• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    EVILMIND: ten quest se nam ve skupine neobjevil na odhadem 70% uctech, pro jistotu jsme vsude delali check-in ale tim to nebylo, no a tak jsme diky opravdu velmi castemu zamrzani hry v raidu restartovali telefony a tak jsme zjistili ze po restartu hry (telefonu) se quest ukazal uplne vsude a prekvapive i tam co nebyl mel zapocitany to protoceni (v ukolu 5x protoc pokestop nebo gym)

tzn mozna jsi ten qest mel taky a zrejme jsi ho i plnil, jen se ti nezobrazil tzn jsi neprevzal odmenu :-//
    dneska to bylo stabilitou a timhle hodne podivne ...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    No já tam šel hlavně doházet těch 999 na lvl 71, což nestačilo a musel jsem ještě jet domů delší cestou... :-)

Každopádně jsem nějak nenastudoval asi kdo dostane ten quest na kámen na megaevoluci, kromě toho že to je super rare drop. Na hlavním účtu jsem ten quest vůbec neměl, na ostatních jo... jako nepotřebuju ho, ale divný.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    jak mam na rayquazy smulu, jak pri chytani, tak pri lucky trade .. (8x pokus s nejlepsi 87), tak dneska hned prvni 100, a predposledni 96
    dcera 96 shiny, ... po desne dlouhe dobe se nam zadarilo
    FROSTACK
    FROSTACK --- ---
    Jsem rád za update, konečně mě to donutilo hru smazat, začal jsem úplně od začátku a teď už to pro mě byla spíš povinnost, aby mi nic neuteklo, než zábava.
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    to byl alt, na mainu +1200 :)))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to je prd, me zatim zmigroval jen ten nejmensi ucet, zajimavy mam na stole vsechny stejne updatovany, no nic

a bagl mi to preteklo o 2000 asi, takze jsem zase vsechno smazal :-))
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    daj 400 novejch věcí a item bag přidaj jen o 75…
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    MADCAT: To já se teď rozčiluju při každý interakci, těch zahozenejch míčků a omylem otevřenejch buddy pytlíčků, který jsem chtěl přeskočit. Ale obecně mě to hlavně zdržuje, pohyb navíc, já do té hry chodím vždy jen na skok, připojit plusko a tak, není to zkrátka aplikace, od které očekávám, že mě má pohltit :)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    EVILMIND: Já jsem se zas tak neradoval, mně spíš vyhovuje, když tam ta lišta není :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jako se nemuzu prestat smat nahlas, v kazdym dalsim update vime mene a mene kdy to bude :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: Niantic zareagoval na moje přání vědět v kolik přesně hodin to bude, a tweetnun... že to bude přesně dneska! :-) NOT LOCAL TIME - mistři užitečných informací.

ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    EVILMIND: No ono to stejně bylo strašně rozbitý při tom split screenu a na Androidu 16 i v plovoucích oknech, tak jsem nakonec upgradoval dobrovolně :( jsou to hrozný patlalové.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MADCAT: nesmíš se radovat moc nahlas, v novém update už lišta zase není... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam ono neni nikde napsano, kdy presne se to stane... je otazka, jestli si muzou vubec takovou zmenu dovolit rollovat postupne ve stejnej lokalni cas? v NZ uz je zejtra, a nic zatim
    mozna lepsi to ani nezapinat, davam tak 20 procent tomu, ze ta zmena resetne nahodne ucty na level 1 :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Niantic Support
    @NianticHelp
    Trainers, we have removed the Weekly Challenge completion pop-up that could not be closed.
    Affected Trainers have received 6,000 Stardust and 20,000 XP as compensation.
    We’re also planning compensation for Trainers forced to exit mid-challenge.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: nezda se, podle toho datamine to pujde nejrychlejc za cca 50 dni, pokud beru ze lidi nacheatujou takovy ty 200km apod.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: tak to jsem zvedava, videla jsem info, ze na lvl 76 tam bude ukol catch a pokemon on 200 different days
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ukoly jsou tady, komu nevadi spoilery

trochu me sere hazet znova 999 excelentu teda :-) a i jiny veci co byly otravny a uz jsem je kdysi udelal
    ale hlavni gate asi vidim budou ty platinum medaile, uprimne jsem jeste nikdy v PoGO nemusel medaile resit, protoze jsem vzdycky mel mnohem vic, nez bylo treba

mam 28 aktualne, ale koukam je tam tuna takovejch, co bych mohl uplne snadno udelat, kdybych chvilku delal veci, plus tuna medaili z regionu, kde GGG blokuje medaily nereleasnutym pokemon
    ovsem jestli se pocita i tech 18 pro elementy tak muzu chillovat uz ted :)

realne by se prvni lvl 80 hraci meli objevit zacatkem prosince, kdyz pojedou hodne hardcore

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/1o5tu5q/level_up_requirements_datamined/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: vlastne to nechapu, ted koukam na alta, co je 49, a na 50 je potreba 176m asi. Tj. fakticky soucasny 50ky budou mit, po spleneni tech ukolu ktery nektery pocitam budou time gated, vsechny zase rovnou 80. Ja myslel to delali tak, aby ten strop posunuli vyznamne vys, a lidi meli co delat?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: dobry, to jsem ani necekal ze budu mit dost expu i na 80 (tj. delam jen ukoly), s prstem v nose, to teda nenasadili moc vysoko latku
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam