RICARDERON: hele to byly fakt blaboly, si proste predstav ze neco vubec nedelas (v tomhle pripade nehrajes pokemony), ale hrozne potrebujes na nekoho kdo to dela zapusobit, a jeste k tomu pristupujes jako "jak to asi muze bejt tezky blby pokemoni". Ja ho zaznamenal prvne uz na Letny na srazu, kde sedeli u stolu za mnou, a spawn pred zacatkem akce tam byl Giga Venusaur, kteryho jsem potreboval ale lidi ho nechteli, takze jsem tam furt dokola naskakoval a doufal, ze nalakam nejaky nestastniky k sobe. A v jedne chvili naskocilo 20 lidi, si rikama parada, sel bych klidne v osmi treba, a za sebou slysim jak pan ma hysterak a donutil ty deti vyskocit, protoze 20 je malo, bo to je tohle je pro 40, pockejte si na dalsi. Takze nas tam bylo nakonec tusim asi 14 jen, a samozrejme jsme to uplne v klidu dali.
Pak šli za mnou skoro celej okruh přes park Letná - což mimochodem nevím proč je trasa co organizátoři tak milujou, je to snad kilák a půl a byly tam 3 spawny jen (z toho dva u vstupu takže nebylo nutné tam chodit). A novej tatka jim daval rady do PvP, cistej facepalm, pak jim vysvetloval jak si maji managovat MP aby jim nedoslo bo ten jeden vybral nejakou odmenu z questu ci co, a rikal jim to presne opacne (vybrane MP se ve skutecnosti nepocitaji do denniho limitu), a tak furt dokola.
Nejvic me sere, ze cim jsem starsi tim vic mam problem se udrzet neco nerict cizim lidem, kdyz se mi neco nezda, ale soucasne jeste v kombinaci s tim jak vypadam je problem to udelat, aniz bych se instantne promenil v meme "old men yells at cloud"... tak aspoň že to můžu dělat tady... :-)