• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: 15$ jednou za čtvrt roku je ok.. asi.. nutnost hrát oba dny je jistě schválnost, aby jsi musel chodit remote raidy.. já naštěstí budu moct oba dny, ale teda.. má to za mě hořkou pachuť..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    15 dolaru jako... no dobre no, ale delam to jen pro Klefkiho :)
    navic kdyz jsou free passy tentokrat jen v placene verzi, tak je to asi nobrainer i pro alt ucet, urcite tam 25+ volnych passu nemam

- moje OCD se teteli blahem z toho, ze KONECNE budu mit modrou Flabebe! :-) jinak tam ovsem neni nic moc v tech spawnech
    - rozdeleni Zamazenta/Zacian raidu na sobotu a nedeli docela sucks, ze clovek musi proste jit oba dny, ale aspon holt budu doma rychlejc pokazdy, ale hadam asi budou lidi, co muzou jen jeden den, dost nasrany (bude potreba jako obvykle tak 11 raidu na kazdeho)
    - Pikachu a train Falinks jen v raidech je dalsi jako malej podraz, doufam na ne bude i field research, zrovna na gofestu fakt nechci plejtvat raid passy na 4 ruzny costume pokemony
    - no Hawlucha? fuck you Niantic, doufam se neobjevi v 10km nebo tak neco

MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Tentokrát to bylo taky takové.. hm.. neuspořádané. Atanaz nijak ten sraz neřídil, takže jsme se sešli a pak první vyrazili na prvního Gx, co byl nejblíž. Na stejném stopu se po pár minutách spawnul další a pak jsme tak nějak šli podle toho, který je nejblíž. Kadous akce výrazně víc řídí a je to pak výrazně lepší, protože víš kam se jde a když se jde do stromovky a loví se například primals, tak se dá poprosit o toho, či onoho pokémona, raid etc.. S jinými srazy než na Letné nemám zkušenosti, ale upřímně mě ani moc nelákají. Nejsem HC hráč, jsem spíš F2P grinder, takže tyhle akce jsou pro mě většinou do hodiny hotové, protože dojdou zdroje.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    BILAKOBRA: stůl už máme zamluvenej :)
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    btw. víkend 28.29.6. u Ipáku Na Břežance? ;)
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    já jsem poprvé dala Letnou a je to teda příjemnější jak Václavák, tam jsem sice snadno metrem, ale asi spíš budu dávat tu Letnou
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: jsem sice rikal, ze na Vaclavak uz nejdu, ale jak to bylo ted rozdelene na dva dny tak jsem nakonec sel, protoze jsem na nedeli mel neco jineho... a celou dobu jsem nadaval pak! :-) Nicmene 5 raidu jsem dal a prestoze mi dnesni program nakonec odpadnul, rozhodl jsem se, ze uz na to seru, bych mel jen na 3 dalsi a kvuli tomu jet hodinu nekam... kdyz navic chci jen jednoho a jsem ochotnej se smirit s libovolnym IV.

Kazdopadne to bylo epic, nejdriv jsem prechytracil sam sebe, bo hned pod Mustkem byly dva spawny vedle sebe, tak si rikam tam se pujde, a sel jsem napred. Neslo. Slo se na single spawn co byl na opacnou stranu a dal. Nechapu, ale vsimnul jsem si uz driv, ze parta na Vaclavaku ma zajimavou volbu cilu. No nic. Kdyz jsem pak videl v appce, ze pokracujou dal na Muzeum, tak jsem rezignoval a sel taky. Navic jsem mel na sobe tricko s pentagramem/baphonetem/etc, takze se me furt turisti ptali na cestu na koncert Iron Maiden. WTF, kdo jde do Letnan pres Vaclavak?
    Nakonec jsem zakampil na stavenisti na Muzeu, bo tam z jednoho mista k sezeni slo dosahnout na dva spawny, takze jsem si to tam vysedel. Ani jsem ale nedal max co jsem mohl, protoze zacalo chcat, coz kvalitne zakoncilo muj den.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Nejsi na Letné dneska?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: melo by to byt od 10 rano vsude, v pohode jsem se dostal na 2260 cestou z prace. Coz beru jako uspech, vzhledem k tomu, ze jsem netusil rano ze to dneska bude, a normalne jsem odehral 4+1.

A aspon jsem konecne zjistil, proc se mi to kazdej den trosku lisi na obou uctech, ono +20 je za "novej" stop (a navim jiste jestli novej jako dnes spawnutej nebo novej ze jsem ho nedal vcera), takze obcas neseberu 120 ale jen 100 (nebo ted 800 a ne 820). Ne ze by na tom tak zalezelo, ale sralo me to ze nevim... :-)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Tak to já nemám, já sbírám normálně po 120..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: podle me na prazsky srazy chodi ruzni lide, takze bych cekal bude narvano na obou, jak v sobotu tak v nedeli.

Vzdalene je to IMHO jen totalni nouzovka, protoze bohuzel Niantic tam nechal to, ze kdyz se raid zrusi, cos se deje u dyna-giga furt, tak ti to sezere remote pass proste. Ale jinak joinovat se da i z friend listu v pohode.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: V neděli už to asi nikdo nepůjde co, v sobotu je ta svatba, a nějaké vzdálený raidy bych asi dát mohl, ale je to v takové prdeli za prahou, že bude trabl tam nasbírat DxE
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam on uz dneska v platnosti je nejen vetsi limit, ale taky 820 ze sloupu, takze bacha na to :)
    tj. teoreticky je mozna mit dneska 2300 na sobotni raidy (akorat teda v prazskych podminakch dilema - v sobotu je vaclavak a az v nedeli letna)
    takze je mozne jit 8x gmax raid zadarmo, a to i kdyz to nemate presne idealne, staci to jen neposrat uplne, tj. nevzit 2 sloupy za sebou - btw za chozeni je tentokrat jen 300 (nechapu proc je to kazdy vikend jinak, fakt jako)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: jo tak v little cupu to asi bude beast :) tam verim ta taktika na remizu muze fungovat
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: on to byl asi nějaký cp500 cup.. asi to nebyla ani GL. Ale vím, že pro mě bylo frustrující, jak mu vůbec nic nedělá.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: v pvp? vsak ma max CP asi 400, to nemuze fungovat, ne? jako vim ze obcas v pvp lidi zkouseji zdrzovaci taktiku, ale podle me to teda nefungovalo nikdy proti skutecnejm tymum, jsem taky potkal blissey/chansey tym a proste jsem je rozjebal razorleafem snadno.

Nicmene uz jsem videl nekoho jasat, jak Dx Shuckle bude suprovej tank, protoze ma o parnik nejvetsi defensivu ve hre, takze i kdyz ma malo HP, tak kdyz mu das stity, tak razem odtankuje cokoliv do nich. Akorat ten plan ma spoustu der, typing, nema 0.5s fast attack takze bys musel tankovat necim jinym a shuckle prehazovat jen kdyz dopada utok, plus investujes tunu do 400cp pokemona.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Nene.. Dx Shucle? :-D Já toho pokeše nenávidím, vždycky, když ho potkám v pvp mám chuť roztřískat telefon.. :-D No, bude to frmol.. trochu to přehání, mě už nebaví normální chytání, baví mě raidy a Dx bitvy. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cervnovy vikendy vypadaji narocne teda... minimalne jeden jsem s jistotou offline :-(

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako obvykle az kdyz sezona konci, tak si vzpomenu, ze bych mel kazdej den dat ty trady na XL... tak aspon poslednich par dni, nez se to zase doufejme vrati v zari

Welcome to Pokémon GO: Delightful Days
    https://pokemongo.com/seasons/delightful-days
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: vidis to je pravda to mi nedoslo, takze vlastne Gx Rillaboom chces jako hodne, protoze u nej nebude vadit, ze nema 0.5s grass utok. Akorat skoda, ze uz jsem jako masivne investoval do lucky Dx verzi u vsech gen8 starteru... :-)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Dobré vědět, jednu dobrou mám! Hlavně u Dx se mění útok podle fast attacku, u Gx je útok daný. A no, Gx je výrazně silnější, než Dx.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam