• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CORNYRocket League
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    JOPS: Jako par golu uz jsem dal (v online), ale spis se drzim v brane, kde mam pocit, ze pomuzu tymu vic.
    Potreboval bych nejakej tutorial ty jo. Mozna, ze uz vlastne umim zaklady a musim pilovat techniku.

Porad jsem neprisel na to, jak efektivne branit, kdyz je mic u zdi na parcele u brany. A vlastne ani nevim, jak z takove pozice utocit na branu (kdyz jsem na protivnikove strane).
    JOPS
    JOPS --- ---
    DAVESADE: tak co ? uz trefujes mic ? :)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    JOPS: Ted je na Switchi sleva prave, asi 300, tak jsem to vzal.
    JOPS
    JOPS --- ---
    DAVESADE: aha :))) nesnaz se za kazdou cenu honit za micem. Je to tymova hra. Skoda, ze to nemas na PS4, to bych si s tebou dal a nejake ty zaklady ti poradil. Ale premejslim, ze si tu hru i na SWITCH poridim, az budu nekdy na sluzebce, abych to mohl hrat :-D

A co se tyce skakani. Tak samozrejme SKAKAT obcas musis. Kdyz jedes dopredu a zmacknes 2x skok, tak tim skokem treba zrychlis vuz.

A ohledne skakani :) nejlepsi na tehle hre je prave skok a k tomu TURBO :) a ejhle najednou letis :)

video rekne vic nez sto slov. Prosim te, upozorneni. Tohle jsou sestrihy TOP HRACU. S tema se vetsinou nepotkas a kdyz jo, tak ver tomu, ze to je radost na tyhle strelce koukat.

ROCKET LEAGUE INSANITY 16 ! (BEST GOALS, AIR DRIBBLES, FREESTYLES, CEILING SHOTS, FLIP RESETS)
    https://www.youtube.com/watch?v=fMKdqfMBi9s
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    JOPS: Jo, kameru mam zamknutou ;).

A skakat mam nebo nemam?
    JOPS
    JOPS --- ---
    DAVESADE: hele, podle me mas blbe kameru :)

na PS4 TROJUHELNIKEM vybiras, zda chces mit LOCKNUTEJ mic, to znamena, ze porad uvidis auto a mic. Pokud nemas locknutej mic, tak je jednodussi auto na ovladani, ale do mice se fakt hrozne tezko trefuje.

99% hracu ma locknutou kameru na mic.

A jak poznas, ze mas mic locknutej ? :) nesviti ti nad autem sipka, kde se mic nachazi :)

snad ti to pomohlo.

PS: snad jedna z nej her co jsem v zivote hral :))))
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Poridil jsem ted hru na Switch. Mne se strasne libi ten koncept, ale furt nechapu, jak to hrat. Goly davam jen pri startu zapasu, kdyz to rozpalim celne ;). Po zbytek zapasu se nejak nemuzu do mice trefit.

Mam skakat nebo ne?
    LUGA5
    LUGA5 --- ---
    Neshání někdo klíče nebo itemy za CZK?
    JOPS
    JOPS --- ---
    FVMOUNTIN: Gratulace :) ja se nemuzu dostat na platinum 3 :)))
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    Trvalo to, bylo to těžké, ale diamond je doma!

HALCYON
    HALCYON --- ---
    JOPS: Já nikdy nebyl víc jak silver 2 a mám ping 2-6, takže to tím nebude.
    JOPS
    JOPS --- ---
    asi si tu pisu pro sebe, ale jeden poznatek.

Mam cca 14 dni privedenou optiku do baraku. A od te doby hraju pomalu jako buh.
    Ping mam konstantne mezi 25-32 ms a zazil jsem snad jenom jeden lag, ale to byl takovej lag, ze si myslim, ze lagnul celej server.

Uplne v pohode jsem se vyhrabal ze sracek, kdy ve 2vs2 jsem byl GOLD III-IV, tak ted jsem PLATINUM II a zatim se celkem dari utocit na PLATINUM III.

Internet v tehle hre dela strasne moc.
    JOPS
    JOPS --- ---
    FVMOUNTIN: jsem rad, ze nejsem jedinej, kdo ma tenhle pocit. Za sebe musim rict, ze na Platinum uz si hezky zahraju. Citim, ze spousta z nich je jinde nez ja, ale ty zapasy jsou takove vyrovnane. A prokousat se GOLD 3 Division III-IV je fakt peklo.

ale nastesti se mi taky povedlo ve 3vs3 zustat na Platinum1Div3 :) takze pokus do Diamond taky u me bude.

Ale z tech zbyvajicich tri 1vs1, 2vs2, 3vs3solo, se z GOLD 1 asi nevyhrabu. Nemam partaky. Obcas nekdo napise a to jde. To treba o 5 levelu vylezu vys, ale pak se s nikym tyden nepotkam a jde to do sracek :)
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    JOPS: já jsem teda za novou sezonu dost rád, povedlo se mi ranknout do platinum 2 a vyhnout se tím tomu peklu který je na gold 3, kde půlku doby jsou lidi který mi přijdou že by měli hrát silver a půlku doby to jsou lidi co by mohli hrát diamond.

Takže se pokusím tuhle sezonu se dostat do diamond :)
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    JOPS: já jsem teda za novou sezonu dost rád, povedlo se mi ranknout do platinum 2 a vyhnout se tím tomu peklu který je na gold 3, kde půlku doby jsou lidi který mi přijdou že by měli hrát silver a půlku doby to jsou lidi co by mohli hrát diamond.

Takže se pokusím tuhle sezonu se dostat do diamond :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    jinak zacla nova sezona. Takze ze zacatku je dost velka sance, ze Vas to soupne k borcum, nebo i proti nim. Obcas jsem si tam pripadal, jak Alenka v risi divu a jedine na co se vzdycky zmuzu je jezdit autem do kola, protoze to tempo hry je obcas fakt zbesile. Ale opravdu zbesile. Ted uz se to trochu uklidnilo a dostavam k sobe celkem stejne vykonne soupere, jako jsem ja. Ale kdyz s Vama na zacatku hraji hraci, kteri jsou o 2-3 levely vys, tak je to kurva znat. To jsem radsi stal jenom v brance a modlil se :)
    JOPS
    JOPS --- ---

Co me docela pobavilo, tak hraci KRONOVI a LACHINO (oba jsou v TOP 10 v teto hre) si rekli, ze si daji Road to Grand Champion :)
    Cil tohoto pocinaji zni jednoduse. Dostat se v 2vs2 z nuly na Grand Championa (nejvyssi ohodnoceni v RL). Neco neuveritelneho, jakym zpusobem drtej soupere :) Proste exhibice. V pozdejsich fazich hry jim trochu prituhne, ale je videt, ze panove to maj fakt neskutecne v ruce a je radost na to koukat. Prvni jizdu, kdyz davaj proti lamkam, tak ani nepouzivaji skoky:)
    prvni video zde

Rocket League - Road to Grand Champion with Lachinio (2v2) | Ep 1
    https://www.youtube.com/watch?v=HhPaVkr8RpU

WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak na Nyx Discordu https://discord.gg/cjkYZ jsme přidali sekci Rocket League, já sice moc nehraju, ale můžeme tam domlouvat matche případně:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Je to vazeni v PRDELI :)

chybely dva zapasy a mohl jsem konecne byt RISING STAR. DOPRDELE. Prvni zapas, typek co s nama hral mel ping pres 500ms. Super, moc nam pomohl :) Dalsi zapas, typek nehral, rovnou na zacatku se odpojil. SUPER.

Pak vsechno prohry o prsa korejske zeny. Vsechno v prodlouzeni. Jsem mel chut sezrat joypad. Takze jsem zase Elite Challenger(division III) kurva, nasrat :)
    LUGA5
    LUGA5 --- ---
    má tady někdo alpha itemy? jde mi o kola a boost.. ostatní mám..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam