneska sel ve 23 a to jsme nedali, druhej pokus 28 uz jo. Ale jako lidi tam asi u toho moc nemyslej, vzdycky kdyz to startnulo a v moji ctyrce jsem byl jedinej Excadrill, tak jsem mel chut quitnout. A i v tech 28 na konci zilo jen 10 pokemonu, z toho 3 moje... :-) Jako lidi co tam maji Blastoise nechapu, jako proc to hrajou vlastne?

Ja teda nezazil co se na Hlavaku resilo, bo rano jsem zjistil ze nejede tramvaj, a kdyz jsem teda prejel busem na metro tak nejelo ani metro. Takze jsem dorazil decentne na sraz o hodinu pozde. Ale furt se slo checknout pro quest, a ukazalo se, ze ta funkce "ukaz polohu vudce" v Campfire je uzitecna. Bo kdyz vidim, ze dosel az na Zizkov, tak ho muzu ignorovat a jit strateticky cihat na Vaclavaku na dostatecne velkou pohybujici se skupinu s mobilama. Coz fungovalo paradne, a nakonec jsem na posledni dva raidy vyuzil i ten Campfire, kdyz jsem videl jak se RealAndroman plouzi ze Staromaku na Václavak, tak jsem si na ne ve Stepansky pockal.

Navic pozitivni vec od minule, uz to me to nechtelo slozite autorizovat po CheckInu, kdyz volam Campfire z PoGO appky, tj. museli to potichu zmenit, protoze minule jsem tu autorizaci nakonec udelal jen na jednom uctu, na druhem jsem se na to vykaslal takze si to nemohlo brat nikde ulozene.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    tak poněkud zklamání, na hlaváku řešily raidy... takže jsme šly s kamarádkou sami, nakonec s osmi účty jsme to skoro dali... ale jen skoro... nechce dneska někdo giga na Strašnické? :D nebo pak jsme se domluvili na zítra v 10 na Tyláku, tam nás bude 10 účtů
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Tak já předpokládám, že se půjde do stromovky a po cestě bude gigamantax a ve steomovce pak wild area a raids. Mým cílem je Gmax a primals.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: tak muj jediný cíl zítra jsou gigamax raidy, což nevím jestli Stromovka bude to pravé místo pro náhodně generované byznys podniky... ale dost let jsem tam nebyl, pravda... :-) Takže půjdu na ten sraz na Hlaváku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam