• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    Byla to dost pruda pro někoho, kdo nemohl hrát ani jeden z předchozích eventů. Mega Mewtwo byl na každém pátém gymu.:( Aneb jeden spawn na celý hlavák za půl hod.
    CATT
    CATT --- ---
    MEPHISTO: Byl jsem podruhé, bylo to fajn, nemusel jsem plýtvat remote passy, doplnil jsem energii na některé mega.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    tak nějaký free passy nakonec jsou

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: jsem jel jen na otocku ciste proto, ze jsem mel jen 1 armored, a kdyz jsem zjistil, ze tenhle event ani nejsou free pasy, tak jsem jen chvili pokecal a zase jel domu hrat POE2, a zejtra uz ani nejdu. Hlavne proto, ze realne spawnoval jen 1 kazdou pulhodinu. Tohle byl proste takovej spis event pro lidi, co ho nemeli vubec.
    UBU
    UBU --- ---
    MEPHISTO: Jako třetího jsem chytil M2 shiny stovku s pozadím, pěkný Armored jsem už měl, tak jsem to taky moc neprožíval.
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    MEPHISTO: Mam to tak uz oosledni tri mesice. Navic v situaci, kdy Scopely jen pumouje z hracu penize
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Jak jste si to užili? Mě to nějak brutal přestává bavit. Sice jsem rád, že mám armored Mew2, ale dopamin nějak slabý..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CATT: meetup je 9:30 Mustek, netusim proc pul hodiny predem. Ale tam samozrejme nejdu z lavicky na prvnim nastupisti tam hra i tak vidi... :-)

Jako presun do batohu je picovina, ale horsi je, ze ten debilni explorer gadget uplne odpoji plusko, a schova ikonu pro jeho reconnect. To je skvelej zpusob jak donutit lidi ho nepouzivat.
    CATT
    CATT --- ---
    EVILMIND: Na hlaváku kdy?

Asi všichni víte, ale daily incense přesunut do batohu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: SMR na víkend sníženo na 30 procent, tj. reálně by mohlo stačit sedět na Hlaváku, a nemuset pronásledovat Armored spawny po celý Praze
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Armored MewTwo tenhle víkend - naposledy bylo možné ho získat v roce 2020 :-)

Armored Mewtwo Returns for the Mega Finale — Pokémon GO
    https://pokemongo.com/en/news/megafinale-2026-armored-mewtwo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: připomenutí Twitch rewards dneska, vypadá propojení s PTC účtem už je fixnutý. Nepotřebujete vlastní PTC účet linknutý s hrou, jelikož se odměna stejně předává přepisem kodu - já používám jednoho ze svých PTC maperů z roku 2017... :-)
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    mám to jen na jednom účtu
    CATT
    CATT --- ---
    RICARDERON: tipoval bych, že testují na části uživatelů. často se mi stalo, že v aplikaci bylo něco jinak a po pár týdnech se to vrátilo. taky to mám při starém
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    EVILMIND: Zvláštní. I po updatu je vše na svém místě a při starém...
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Appraise pokémon je nově pod speciálním tlačítkem. Všimli jste si? Já jsem si všimnul po tom, co jsem 3 pokémony změnil na favority. :-D Svalová paměť je moc silná. Jsem rád, že se něco mění, ale přijde mi, že jsou hodně opatrní, aby se v tom lidé orientovali. ze 3 tapnutí jedno odebrat není moc UI cleanup. Spíš mi to připadá jako pokus, jestli se někdo ozve a bude nakrklý. No tak snad půjdou dál a třeba se dočkáme nějaké významější změny.
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    EVILMIND: Mno, nekupuju díky bohu bonusové posilováky. Jinak bych ho měl na nějakém Mewtwoovi z těch eventů. A neměl bych Niantic vůbec rád. Zejména proto, že mi ta stovka ještě ke všemu padla shiny, svině!
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    CATT: Necháš do sbírky :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam