• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    NOKOS: ted zkousim a slape to jak na vnejsim, tak na vnitrnim displeji, schvalne to zkusim na S24
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    ADDALBERT: muzes na obou zaroven
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    NOKOS: Otaceni avatara ingame ale musis delat vzdy jen na jednom, ne?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ALMIGHTY88: hmm, motorola ma horizontalni split screen, akorat me nikdy nenapadlo to zkusit na pokemony vlastne... hadam to by na boj asi bylo v pohode, jen bych tam nechtel chytat :-)
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    ADDALBERT: ano, to byla pravda. na fold4. na fold7 uz to nastesti vyresili a stridacka uz neni treba
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    ADDALBERT: U mě to bere i zároveň, ale pokud chceš bojovat na víc jak dvou a využívat ještě třeba party play, tak to stejně spíš chce nějakou appku, co kliká za tebe.
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    Hele, co mi rikal ten kamos, tak pri boji musis na tom foludu to tapovani stridat. Ten telefon neber synchronizovany klik.
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    EVILMIND: Telefon má 12 GB, tři instance to udrží v pohodě, samsung má fajn vychytávku, že můžeš v task manageru až 3 aplikace připnout, aby zůstaly zapnuté. Pak většinou na pozadí přežijou i zapnutí fotoaparátu (ten má brutální nároky na prostředky).
    Takhle 5 instancí to chce mít v plovoucích oknech, jinak to začne ukončovat + je dobrý dát před raidem restart telefonu, protože systém postupně "degraduje", resp. něčím se tam zavšivuje ramka, nepodařilo se mi tu příčinu úplně pojmenovat. Další problémem je teplota, když jsem třeba na celodenní akci v létě (+ třeba připojený na powerbanku) tak se telefon rozhodne zakázat plovoucí okna, dokud neklesne teplota.
    Jinak to samozřejmě není na žádné pohodlné bojování, je to spíš o tom "vyzvednout" si pokémona navíc. Obzlášť ubíjející je na tom dávat nějaký těžší dmax - kdy musíš v max fázi stihnout přepnout co nejvíc pokémonů, což obnáší i šoupání s okýnkama - to by na tom foldu šlo určitě daleko pohodlněji. :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ALMIGHTY88: lol, kolik ram potrebujes? Ja vim ze uz v dobach, kdy jsem hral... jak se to.. Draconius? soubezne s PoGO, tak jsem jako mel problem udrzet v pameti tolik aplikaci, se mi to furt stridave neukoncovalo.
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    ADDALBERT: Stačí mnohem obyčejnější telefony :)

ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---

Kamarad hraje na foldu dva ucty a je to docela sranda.

RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    EVILMIND: taky máme.:)
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    EVILMIND: Dokud není Friend list plný, není důvod se jím zabývat.:)
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    EVILMIND: Hele, ted jsem treba Eternata resil dost pres raid passy, popripade na tyhle akce v centru kolem Vaclavaku. Ale kdyz neco bude, tak si napiseme DM.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ADDALBERT: tak nejaka pristi gmax Letna?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ALMIGHTY88: tak jako to je dobrej life hack, diky. Nicmene jak uz to jednou eviduju, tak je udrzba hrozne snadna i pro 450 pratel, ale kdybych nekdy prestal, tohle zni super.
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    EVILMIND: Coz mi pripomina, ze v PoGo mam best friends a lucky trade.
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    EVILMIND: Já to chápu, často nestíhám ani mazat pokémony, natož sledovat friendlist.
    Jinak k tomu úklidu friendlistu. Když si zažádáš Niantic o vydání všech dat, co o tobě shromažďují (stačí napsat jednoduchý email na privacy@support.nianticlabs.com, ale asi to jde i někde ve hře v support), tak ti pak přijde i mimojiné tabulka FriendList.tsv, kde je datum začátku přátelství. Můžeš si pak v excelu vyfiltrovat všechny třeba starší než 120 dní, k tomu si vzít telefon a všechny vyfiltrovaný, co nemají ještě tři srdíčka smazat. Tohle uděláš třeba třikrát do roka a nemusíš si evidovat v přezdívce jak je kdo aktivní.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam