• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    z datamine udajne nove odmeny za prepocitane levely:
    250 item storage, 150 pokemon storage, 150 postcard storage, and 15 giftbox storage for being at level 70

s tim, ze se tak nejak predpoklada zatim, ze soucasnym lvl 50 se to prepocita na 70 (kde uz zacinaji ukoly takze nikdo nebude 70+ prvni den)

a ma to byt extra space, nezavisly na tom, jestli mate koupeno max - coz jsem teda jako zvedavej, vidim to tak 70/30 sanci, ze to nejak poserou... :-)
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    ALMIGHTY88: potvrzuji rozbitej splitscreen - opravdu je soupla dotykovka. jsou to hovada! na samsung fold, kde dve hry bezi krasne vedle sebe je to fakt k vzteku.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    vypadá to, že si v Nianticu přečetli, co jsme tu včera psali - večer přišel update a dneska už všechno OK. Zaplaťpámbu.
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    Lišta mi hodně vadila, jsem rád, že je zpátky. Jak ty pokémoni běží tak nějak konstantně, tak do nich pořád přepínám tam a zpět, takže mě to gesto navíc rozčilovalo, navíc zpět na liště bývá často daleko dostupnější než ty tlačítka zpět u horního okraje obrazovky. Nicméně oprava je taková částečná, rozbili použitelnost ve splitscreen konfiguraci, když je hra v horní půlce, pak jsou všechny stisky ve hře posunutý zhruba o výšku lišty oproti místě dotyku.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MADCAT: tu listu lidi hrozne kritizovali, hlavne teda asi ty co leta pouzivaji quickcatch - ja to treba nedela bo jsem linej, ale je fascinujici sledovat youtubery jak quickcatchujou jednou rukou bez koukani na obrazovku :-)

GPS mi ted casto blbne hned po restartu aplikace, to je jako novy, musim dat restart znova

a lagy jsou pekelny, kupodivu to nepostihlo pvp jako se vetsinou deje, ale pri normalnim chytani je to znatelny rozdil, aniz by byla videt narust kvality treba
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Všiml jsem si, že s některým z posledních updatů se vrátila navigační lišta na spodku obrazovky, no budiž, nechyběla mi a už jsem si na obraz přes celou obrazovku zvykl. Co jsem si ale taky všiml je, že možná po stejném, nebo jiném nedávném updatu začala hra děsně "drhnout", jinak to neumím popsat: fps vysoký, pohyb plynulý, ale při tom plynulém pohybu se šíleně zasekává. Připomíná to jak když vypnu nějakou cache a všechny textury v obraze se neustále dohrávají z pomalého disku.

A druhá věc, co se "jaksi pokazila" je GPS: co chvíli mi hra zahlási, že nemá GPS, ačkoliv jakákoliv jiná aplikace nemá problém, anebo pustím někde venku hru, GPS sice moji polohu najde, ale občas i dost mimo, klidně 30 - 40 m vedle, ale hlavně - popojdu, a na mapě se nehnu ani o metr, prostě hra neví o tom, že někam jdu.

Jsem sám s těmato problémama, nebo je to fakt nějakej dovrtanej update a nezbývá, než čekat na opravu? Mobil mám Motorola Edge 60 Pro a až donedávna žádnej problém...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    si tady jen odlozim...

FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    MOIRAIN: ja to zkusila jednou, asi po patesatem pokusu utekla, dospela jsem k zaveru, ze jste si ze me asi delali srandu a nechala to byt :-D
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    MOIRAIN: me to same. jen jednou.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ELIDOR: povedlo se mi to jen jednou, asi na 15. pokus, pak to už vždy uteklo, nebo mne to po 50.+ pokusu přestalo bavit
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    FRAKIRA: diky :)
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    EVILMIND: nejak nevim.. o jake pozadi se jedna?
    RESTA
    RESTA --- ---
    ELIDOR: mne ananas pri prvom pokemonovina tretie vyskocenie zmizol, pri ďalšom som na to nemal nervy...
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    ELIDOR: hele mě to trvalo asi minutu, někdo psal, že 4 minuty
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    BILAKOBRA: prosimte kolikrat odhadem vyskocit? delal jsem to asi 10 min az jsem se bal ze zmizi samotny pokemon ... a ovoce stale drzelo
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    MEPHISTO: já včera měla štěstí a mám tři, a měla jsem čas s jedním se i crcat na to pozadí, ale taky sem včera dost jezdila po Praze
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    BILAKOBRA: Já zatím shiny neviděl ani jednoho
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: jo, ale takhle když se ti konečně podaří shiny, tak máš možnost si z něj udělat to s pozadím :) jen někteří jsou vyvolení, kteří dostanou shiny s garatnovaným pozadím :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: a nebo garantovane pozadi z kodu :)

Code Redemption : Pokémon GO Web Store
    https://store.pokemongolive.com/offer-redemption?passcode=PokemonConcierge
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam