• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---

Kamarad hraje na foldu dva ucty a je to docela sranda.

RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    EVILMIND: taky máme.:)
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    EVILMIND: Dokud není Friend list plný, není důvod se jím zabývat.:)
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    EVILMIND: Hele, ted jsem treba Eternata resil dost pres raid passy, popripade na tyhle akce v centru kolem Vaclavaku. Ale kdyz neco bude, tak si napiseme DM.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ADDALBERT: tak nejaka pristi gmax Letna?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ALMIGHTY88: tak jako to je dobrej life hack, diky. Nicmene jak uz to jednou eviduju, tak je udrzba hrozne snadna i pro 450 pratel, ale kdybych nekdy prestal, tohle zni super.
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    EVILMIND: Coz mi pripomina, ze v PoGo mam best friends a lucky trade.
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    EVILMIND: Já to chápu, často nestíhám ani mazat pokémony, natož sledovat friendlist.
    Jinak k tomu úklidu friendlistu. Když si zažádáš Niantic o vydání všech dat, co o tobě shromažďují (stačí napsat jednoduchý email na privacy@support.nianticlabs.com, ale asi to jde i někde ve hře v support), tak ti pak přijde i mimojiné tabulka FriendList.tsv, kde je datum začátku přátelství. Můžeš si pak v excelu vyfiltrovat všechny třeba starší než 120 dní, k tomu si vzít telefon a všechny vyfiltrovaný, co nemají ještě tři srdíčka smazat. Tohle uděláš třeba třikrát do roka a nemusíš si evidovat v přezdívce jak je kdo aktivní.

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    FRAKIRA: hele me to fakt divny prijde, specialne pokud jeste nejsme best friends. Proto je ted postupne smazu ja, ze jo... :) Akorat to jde pomalu bo na zmenu nickname je casovy limit, buhviproc. A uprimne si nedovedu predstavit jak by nekdo mohl mit misto ve FL, od doby co pridavas snadno lidi co jsou s tebou v raidu random, takze jeden vikend gmax raidu a mas plno i kdybys zacinal od nuly.
    Ale samozrejme vina je na Nianticu, bylo by hrozne snadny zmenit FL tak abys videl kdo hraje a kdo ne.
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    EVILMIND: proc nebylo divny? Pulka z nich uz sama nehraje a druha pulka ma dost mist ve fl, nebyl duvod te vyhazovat. To, ze nekdo par let nehraje a pak se vrati, je imho uplne bezne a nikoho to neprekvapi.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Tak uděláš přednastavené zprávy a je to, ne? Jako je to v Hardstone.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam v zari bude prilezitost si konecne udelat Urshifu snadno

- 31.8. Mega Gyarados day
    - 7.9. debutuje Mega Sharpedo
    oba pak budou spawnovat i dal behem zari

oboji pujde i solovat, nebo easy duo

navic Kubfu expi soucasne obe evoluce, takze si muzete vybrat (i kdyz tu water uz asi kazdej ma jen ji nechce)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: tam afaik porad je ten neprustrelny argument, ze kdyby si slo v PoGO posilat DM, tak by toho zneuzili pedofilove.

Narozdil do zcela bezpecneho Campfire, kde si nekde stranou v lesiku zalozis akci, a pockas co prijde... :-)

Proto taky ted ten remote trade bude nejaka pekelna vyfikundace, kdyz si nemuze napsat co by kdo chtel, takze si to asi budete muset nejak nabizet/odmitat. Jsem na to zvedavej fakt.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    MEPHISTO: A funkce kvality života Skolpuli fakt nezajímají a nezajímaly ani Niantic. Třeba.. aby si mohli přátelé napsat zprávu a nemuseli do apky, co má problém s notiifkacema, nebo třeba práce s UX obecně.. Nope, na to kašlou, hraj a sol prachy a buď rád, že máš co hrát.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: A ty se divíš? Mám lucky friends, co nejsou na campfire a tedy se s nimi v životě nespojím.. a to jsou evidentně lidi, co chodí po Pze a na Letenský srazy
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem si koupil novej zalozni telefon (na Alze meli slevu na takovou tu cihlu s 22000mAh baterkou, co vydrzi tyden a navic se s ni ubranite proti medvedovi), a hodil do nej ucet co jsem dva roky nelognul

furt ma 362 pratel kterejm to vubec nebylo divny ze nehraju...
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Moc pěkný.. já jako 40 letý metloš vynikám.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: jako 50+ tlustej potetovanej pan s dlouhejma vousama, vetsinou na seznamu archetypu, se kterejma chces pustit deti ven hrat pokemony, byva nekde na poslednich mistech... :-)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: :-D Jak vypadáš? :-D

Taky jsem říkal někomu svoje domněnky, co se pak ukázaly jako naprosté kraviny. Nicméně tohle fakt vypadá, jak kdyby si nechal od AI udělat rychlokurz a chtěl dělat haura. :-D

Půjdete někdo community day?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam