• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    což ale teď u nové pogo kamarádky jsem viděla, že když šla do campfire přes pogo, tak tam neměla tu možnost kontaktovat přátele, to se objevilo až když si nainstalovala tu apku přímo z obchodu
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    já jsem to teda pochopila tak, že na výběr se může dát kolik chceš pokémonů, ale vybrat si ten přítel může jen 3, a pak to bude u těch 3 o přehazování kterého za kterého, ale jsem zvědavá, jak to doopravdy bude fungovat, nicméně pořád je možnost používat campfire včetně psaní zpráv :P
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ADDALBERT: no to uvidime za 2 mesice asi, jak to lidi pojmou - ja jsem osobne docela skromnej a klidne vezmu cokoliv uzitecneho, lepsi nez nemit nic, ale uplne to vidim jak tam nekdo i tak dokaze dat neco, co me nasere, v tom je na PoGO spolehnuti... :-)
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    EVILMIND: Tqk tohle je prave zajimavy fenomen. Tak furt muzes ten trade neudelat
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ADDALBERT: no ja jsem zvedavej hlavne jak to pak bude s nekym koho neznam, kdyz si vlastne nemuzes rict co chces, jen doufas, ze ti protistrana nabidne v tech 3 pokemonech neco ok, a soucasne si vybere z tvych 3, ale jediny vase signaly jsou palce nahoru a dolu... :-)
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    EVILMIND: Alespon udelame ten lucky trade
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    remote trade update rolluje
    na 1 trade potrebujete mit extra novou uroven pratelstvi, forever friend, dalsich +90 dni, a to na kazdej 1 trade s tim clovekem
    max pocet pratel se zvysuje na 650, lol (postupne behem nasledujicich mesicu)

Trade remotely with your Forever Friends! — Pokémon GO
    https://pokemongo.com/news/pgo-remote-trade-2025
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    prvni galarian co plusko samo chytlo... :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    invaze AI videi na youtube me normalne docela sere, ale v tomhle pripade jsem ochotnej to snest - podobnych kanalu jako tenhle je hned nekolik...

Real Life Pokémon – NatGeo: Gengar | The Thermal Vampire
    https://www.youtube.com/watch?v=-oZpA7frOY8
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    BILAKOBRA: meh!
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    Já jsem zatím taky spokojená :D

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: best event ever, jeden spawn je na benzince co dosahnu z domu, tak ted jen si nastavit kazdejch 30 minut alarm... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tak dobry, tady frajer jako dela psi kusy aby to vysoloval, takze by to melo jit ve dvou hrave i bez nich :)

Dynamax Lugia Solo 🍄, No Weather Boost, No Helpers, No Adventure Effect, AoE: Fly/Future Sight
    https://www.youtube.com/watch?v=Oi_WN_Dsu2o
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem jako obvykle totalne zazdil 3 mesice moznosti tradovat za XL, a uz je tu nova sezona bez toho, takze to zas do brezna muzu rovnou mazat...

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    datamine vypada, ze friendlist prinese update co ucini ruzne nase zde diskutovane vychytavky zbytecnymi... :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem zvedavej jaky staty bude mit Dynamax Lugia - ji budou muset nejak potunit pokud se ma davat ve 4 lidech
    tak doufam ji potunej tak aby sla i ve dvou blissey-blissey-gmax gengar, protoze na hromadny dynamax akce asi nemam po minulych zkusenostech nervy, naskoci mi tam prvni clovek s bulbasaurem a nekomu se stane nehoda... :-)
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    VLAKODLAK: Dneska se tam chystám před koncem akce, tak snad ještě někdo bude.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    včera jsem byl na hlaváku, a až nějakej denník uveřejní, že někdo vzal mačetu a zabil lidi na nádraží, budu to já...
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    BILAKOBRA: dikes
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    SYJMGFM3SWRLQ
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam