• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: jsi me sakra donutila naintalovat Campire zpatky, kdyz jsem se ho pred casem tak uspesne zbavil... :-)

A jako, aplikace toho opravdu umí víc než ingame verze - doteď to asi bylo jedno, protože reálně používáš jen tu část pro Meetupy (aspoň já teda). Každopádně pokud si vytáhnu v aplikaci z PoGO kontakt na někoho a napíšu mu, tak si to nepřečte pokud tu aplikaci nemá taky (vyzkoušeno teď mezi svýma účtama). A bohužel jakmile máš aplikaci, tak ji volání campfire z PoGO začne automaticky spouštět, což byl přesně důvod, proč jsem ji odinstaloval, protože to sežralo paměť navíc a zabilo PoGO na pozadí. Mno, ale jako je pravda, že pokud se informace rozšíří, je to jedinej způsob komunikace, takže to tak asi nechám no.

Nejsem si úplně jistý, že to v seznamu přátel samo pozná, kdo tu aplikaci má - nemám tam defaultně nikoho kromě lidí, co už nějak kontaktovali mě, takže tipuju že nepozná.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    což ale teď u nové pogo kamarádky jsem viděla, že když šla do campfire přes pogo, tak tam neměla tu možnost kontaktovat přátele, to se objevilo až když si nainstalovala tu apku přímo z obchodu
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    já jsem to teda pochopila tak, že na výběr se může dát kolik chceš pokémonů, ale vybrat si ten přítel může jen 3, a pak to bude u těch 3 o přehazování kterého za kterého, ale jsem zvědavá, jak to doopravdy bude fungovat, nicméně pořád je možnost používat campfire včetně psaní zpráv :P
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ADDALBERT: no to uvidime za 2 mesice asi, jak to lidi pojmou - ja jsem osobne docela skromnej a klidne vezmu cokoliv uzitecneho, lepsi nez nemit nic, ale uplne to vidim jak tam nekdo i tak dokaze dat neco, co me nasere, v tom je na PoGO spolehnuti... :-)
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    EVILMIND: Tqk tohle je prave zajimavy fenomen. Tak furt muzes ten trade neudelat
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ADDALBERT: no ja jsem zvedavej hlavne jak to pak bude s nekym koho neznam, kdyz si vlastne nemuzes rict co chces, jen doufas, ze ti protistrana nabidne v tech 3 pokemonech neco ok, a soucasne si vybere z tvych 3, ale jediny vase signaly jsou palce nahoru a dolu... :-)
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    EVILMIND: Alespon udelame ten lucky trade
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    remote trade update rolluje
    na 1 trade potrebujete mit extra novou uroven pratelstvi, forever friend, dalsich +90 dni, a to na kazdej 1 trade s tim clovekem
    max pocet pratel se zvysuje na 650, lol (postupne behem nasledujicich mesicu)

Trade remotely with your Forever Friends! — Pokémon GO
    https://pokemongo.com/news/pgo-remote-trade-2025
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    prvni galarian co plusko samo chytlo... :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    invaze AI videi na youtube me normalne docela sere, ale v tomhle pripade jsem ochotnej to snest - podobnych kanalu jako tenhle je hned nekolik...

Real Life Pokémon – NatGeo: Gengar | The Thermal Vampire
    https://www.youtube.com/watch?v=-oZpA7frOY8
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    BILAKOBRA: meh!
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    Já jsem zatím taky spokojená :D

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: best event ever, jeden spawn je na benzince co dosahnu z domu, tak ted jen si nastavit kazdejch 30 minut alarm... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tak dobry, tady frajer jako dela psi kusy aby to vysoloval, takze by to melo jit ve dvou hrave i bez nich :)

Dynamax Lugia Solo 🍄, No Weather Boost, No Helpers, No Adventure Effect, AoE: Fly/Future Sight
    https://www.youtube.com/watch?v=Oi_WN_Dsu2o
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem jako obvykle totalne zazdil 3 mesice moznosti tradovat za XL, a uz je tu nova sezona bez toho, takze to zas do brezna muzu rovnou mazat...

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    datamine vypada, ze friendlist prinese update co ucini ruzne nase zde diskutovane vychytavky zbytecnymi... :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem zvedavej jaky staty bude mit Dynamax Lugia - ji budou muset nejak potunit pokud se ma davat ve 4 lidech
    tak doufam ji potunej tak aby sla i ve dvou blissey-blissey-gmax gengar, protoze na hromadny dynamax akce asi nemam po minulych zkusenostech nervy, naskoci mi tam prvni clovek s bulbasaurem a nekomu se stane nehoda... :-)
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    VLAKODLAK: Dneska se tam chystám před koncem akce, tak snad ještě někdo bude.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    včera jsem byl na hlaváku, a až nějakej denník uveřejní, že někdo vzal mačetu a zabil lidi na nádraží, budu to já...
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    BILAKOBRA: dikes
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    SYJMGFM3SWRLQ
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam