ja tu hru proste zboznuju :)))
vcera jsem si dal asi 8 zapasu 2vs2. Prvni dva zapasy jsem trpel jako kun. Nemam problem prohrat s lepsima, to proste uznam a napisu i do komentare, ze je to fakt dobrej hrac. Ale kdyz nastoupej dva typci, prumerna uroven, zadne letecke kousky, proste klasicky hraci. A vy dostanete nejakeho strelce. To jsem nezral, to ze se clovek obcas netrefi, to beru, ale tenhle byl v tomhle expert, 3x jel balon po brankove care, pomalu, rychlost balonu nula nula nic, nikym neatakovan, typek jako fakt slusne rozjetej a nevim, zda chtel hodit machra, tak pred mickem vyskocil a jednou ho preskocil, jednou se trefi do brevna a jednou ho snad chtel trefit vyvrtkou a balon minul z boku. To jsem z nej tekl, ale byl jsem ticho. A pak se srazim s balonem a souperem uprostred. Balon vyleti do vzduchu a pomalu skace smer k nasi brane (zatimco ja mezitim stale letim nekam doprdele). Situace, spoluhrac, mic a nase branka. Nikdo jinej se v tom v tu chvili neangazuje. A jak ten micek skace, tak vidim tu nejistotu, zda vystartovat, ci zustat na brankove care. No, vystartoval, v puli cesty se zastavil vyskocil, aby trefil micek a, a, a on ho ten mic preskocil. A souravym krokem doplul do brany.
A kdyz pak bylo vyhodnoceni vysledku, tak panacek byl o tri levely niz, coz si nepamatuji, ze bych nekdy zazil, ze by byl rozdil tri levelu.
pak zbyvajicich sest zapasu parada, vsechno same vyhry a fakt se mi s nima hralo dobre.
Ale narazil jsem na typka, mel semi-pro a to jsem na nej fakt koukal s otevrenou hubou. Bylo videt, ze ma nahrano asi nekolik tisic hodin :) Ten jeho pohyb ve vzduchu bych prirovnal k tem nejlepsim hracum co jsou videt na youtube. On byl schopnej letet ve vzduchu, delat kotrmelce a presto trefit micek. Ja jsem taky schopnej ve vzduchu delat kotrmelce, ale je to takove dost chaoticke a netrefim ani hovno :))))