MADCAT: ne, to se zmenilo protoze ten system proste nebyl dobrej - osobne si myslim, ze to je dobre, protoze puvodni system gymu pritahoval toxicky lidi, a jako vzhledem k tomu, ze jsem predtim hral Ingres, kde to je obcas extrem (muj do te doby relativne dobry znamy z jinych her/fandomu se mnou treba nepromluvil od te doby, co zjistil, ze hraju za opacnou stranu), tak jsem jen rad, ze z Pokemonu to z vetsi casti eliminovali. I na nasem jinak poklidnem sidlisti to predtim bylo vecne drama, po zmene systemu uz nikdo neresi kdo za jakou stranu hraje (pomohlo i to, ze se zrusily bonusy kdyz raidujes jen se svejma).
Jinak ovsem tipuju hlavnim duvodem tehdy pro Niantic bylo, aby bylo tezsi mit free coiny - ono je to paradoxne lehci ted, ale musis aktivne hrat, predtim jsi proste nemusel delat nic kdyz jsi mel nejaky nedostupny gymy. Ja treba bez problemu drzim 50 coinu kazdej den, a v gymu jsem nebojoval aspon tak dva roky, pokud to neni nekde v questu. Protoze tramvaj do prace/domu vzdycky jede kolem nejakeho volneho mista...