• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    MEPHISTO: já včera měla štěstí a mám tři, a měla jsem čas s jedním se i crcat na to pozadí, ale taky sem včera dost jezdila po Praze
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    BILAKOBRA: Já zatím shiny neviděl ani jednoho
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: jo, ale takhle když se ti konečně podaří shiny, tak máš možnost si z něj udělat to s pozadím :) jen někteří jsou vyvolení, kteří dostanou shiny s garatnovaným pozadím :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: a nebo garantovane pozadi z kodu :)

Code Redemption : Pokémon GO Web Store
    https://store.pokemongolive.com/offer-redemption?passcode=PokemonConcierge
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    pro zajimavost, kdybyste toužili po kachničce s pozadím, tak funguje hodit mu ovoce, a pak vyskakovat tak dlouho, dokud to ovoce nezmizí a když ho pak chytíte, tak má pozadí - takže já mám shiny s pozadím :)
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    tak prd, na galaxy note 20 to jeste nefunguje. tam je treba stridat prstiky
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    tak na S24 to taky bezi v poho. jeste zkusim Nota 20tku
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    NOKOS: Rozumím, tak na S23 to bylo taky v pohodě, nepozoroval jsem při přechodu na S25 žádný rozdíl.
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    ALMIGHTY88: ono jde o to, jestli umi rozdelit dotekovou vrstvu mezi vice aplikaci zaroven. na fold4 to neslo cela dotekova vrstva zdy byla prirazena jen te aplikaci, na kterou se smatlalo. neslo pouzit dva prsty zaroven na kazdou aplikaci zvlast a nyni uz to asi jde, protoze SW se vyvinul. na HW to asi nezalezi (multidoteky umi vsichni)
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    NOKOS: S24 by měla v pohodě zvládnout 3, má parametry podobný jak S23 a tam to šlo. Bohužel pro 8 GB ram lze připnout v task manageru jen jedna aplikace.
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    NOKOS: ted zkousim a slape to jak na vnejsim, tak na vnitrnim displeji, schvalne to zkusim na S24
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    ADDALBERT: muzes na obou zaroven
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    NOKOS: Otaceni avatara ingame ale musis delat vzdy jen na jednom, ne?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ALMIGHTY88: hmm, motorola ma horizontalni split screen, akorat me nikdy nenapadlo to zkusit na pokemony vlastne... hadam to by na boj asi bylo v pohode, jen bych tam nechtel chytat :-)
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    ADDALBERT: ano, to byla pravda. na fold4. na fold7 uz to nastesti vyresili a stridacka uz neni treba
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    ADDALBERT: U mě to bere i zároveň, ale pokud chceš bojovat na víc jak dvou a využívat ještě třeba party play, tak to stejně spíš chce nějakou appku, co kliká za tebe.
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    Hele, co mi rikal ten kamos, tak pri boji musis na tom foludu to tapovani stridat. Ten telefon neber synchronizovany klik.
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    EVILMIND: Telefon má 12 GB, tři instance to udrží v pohodě, samsung má fajn vychytávku, že můžeš v task manageru až 3 aplikace připnout, aby zůstaly zapnuté. Pak většinou na pozadí přežijou i zapnutí fotoaparátu (ten má brutální nároky na prostředky).
    Takhle 5 instancí to chce mít v plovoucích oknech, jinak to začne ukončovat + je dobrý dát před raidem restart telefonu, protože systém postupně "degraduje", resp. něčím se tam zavšivuje ramka, nepodařilo se mi tu příčinu úplně pojmenovat. Další problémem je teplota, když jsem třeba na celodenní akci v létě (+ třeba připojený na powerbanku) tak se telefon rozhodne zakázat plovoucí okna, dokud neklesne teplota.
    Jinak to samozřejmě není na žádné pohodlné bojování, je to spíš o tom "vyzvednout" si pokémona navíc. Obzlášť ubíjející je na tom dávat nějaký těžší dmax - kdy musíš v max fázi stihnout přepnout co nejvíc pokémonů, což obnáší i šoupání s okýnkama - to by na tom foldu šlo určitě daleko pohodlněji. :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ALMIGHTY88: lol, kolik ram potrebujes? Ja vim ze uz v dobach, kdy jsem hral... jak se to.. Draconius? soubezne s PoGO, tak jsem jako mel problem udrzet v pameti tolik aplikaci, se mi to furt stridave neukoncovalo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam