• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    ELIDOR:
    AWS outage disrupts Supercell games, Pokémon Go, Roblox, Fortnite and more – Mobilegamer.biz
    https://mobilegamer.biz/aws-outage-downs-supercell-games-pokemon-go-roblox-fortnite-and-more/
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    mame nejak problem se lognout ..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ALMIGHTY88: aha, to mi teda nejak uslo, tak to je super! V tom pripade by to mel bejt v pohode, to si ty 2 dny navic pockam. To by melo hodit tak 300k snadno za den i jen za tankovani, takze do ty doby staci jen tak solichat...
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    EVILMIND: Taky jsme zapomněli na GBL víkend, tam toho dustu bude dost, ale toho času...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ALMIGHTY88: tak ja hlavne zatim na GBL kaslal tuhle sezonu no, jsem skoro nehral takze ani nemuzu tankovat jeste, se dostanu na Ace az tak ve stredu. Navic co jsem dneska zkousel tak master liga je na tohle desne pomala, pokud to souper nevzda a dohrava i kdyz nema sanci, takze jsem ted prudce v minusu bo jsem musel udelat uplne novy 3 pokemony na ten great event co tam je, a jeste navic se s nima musim naucit hrat... :-)
    Kazdopadne to je asi aktualne moje cesta, protoze GBL muzu delat v tramvaji cestou do prace z prace zatimco autocatcher chyta. Plus se tim snadno soucasne splni tech 200 supereffective aniz bys musel delat neco jinyho.
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    EVILMIND: To ruční zasahování do autcoatcheru umí být dost kontraproduktivní na jeho kadenci, na to opatrně. Chvíli to trvá, než se po chycení zase rozběne a nasčítá se to :-/
    Jinak GBL nic moc, se starpiece cca 35 minut strávenýho tankováním asi 75k stardustu. Uvidíme co zítra běhání s autocatcherem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: gmax dava kotel, ale to je ale az za dva tejdny... :-) To do ty doby nazobes i jen chytanim. Ani spotlight na stardust uz do konce mesice nebude.

Nechapu jak lidi na redditu pisou ze daji 100k/hod jen autocatcherem, jsem zkousel dneska v tramvaji s 50% bonusem plus jsem u toho zabijel rucne vsechno co vim ze dava vic a autocatcher by to nemusel chytit, a skoncil jsem s nejakyma 50k/hod.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    jít hromadu gigantamax garbodor battle?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TACHIBANA_UKYO: ja vim, ale to neznamena, ze nemuzeme theorycraftit, jak to delat za tyden, ne? :) Navic v tech dalsich krocich vetsinou jsou veci co mi osobne budou trvat hodne dlouho, jako km nebo raidy, takze mam bych to rad uz jako po troskach delal.
    TACHIBANA_UKYO
    TACHIBANA_UKYO --- ---
    EVILMIND: Nikde se nepise o tom, ze musis 1M dustu ziskat za tyden. Takze moje strategie: v klidu hrat a ono se to casem nasbira…
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw jaka je vase strategie ted na ten 1M dustu za tejden na 72? :)

se to bezvadne trefilo ze neni vubec zadnej dust event celej tejden, jsem myslel jak nazenu v GBL kdyz je tam bonus za master, ale jako tim fakt jako 150k+ denne nedas ani tak
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    EVILMIND: ten quest se nam ve skupine neobjevil na odhadem 70% uctech, pro jistotu jsme vsude delali check-in ale tim to nebylo, no a tak jsme diky opravdu velmi castemu zamrzani hry v raidu restartovali telefony a tak jsme zjistili ze po restartu hry (telefonu) se quest ukazal uplne vsude a prekvapive i tam co nebyl mel zapocitany to protoceni (v ukolu 5x protoc pokestop nebo gym)

tzn mozna jsi ten qest mel taky a zrejme jsi ho i plnil, jen se ti nezobrazil tzn jsi neprevzal odmenu :-//
    dneska to bylo stabilitou a timhle hodne podivne ...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    No já tam šel hlavně doházet těch 999 na lvl 71, což nestačilo a musel jsem ještě jet domů delší cestou... :-)

Každopádně jsem nějak nenastudoval asi kdo dostane ten quest na kámen na megaevoluci, kromě toho že to je super rare drop. Na hlavním účtu jsem ten quest vůbec neměl, na ostatních jo... jako nepotřebuju ho, ale divný.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    jak mam na rayquazy smulu, jak pri chytani, tak pri lucky trade .. (8x pokus s nejlepsi 87), tak dneska hned prvni 100, a predposledni 96
    dcera 96 shiny, ... po desne dlouhe dobe se nam zadarilo
    FROSTACK
    FROSTACK --- ---
    Jsem rád za update, konečně mě to donutilo hru smazat, začal jsem úplně od začátku a teď už to pro mě byla spíš povinnost, aby mi nic neuteklo, než zábava.
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    to byl alt, na mainu +1200 :)))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to je prd, me zatim zmigroval jen ten nejmensi ucet, zajimavy mam na stole vsechny stejne updatovany, no nic

a bagl mi to preteklo o 2000 asi, takze jsem zase vsechno smazal :-))
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    daj 400 novejch věcí a item bag přidaj jen o 75…
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    MADCAT: To já se teď rozčiluju při každý interakci, těch zahozenejch míčků a omylem otevřenejch buddy pytlíčků, který jsem chtěl přeskočit. Ale obecně mě to hlavně zdržuje, pohyb navíc, já do té hry chodím vždy jen na skok, připojit plusko a tak, není to zkrátka aplikace, od které očekávám, že mě má pohltit :)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    EVILMIND: Já jsem se zas tak neradoval, mně spíš vyhovuje, když tam ta lišta není :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jako se nemuzu prestat smat nahlas, v kazdym dalsim update vime mene a mene kdy to bude :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam