• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: treba na Toxtricity to udelali pekne, ze tejden predtim byly 3 candy za spoustu ruznejch ukolu na stopech, jsem bez nejaky velky snahy měl asi 450, což aspoň na jednoho stačí. Lapras je historicky celkem rare ale současně na hovno - koukam v dexu jich mam jen 199 chycenejch, a to ještě určitě většinu z doby, kdy XL candy neexistovaly.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Já na Laprase mám 50 normal a 4 XL....:-D Na Machampa mám 1755 a 243.. tam je to hezčí.. obecně mám hrozně málo candy na všechno, co je v D/G-maxu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: g-lapras bude hlavne super jako ultimatni tank na spoustu budoucich pokemonu. S ice attackerama je to jak rikas. Ale nadsenej z toho nejsem, jsem ted koukal a mam uplne minimum XL candy na nej.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: ja planuju vzit jako tank metagross/d-blastoise, a do utoku toxtricity na hlavnim, tam budu muset prisypat par rare candy, ale nechybi mi moc, na druhem asi rillabooma nebo d-venusaura. Myslim rillaboom ma zdaleka nejvetsi utok, ale v d-venusaurovi mam vic nasypano uz ted.

Problem s machampem je:
    - musel vystavet v tom tydnu pred tim (tj. fakticky 5 dni bo posledni den uz setris na 1200)
    - machamp ma 1s fast attack. Venusaur/toxtricity//rillaboom maji 0.5s. A jelikoz vetsina dmg je z dynamax faze, realne s machampem mas polovicni DPS.
    - funguje to jen v pripade, ze machamp swapuje jen na dyna fazi. Ale zase to mi prijde riskantni, bo pak ti zbude jedinej, a jsi razem v bode dva, polovicni dps.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    MEPHISTO: Aha, teď mi došlo že G-max má ledové útoky (G-max útok) silné jako lvl 3 D-max, tak proto. A v rámci vodních DMG zjevně Lapras nebude lepší než Blastoise, takže se asi vyplatí ho mít jako Ice dmg a nic jiného.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Pěkné shrnutí. Jo, imho by to sneslo dát Kanto startovací do dalšího víkendového eventu, aby si je lidi nachytali. Mně se povedlo od každého jednoho, aniž bych do hry cpal reálné peníze. Od YT kanálu Lucky bunz jsem slyšel, že na Laprase má smysl Machamp jako top fighting D-max, co je ve hře.. Akorát mi není jasné, proč nepoužít G-max Toxtricity + Venosaura + Metagrosse jako tanka.. přijde mi to daleko lepší co se prostředků týká, ale zjevně něco nevím..

Cryogonal je podle něj úplně zbytečný pokémon, takže Laprase plánuje mít jako hlavně ledového pokémona?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dynamax/gigamax spawny na prosinec/Vanoce
    tj. tri novi - Machop ma budouci gigamax verzi takze neni nutne to hrotit, Krabby je horsi nez existujici water dynamax pokemoni, a Cryogonal ma smysl jen pokud nebudete mit G-Laprase (coz je pristi vikend jediny must have event tenhle mesic)
    zacina me teda trochu srat, ze g-max kanto starteri byli jeden vikend co jsem nehral a zadny naznak opakovani, pritom to byl uplne prvni vikend a nema je dost lidi... investovat do dynamax verzi se mi dost prici jako

Dec 3-9
    Machop
    Beldum
    Wooloo
    Falinks

Dec 8th
    G-Lapras (14-17)

