• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CORNYRocket League
    JOPS
    JOPS --- ---
    koukam na tutorialy jak na freestyle, podle tutorialu to vypada, ze bych se mohl dloubat levou i pravou rukou v nose a ono hovno, realita je uplne jinde :))))

jako jo, uz umim litat podvozkem nahoru, aniz bych auto hned zapichl do zeme, ale ty rotace ve vzduchu, to je zatim orisek :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    CORNY: Jo to už je down nějakej ten čas:-D
    CORNY
    CORNY --- ---
    Já budu mít od středy doma internety, tak už se snad taky zapojím a aspoň nahodím i TSko.
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera byl nejakej dobrej den. Asi 15 her dvojic a jedna prohra. Takze jsem se konecne vyhrabal s Challenger I na Challenger III (division 5), takze tak cca 2-3 vyhry a hura do Challenger IV :) tam jsem jeste nebyl :)

a ta jedna prohra byla zase s nejakym namastrovanym egoistou. Asi ve 30 vterine jsme dostali gol. Nevim ci to byla vina, ale proste haluz, oba v utoku a od brankare to spadlo pres cele hriste do nasi brany. Typickej haluzackej gol. A samozrejme v chatu se hned objevi zprava "i have very bad teammate". Ja uz tohle odmitam jakkoliv komentovat, protoze to by mi praskla cevka. A po cca dalsi trech minutach tam souper napsal zpravu. Jops hraje lepe nez ty. To pro jeho ego bylo neco jak pro bejka cervenej hadr :)) asi 3:5 jsme rupli, ale ja se pobavil :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JOPS:
    CORNY: V tomhle to má myslim nejlíp udělaný blizzard v HotS, když tě reportujou za toxic nebo leave, queue tě pak zařadí s těma samejma, což mi přijde jako ideální trest:-D Bohužel když je málo lidí, někdy holt musí systém brát i z těhlech hříšníků
    CORNY
    CORNY --- ---
    JOPS: Jn člověk narazí na různý spoluhráče, tohle už se mi taky stalo :D Holt i rocket league má místo toxic communitu
    JOPS
    JOPS --- ---
    to co se mi vcera stalo, tak me docela slusne vytocilo...

hraju s nejakym typkem, on hral celkem hovno, ale asi ve 3 minute jsme vedli 3:1.

Pak jsme se u branky srazili a dostali jsme z toho gol na 3:2. Proste v klidu, nebyl duvod cokoliv resit, protoze souperi byli levi jak savle.

A on ten kokot napsal i play with noob. Tak si rikam ty vole co mu jebe (on mel skore asi 120 bodu, ja v tu chvili pres 600). Pak prestal hrat a napsal. Volnej preklad odemne (s touhle lamou hrat nebudu, ja pomuzu modrejm (byli jsme oranzovej tym)). A skutecne to hovado hralo s nima... Takze mi ve trech jeste napraskali 2 goly.

Tak jsem ho hajzla aspon napraskal pro nesportovni chovani. Ono to stejne nepomuze, ale aspon pro dobrej pocit.

A fakt me to strasne nasralo. Dal jsem forfeit, protoze to fakt nema cenu hrat 1 vs 3 a samozrejme to nepotrvrdil a ban na 15 minut jsem taky nechtel...
    JOPS
    JOPS --- ---
    hral jsem s typkem, kterej na zacatku napsal Defending a tim to skoncilo :) ten neopustil prostor brankoveho uzemi a musim rict, ze jako dobry. Gola jsme nedostali a ja tam jednoho usmudlaneho zoufalce dopravil :) Ale je to naprd, kdyz ti nevyrazi dopredu, protoze se fakt blbe utoci :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    o vikend takova ta klasika, zivorim si ve 2vs2 na Challenger I ci II, ted jsem na tom nejak blbe a vubec mi to nejde.

a hraju s typkem, celkem nam to spolu slo, skonci hra, napise, dame party ? Pisu no problem. Hrajeme asi dalsi dve tri hry, tak nejak vyhravame a uroven plus minus ja, to znamena porad lamy, ale fajn se hralo. A pak se nachvili odmlcel a dostali jsme gola asi 30 vterin pred koncem. Napsal sorry, pisu no problem. Hele, to co se stalo tak byl silenej obrat v jeho vykonosti. To, ze byl na plus minus stejne urovni co ja, tak ted byl asi o pet levelu jinde. Behem tech 30 vterin jim nasazel dva goly a jedine na co jsem se vzmohl bylo Wow!. A pak mi pristala zprava ve stylu, ze hraju s jeho "little" bratrem a ze si musel odskocil, ze on hraje taky, ze je level 68 a v rankingu je Rising Star :) Fakt nadherna letecka freestyle show, jenom skoda, ze ja kokot ty zapasy vzdycky zapomenu ulozit :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JOPS: Jo to je asi tak jako kdybych s tebou hrál já, cejtil bych se nejspíš stejně:-D
    JOPS
    JOPS --- ---
    dneska jako wow :)

pise mi nejakej typek, nechces dat match ? (anglicky)

pisu ok.

koukam na jeho ranking a rikam si kurva.... mel Rising Star, coz se priznam jsem jeste ve hre nevidel :)) Kdysi davno jsme spolu hrali, ale to byl stejnej level jako ja.

No k samotne hre.

Holy Cow!!!!

dobrej strelec, hrali jsme 2vs2, ja zalezlej v brane a modlil se, at na me moc mice nechodi :) Jako bylo neuveritelne, jak on dokazal zamestnat dva typky pred jejich brankou. A jeho goly, nadhera. Ja si tam mezi nima pripadal jako dement, co to hraje poprve :) Ze 7 zapasu jsme 2 prohrali, takze super. Souperi byli vsichni Challenger Elite. Je to uplne jinej styl hrani, nez jsem zvyklej na Challenger I ci II :) tam to je fakt o tom, kdyz se mic dostane na zem, sup s nim nahoru :)) A chyby se tu fakt trestaj.
    JOPS
    JOPS --- ---
    CORNY: to bych taky chtel zazit :) je fakt, ze ve 1vs1 se chybka neodpousti.

Priznam se, ze 1vs1 moc nehraju.
    CORNY
    CORNY --- ---
    JOPS: Občas člověk holt potká smurfa, já si pamatuju když jsem v 1v1 na začátku sezóny v placement matches potkal grand champion season 2 ... nedostal jsem se ani z půlku...
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja tu hru proste zboznuju :)))

vcera jsem si dal asi 8 zapasu 2vs2. Prvni dva zapasy jsem trpel jako kun. Nemam problem prohrat s lepsima, to proste uznam a napisu i do komentare, ze je to fakt dobrej hrac. Ale kdyz nastoupej dva typci, prumerna uroven, zadne letecke kousky, proste klasicky hraci. A vy dostanete nejakeho strelce. To jsem nezral, to ze se clovek obcas netrefi, to beru, ale tenhle byl v tomhle expert, 3x jel balon po brankove care, pomalu, rychlost balonu nula nula nic, nikym neatakovan, typek jako fakt slusne rozjetej a nevim, zda chtel hodit machra, tak pred mickem vyskocil a jednou ho preskocil, jednou se trefi do brevna a jednou ho snad chtel trefit vyvrtkou a balon minul z boku. To jsem z nej tekl, ale byl jsem ticho. A pak se srazim s balonem a souperem uprostred. Balon vyleti do vzduchu a pomalu skace smer k nasi brane (zatimco ja mezitim stale letim nekam doprdele). Situace, spoluhrac, mic a nase branka. Nikdo jinej se v tom v tu chvili neangazuje. A jak ten micek skace, tak vidim tu nejistotu, zda vystartovat, ci zustat na brankove care. No, vystartoval, v puli cesty se zastavil vyskocil, aby trefil micek a, a, a on ho ten mic preskocil. A souravym krokem doplul do brany.

A kdyz pak bylo vyhodnoceni vysledku, tak panacek byl o tri levely niz, coz si nepamatuji, ze bych nekdy zazil, ze by byl rozdil tri levelu.

pak zbyvajicich sest zapasu parada, vsechno same vyhry a fakt se mi s nima hralo dobre.

Ale narazil jsem na typka, mel semi-pro a to jsem na nej fakt koukal s otevrenou hubou. Bylo videt, ze ma nahrano asi nekolik tisic hodin :) Ten jeho pohyb ve vzduchu bych prirovnal k tem nejlepsim hracum co jsou videt na youtube. On byl schopnej letet ve vzduchu, delat kotrmelce a presto trefit micek. Ja jsem taky schopnej ve vzduchu delat kotrmelce, ale je to takove dost chaoticke a netrefim ani hovno :))))
    JOPS
    JOPS --- ---
    a pak me vytacej dva typy hracu.

- uroven je jedno jaka, ale za kazdej gol vlastne muzete vzdycky vy a taky Vam to v chatu vpali mezi oci. Hlasky ve stylu "My mate is noob" nebo "i am alone on the place, my mate is noob"

- a pak takovi ti typci, co maj ego, ze by tim nafoukli vzducholod. Souper vede 3:0 v pulce utkani. A zacina mit kecy ve stylu, vzdejte se, noobs atd... a parkrat se nam povedlo samozrejme vyrovnat. Zapas dojde do prodlouzeni a v prodlouzeni dostanete ve treti minute gol. A on napise neco ve stylu "Nooooobs" nebo "EASY, no problem" Narovinu rikam, ze u techto muzu sezrat vzdycky joypad :)))))
    CORNY
    CORNY --- ---
    Update záhlaví a hodil jsem na nástěnku možnost přidávat steamid a jeho ekvivalent na PS (pokud něco takového je)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JOPS: jo já si naordinuju aspoň hru denně a ono se to časem zlepší, zvlášť, když bude hrát i Corny:-) A doufejme, že se tu objeví i další. Na nástěnku bych každopádně dal jak steam nicky tak PS4 apod.
    JOPS
    JOPS --- ---
    WOTAR: no, ja hraju jenom ranked, ta motivace vyhravat u me je hrozne dulezita :) jak o nic nejde, tak delam fakt picoviny :)))
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JOPS: Když se srovnám s kámošema, případně hraju i sám, rankedy nehraju vůbec, musim tomu dát víc času no, ale principy znám, ovladač mam nabindovanej tak, aby mi to vyhovovalo, takže už tomu nic nebrání
    JOPS
    JOPS --- ---
    WOTAR: proc myslis, ze ses noob ? jakej ses level ? Ja jsem byval MASTER, pak jsem reklamoval PS4, dostal jsem novou a jel jsem znova... Takze ted jsem zase EXPERT no... Kdybych to secetl, tak jsem minimalne LEGEND mozna i ROCKETEER :)

ale narovinu rikam, nemyslim si, ze bych byl nejak moc dobrej. To fakt ne.

a on je sakra rozdil hrat 1vs1 nebo 2vs2. Priznam se, ze 1vs1 mi moc nejde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam