MEPHISTO: jsem sice rikal, ze na Vaclavak uz nejdu, ale jak to bylo ted rozdelene na dva dny tak jsem nakonec sel, protoze jsem na nedeli mel neco jineho... a celou dobu jsem nadaval pak! :-) Nicmene 5 raidu jsem dal a prestoze mi dnesni program nakonec odpadnul, rozhodl jsem se, ze uz na to seru, bych mel jen na 3 dalsi a kvuli tomu jet hodinu nekam... kdyz navic chci jen jednoho a jsem ochotnej se smirit s libovolnym IV.
Kazdopadne to bylo epic, nejdriv jsem prechytracil sam sebe, bo hned pod Mustkem byly dva spawny vedle sebe, tak si rikam tam se pujde, a sel jsem napred. Neslo. Slo se na single spawn co byl na opacnou stranu a dal. Nechapu, ale vsimnul jsem si uz driv, ze parta na Vaclavaku ma zajimavou volbu cilu. No nic. Kdyz jsem pak videl v appce, ze pokracujou dal na Muzeum, tak jsem rezignoval a sel taky. Navic jsem mel na sobe tricko s pentagramem/baphonetem/etc, takze se me furt turisti ptali na cestu na koncert Iron Maiden. WTF, kdo jde do Letnan pres Vaclavak?
Nakonec jsem zakampil na stavenisti na Muzeu, bo tam z jednoho mista k sezeni slo dosahnout na dva spawny, takze jsem si to tam vysedel. Ani jsem ale nedal max co jsem mohl, protoze zacalo chcat, coz kvalitne zakoncilo muj den.