RICARDERON: nejsou neomezeny, jen vetsi MP zasobnik, lidi meli dneska dost MP protoze to bylo z toho passu plus ze vsech questu predchozich co si nechali. Zejtra to bude horsi... :-) Na Letny bohuzel nikdo moc nechodil nic nez Eternatuse, coz ale chapu kdyz za nej bylo 4x vic nez za ostatni gmax. Nicmene, zitra uz na bodech nezalezi, bo kazdej je na levelu kde dostava jen expy, takze doufam neco co mi chybi urvu... teda jestli to lidem dojde a nepujdou spis dal jen po Eternatus candy, coz na vyssich levelech stejne ten 1 raid je prd.
Plus ten efekt, ze se nemusi chytat, mel na Letny zbesilej vliv na tempo, vsechno se delalo v pohybu, jsem se JEDNOU jen oprel o zed ze si v klidu vyberu odmeny z questu a napiju se. Raid 90+ lidi. jestli mi to trvalo minutu, a kdyz jsem skoncil tak tam v dohledu na cele ulici nebyl NIKDO :-) normalne jsem musel jednu pulhodinu vynechat, bo sledovani pohybu leadera bylo v appce nejaky zasekly, takze jsem si proste sednul ke dvema Eternatusum a pockal az se dav najde sam.