Dec 9-23
    Krabby
    Bulbasaur
    Charmander
    Squirtle
    Skwovet

Dec 23-Jan 6
    Krabby
    Cryogonal
    Grookey
    Scorbunny
    Sobble

Max Mondays
    Dec. 2: Squirtle
    Dec. 9: Krabby
    Dec. 16: Charmander
    Dec. 23: Cryogonal
    Dec. 30: Bulbasaur
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Jo takhle, chápu. Já ten čas na to zatím mám. A jo, já mám Machampa jednoho, protože to od nějakého záblesku v roce 16 teď hraju rok a půl a těším se na to, protože na něj mám 1.2k candy, což je akorát IMHO na maxnutí.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: to není, že bych neraidoval proto, že to nedám, nebo že ne mám s kým. Já nejsem ochotnej pro to obětovat čas. Takže všechny raidy do různých úkolů apod teď dělám z tramvaje, protože od doby, kdy přidali READY tlačítko, se to dá za jízdy stíhat... :-) Stejně tak routy se dají dneska krásně dělat z tramvaje, příští tejden konečně budu mít dost Zygarde cellu, abych evolvnul svoje shit IV (tj. pravděpodobně hned pote Niantic pusti nejakou moznost chytit jineho).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: já jsem pro to třeba taky trochu nasranej, kdyby nešlo o peníze ale o hru, tak by ta houbička dělala to, že by měnila existujícího pokemona na dynamax. Pak může klidně být vzácná/drahá. Protože při pohledu na ohlášené dynamaxy vidím jen to, že budu dělat asi dvacátýho Machampa, kterých mám maxlých tunu už z dob, kdy to byl TOP pokemon. Osobně už jsem u dynamaxu přepnul na to, že prostě investuju jen do těch lucky, i když mají shit IV, protože to je laciný.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Hele, dost funguje skupina na FB, takže když jdu okolo něčeho, co sám nedám, tak tam napíšu a většinou se mi jeden dva lidi ozvou.. už jsem takhle dal i Pálku ve 2.. sice jsem 2x rejoinul, ale dali jsme to..
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Tak nějakou dostaneš za výzkum a stejně to je jenom pro ty, co jsou butt hurt kvůli dynamaxu, že to rozbíjí hru a tahá z hráčů candy a dust a bůůů hůů... :-D Přesně jako můj kolega sběratel.. nasranej, že to z něj tahá candy, co si neumí užít, že chytne Charmandera s dobrými IVs.. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: jako... ja vetsinou nevyuziju ani ten jeden no, takze mi denne ted propadnou dva, hura... :)

IMHO Cosmog byl zatím jen 3x jako odmena v questu, naposled pred rokem. Ale da se tradovat, kdyz se ti podari najit nekoho, kdo ho nechce... Taky se daji kupovat na ebay za par euro - mame na sidlisti magora co furt neco koupuje na ebay, aby mel vsechno, je to takovej dalsi extremni pristup ke sberatelstvi...
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: A když jsem omylem cosmoga rozpustil.. tak jsem v prdeli, nebo je dávají do hry jako megabally, jednou za čas/ rok?

No mě hlavně na té sezóně baví ten free raid pass navíc.. to je úplně super.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    A když byla řeč o monetizaci.. tohle je roztomile. Houbička zdvojnasobí dmg v gigamax raidu. Navic bude videt, jestli ji ostatni hraci maji, abyste je mohli mushroom-shamovat (TM pending), kdyz to nedate... :-)

Brace yourselves—Gigantamax Lapras is coming. – Pokémon GO
    https://pokemongolive.com/post/gigantamax-lapras-max-battle-day?hl=en
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: jako... chapou, že je to o ničem, pokud nepouští do hry další Cosmogy? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: hmm, vic dustu z PvP až do března, fuck. To mě zase bude nutit tankovat někam k nule... :)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    https://pokemongolive.com/seasons/dual-destiny?hl=en otevřu appku a ohlášena nová sezóna.. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ELIDOR: jo ja kdyz jsem se rozhodl, ze vikend vyjimecne aspon treba 2 hodiny obetuju tomu, kdyz gigantamaxe, tak jsem se sel podivat jestli si mam koupit ticket, a jak jsem ten shop dlouho nevidel, tak jsem byl uplne v soku z toho, ze tam jsou snad ctyri nabidky soucasne, za radove stokoruny. Driv by vsechno tohle byl jeden event za jednu cenu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam