• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Ano, vrátila se stará.. což mě dost překvapuje, nechápu tyhle dementní UX ze začátků mobilních zařízení.. animace, všude na všechno animace do zblbnutí, musíš kliknout 4x kvůli všemu. Fakt bych ocenil, kdyby po lvl X jsi mohl animace vypnout, protože už je máš nakoukané dosytosti.. :-D Vlastně všechny `hacky` jsou skipnutí animací.. :-D Dárky, rychlochytání..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam ze hry pro zmenu zmizela ta nova obrazovka pro berries (kterou udajne ani nemeli vsichni)
    je to asi o zvyk, ale nova mi prisla lepsi, kdyz vidim vsechny druhy co mam, lidi picovali na muscle memory ale to je fakt otazka par dni

jinak napoveda na nedeli
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Do hry se vratila moznost pridat se do raidu z friendlistu.

Ale nebyl by to Niantic aby ji tam vratil přesně tak jak fungovala - ořízli tu možnost následně pozvat někoho dalšího... :-)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: No, já sám jsem teď do toho poslal docela dost peněz, ale zase jsem věděl, že budu hrát go wild i ten týden před tím budu chodit raidy. Ale teď mi přijde, že jediné, co chci jsou D-max, G-max raidy a Zekron.a Nekrozma.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: a to není všechno, protože předvídají obří úspěch této akce, tak zdražili coiny všude po světě, až cca o třetinu až půlku... :-) U nás je to z 19 na 29.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: moc pěkné IVs.. já mám úplně na pykatchu..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    konecne... neco co jsem neveril se nekdy stane, kdyz jsem mel po skoro roce asi 40 cells jenom
    ale nastesti diky soucasnym routam na trase tramvaji se to podarilo :-)

ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    ELIDOR: Pokud ti jde čistě o inkubátory, tak mírně levněji vychází tyhle boxy. V lístku máš reálně 10 inkubátorů (30 na jedno použití), takže podle těch boxů má lístek pro tebe hodnotu 700 coinů (a to ignoruju že v boxu je vždy půlka inkubátorů super, inkubátory z lístku zabírají víc batohu, pokud je nestíháš pálit každý den).

MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Tak to je super!!! :-D Takovéhle kolosální nepochopení jsem nečekal u nikoho.. všude jinde se jede opak.. za pár peněz Ti dáme odměny ze kterých budeš spocenej a nebudeš se moct dočkat, až si na ně sáhneš a budeš hrát jak magor každý den, abys dohnal ten poslední tier odměn.. :-D to je masakr.. tomu říkám židovina.. :)

FROSTACK: Kupuji pouze lístky na akce, kde vím, že budu hrát - poslední víkendovka + když je něco rozumného na local raidy. Jako hráč z Phy mám kolem sebe dost hráčů a nic jiného nepotřebuji.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    FROSTACK: drive ano, ale ted nevidim moc duvod.
    kdyz si vezmu dnesni ...
    3x XP za první chycení Pokémona každý den
    3x XP za první protočení PokéStopu každý den
    Možnost otevřít až 50 dárků denně
    Možnost vytočit si z PokéStopů až 150 dárků denně
    Možnost mít v batohu až 40 dárků

vsechno totalne zbytečný, až na:
    Každý den z prvního protočení PokéStopu padne 1x Incubator Incubator na jedno použití

tohle je jediná věc co stojí (alesopň pro mě) za úvahu ....
    cena 129,-
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    FROSTACK: kupuju si pass na velké eventy, vyjímečně něco dalšího
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    FROSTACK: vyjimecne. Mozna na zacatku v roce 2016 do nejakyho rozsireni baglu, a ted uz vlastne jen kdyz je obcas nejakej event, co vim ze budu hrat. Jinak nasbiram pasivne dost coinu na to, abych nemusel nic kupovat, v podstate se v klidu drzim pres 10 tisic coinu porad jen z gymu co posbiram cestou tramvaji.

Nicmene znam lidi, co v tom jsou za tisice korun mesicne, protoze skakaji na tu vlnu, kdy s kazdym dalsim shiny kupujou raid passy tak dlouho, dokud ho nemaji.
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    FROSTACK: Jsem zvědav na výsledky ankety. Já jsem tým kolenovrt: účet od srpna 2016 a celková útrata 0,- Kč.
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    FROSTACK: V přiměřené míře, v podstatě jen pořízení coinů na boxíky s passy a lístky na fest/tour (a teď nově wild area). Snažím se nákup optimalizovat přes jiné země (dřív Turecko, nyní Indie), vyjde to pak zhruba na třetinu. Dřív jsem se snažil být striktně F2P, ale když si srovnám třeba tu stovku teď za Wild area třeba s lístkem do kina, tak ten poměr ceny a získané zábavy jde dramaticky ve prospěch pokémonů.
    FROSTACK
    FROSTACK --- ---
    Dotaz na Vás, co aktivně hrajete. Dáváte do toho reálné peníze?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Niantic na NZ spustil testovaci "Reward Road" v podstate je to jejich variace na battle passy z jinych her, nicméně počítají se jen nákupy za peníze, ne za coiny. Fakt mám pocit tam nejvíc lidí pracuje v tom monetizačním oddělení poslední rok... :-)

Bohužel ale nemám pocit, že pochopili, jak battle passy jinde fungujou - tj. máš nějaký unikátní odměny za nějakou extra činnost. Resp. vzali si z toho jen to, že jim lidi dají peníze. Ty odměny jsou bizarně směšné, a jako stickery jako reward, wow. Just wow. Za nějakou věc za 5 dolarů prý někdo dostal 30 bodů, tj. jestli to je lineární, tak to je 500 dolarů měsíčně. Nemůžou myslet vážně ne? Všechny ty věci dohromady mají cenu tak 10 dolarů, a to ještě jen v jejich nesmyslným shopu.

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: treba na Toxtricity to udelali pekne, ze tejden predtim byly 3 candy za spoustu ruznejch ukolu na stopech, jsem bez nejaky velky snahy měl asi 450, což aspoň na jednoho stačí. Lapras je historicky celkem rare ale současně na hovno - koukam v dexu jich mam jen 199 chycenejch, a to ještě určitě většinu z doby, kdy XL candy neexistovaly.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Já na Laprase mám 50 normal a 4 XL....:-D Na Machampa mám 1755 a 243.. tam je to hezčí.. obecně mám hrozně málo candy na všechno, co je v D/G-maxu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: g-lapras bude hlavne super jako ultimatni tank na spoustu budoucich pokemonu. S ice attackerama je to jak rikas. Ale nadsenej z toho nejsem, jsem ted koukal a mam uplne minimum XL candy na nej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam