• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: Niantic zareagoval na moje přání vědět v kolik přesně hodin to bude, a tweetnun... že to bude přesně dneska! :-) NOT LOCAL TIME - mistři užitečných informací.

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam ono neni nikde napsano, kdy presne se to stane... je otazka, jestli si muzou vubec takovou zmenu dovolit rollovat postupne ve stejnej lokalni cas? v NZ uz je zejtra, a nic zatim
    mozna lepsi to ani nezapinat, davam tak 20 procent tomu, ze ta zmena resetne nahodne ucty na level 1 :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Niantic Support
    @NianticHelp
    Trainers, we have removed the Weekly Challenge completion pop-up that could not be closed.
    Affected Trainers have received 6,000 Stardust and 20,000 XP as compensation.
    We’re also planning compensation for Trainers forced to exit mid-challenge.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: nezda se, podle toho datamine to pujde nejrychlejc za cca 50 dni, pokud beru ze lidi nacheatujou takovy ty 200km apod.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: tak to jsem zvedava, videla jsem info, ze na lvl 76 tam bude ukol catch a pokemon on 200 different days
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ukoly jsou tady, komu nevadi spoilery

trochu me sere hazet znova 999 excelentu teda :-) a i jiny veci co byly otravny a uz jsem je kdysi udelal
    ale hlavni gate asi vidim budou ty platinum medaile, uprimne jsem jeste nikdy v PoGO nemusel medaile resit, protoze jsem vzdycky mel mnohem vic, nez bylo treba

mam 28 aktualne, ale koukam je tam tuna takovejch, co bych mohl uplne snadno udelat, kdybych chvilku delal veci, plus tuna medaili z regionu, kde GGG blokuje medaily nereleasnutym pokemon
    ovsem jestli se pocita i tech 18 pro elementy tak muzu chillovat uz ted :)

realne by se prvni lvl 80 hraci meli objevit zacatkem prosince, kdyz pojedou hodne hardcore

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/1o5tu5q/level_up_requirements_datamined/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: vlastne to nechapu, ted koukam na alta, co je 49, a na 50 je potreba 176m asi. Tj. fakticky soucasny 50ky budou mit, po spleneni tech ukolu ktery nektery pocitam budou time gated, vsechny zase rovnou 80. Ja myslel to delali tak, aby ten strop posunuli vyznamne vys, a lidi meli co delat?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: dobry, to jsem ani necekal ze budu mit dost expu i na 80 (tj. delam jen ukoly), s prstem v nose, to teda nenasadili moc vysoko latku
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ale zase aspon ze mam androida, takze mi to nebricknulo celou aplikaci :-)

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/1o58maz/psa_completing_weekly_challenge_on_ios_will_leave/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    aha tak jsem lepsi, jsem chytil 4 pokemony, byl jsem sam bo nikdo neprijal moje pozvani, a ukoncilo se mi to :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ALMIGHTY88: to unix-date zero datum je taky dobry :-)
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    EVILMIND:
    Hlavně zase udrželi úroveň kvality, měli jsme chytit 500, dostali jsme 2k dustu a zbytek neumím ověřit :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    by me zajimalo, jestli tech +7 friendship srdci v te nove social mechanice znamena pri max friendship statusu, ze 7x tocim na lucky frienda... :-)
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    EVILMIND: A koukám, že storage dávají po násobcích 25, to bude OCD hodně bolet... I když na vyšším levelu se to asi zarovná.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    z datamine udajne nove odmeny za prepocitane levely:
    250 item storage, 150 pokemon storage, 150 postcard storage, and 15 giftbox storage for being at level 70

s tim, ze se tak nejak predpoklada zatim, ze soucasnym lvl 50 se to prepocita na 70 (kde uz zacinaji ukoly takze nikdo nebude 70+ prvni den)

a ma to byt extra space, nezavisly na tom, jestli mate koupeno max - coz jsem teda jako zvedavej, vidim to tak 70/30 sanci, ze to nejak poserou... :-)
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    ALMIGHTY88: potvrzuji rozbitej splitscreen - opravdu je soupla dotykovka. jsou to hovada! na samsung fold, kde dve hry bezi krasne vedle sebe je to fakt k vzteku.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    vypadá to, že si v Nianticu přečetli, co jsme tu včera psali - večer přišel update a dneska už všechno OK. Zaplaťpámbu.
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    Lišta mi hodně vadila, jsem rád, že je zpátky. Jak ty pokémoni běží tak nějak konstantně, tak do nich pořád přepínám tam a zpět, takže mě to gesto navíc rozčilovalo, navíc zpět na liště bývá často daleko dostupnější než ty tlačítka zpět u horního okraje obrazovky. Nicméně oprava je taková částečná, rozbili použitelnost ve splitscreen konfiguraci, když je hra v horní půlce, pak jsou všechny stisky ve hře posunutý zhruba o výšku lišty oproti místě dotyku.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MADCAT: tu listu lidi hrozne kritizovali, hlavne teda asi ty co leta pouzivaji quickcatch - ja to treba nedela bo jsem linej, ale je fascinujici sledovat youtubery jak quickcatchujou jednou rukou bez koukani na obrazovku :-)

GPS mi ted casto blbne hned po restartu aplikace, to je jako novy, musim dat restart znova

a lagy jsou pekelny, kupodivu to nepostihlo pvp jako se vetsinou deje, ale pri normalnim chytani je to znatelny rozdil, aniz by byla videt narust kvality treba
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Všiml jsem si, že s některým z posledních updatů se vrátila navigační lišta na spodku obrazovky, no budiž, nechyběla mi a už jsem si na obraz přes celou obrazovku zvykl. Co jsem si ale taky všiml je, že možná po stejném, nebo jiném nedávném updatu začala hra děsně "drhnout", jinak to neumím popsat: fps vysoký, pohyb plynulý, ale při tom plynulém pohybu se šíleně zasekává. Připomíná to jak když vypnu nějakou cache a všechny textury v obraze se neustále dohrávají z pomalého disku.

A druhá věc, co se "jaksi pokazila" je GPS: co chvíli mi hra zahlási, že nemá GPS, ačkoliv jakákoliv jiná aplikace nemá problém, anebo pustím někde venku hru, GPS sice moji polohu najde, ale občas i dost mimo, klidně 30 - 40 m vedle, ale hlavně - popojdu, a na mapě se nehnu ani o metr, prostě hra neví o tom, že někam jdu.

Jsem sám s těmato problémama, nebo je to fakt nějakej dovrtanej update a nezbývá, než čekat na opravu? Mobil mám Motorola Edge 60 Pro a až donedávna žádnej problém...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam