• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CORNYRocket League

Vítejte všichni přiznivci Rocket League.

Na nástěnku můžete přidávata steamID nebo linky na profile a pokud má PS něco podobného tak taktéž (omlouvám se, nejsem PS4 znalý).

Ofiko stránky
    Steam store
    Reddit
    PS4 Games
    Wiki jen tak FYI
    Facebook
    Twitter
    Steam skupina
    rozbalit záhlaví
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    JOPS: Jo, kameru mam zamknutou ;).

A skakat mam nebo nemam?
    JOPS
    JOPS --- ---
    DAVESADE: hele, podle me mas blbe kameru :)

na PS4 TROJUHELNIKEM vybiras, zda chces mit LOCKNUTEJ mic, to znamena, ze porad uvidis auto a mic. Pokud nemas locknutej mic, tak je jednodussi auto na ovladani, ale do mice se fakt hrozne tezko trefuje.

99% hracu ma locknutou kameru na mic.

A jak poznas, ze mas mic locknutej ? :) nesviti ti nad autem sipka, kde se mic nachazi :)

snad ti to pomohlo.

PS: snad jedna z nej her co jsem v zivote hral :))))
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Poridil jsem ted hru na Switch. Mne se strasne libi ten koncept, ale furt nechapu, jak to hrat. Goly davam jen pri startu zapasu, kdyz to rozpalim celne ;). Po zbytek zapasu se nejak nemuzu do mice trefit.

Mam skakat nebo ne?
    LUGA5
    LUGA5 --- ---
    Neshání někdo klíče nebo itemy za CZK?
    JOPS
    JOPS --- ---
    FVMOUNTIN: Gratulace :) ja se nemuzu dostat na platinum 3 :)))
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    Trvalo to, bylo to těžké, ale diamond je doma!

HALCYON
    HALCYON --- ---
    JOPS: Já nikdy nebyl víc jak silver 2 a mám ping 2-6, takže to tím nebude.
    JOPS
    JOPS --- ---
    asi si tu pisu pro sebe, ale jeden poznatek.

Mam cca 14 dni privedenou optiku do baraku. A od te doby hraju pomalu jako buh.
    Ping mam konstantne mezi 25-32 ms a zazil jsem snad jenom jeden lag, ale to byl takovej lag, ze si myslim, ze lagnul celej server.

Uplne v pohode jsem se vyhrabal ze sracek, kdy ve 2vs2 jsem byl GOLD III-IV, tak ted jsem PLATINUM II a zatim se celkem dari utocit na PLATINUM III.

Internet v tehle hre dela strasne moc.
    JOPS
    JOPS --- ---
    FVMOUNTIN: jsem rad, ze nejsem jedinej, kdo ma tenhle pocit. Za sebe musim rict, ze na Platinum uz si hezky zahraju. Citim, ze spousta z nich je jinde nez ja, ale ty zapasy jsou takove vyrovnane. A prokousat se GOLD 3 Division III-IV je fakt peklo.

ale nastesti se mi taky povedlo ve 3vs3 zustat na Platinum1Div3 :) takze pokus do Diamond taky u me bude.

Ale z tech zbyvajicich tri 1vs1, 2vs2, 3vs3solo, se z GOLD 1 asi nevyhrabu. Nemam partaky. Obcas nekdo napise a to jde. To treba o 5 levelu vylezu vys, ale pak se s nikym tyden nepotkam a jde to do sracek :)
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    JOPS: já jsem teda za novou sezonu dost rád, povedlo se mi ranknout do platinum 2 a vyhnout se tím tomu peklu který je na gold 3, kde půlku doby jsou lidi který mi přijdou že by měli hrát silver a půlku doby to jsou lidi co by mohli hrát diamond.

Takže se pokusím tuhle sezonu se dostat do diamond :)
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    JOPS: já jsem teda za novou sezonu dost rád, povedlo se mi ranknout do platinum 2 a vyhnout se tím tomu peklu který je na gold 3, kde půlku doby jsou lidi který mi přijdou že by měli hrát silver a půlku doby to jsou lidi co by mohli hrát diamond.

Takže se pokusím tuhle sezonu se dostat do diamond :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    jinak zacla nova sezona. Takze ze zacatku je dost velka sance, ze Vas to soupne k borcum, nebo i proti nim. Obcas jsem si tam pripadal, jak Alenka v risi divu a jedine na co se vzdycky zmuzu je jezdit autem do kola, protoze to tempo hry je obcas fakt zbesile. Ale opravdu zbesile. Ted uz se to trochu uklidnilo a dostavam k sobe celkem stejne vykonne soupere, jako jsem ja. Ale kdyz s Vama na zacatku hraji hraci, kteri jsou o 2-3 levely vys, tak je to kurva znat. To jsem radsi stal jenom v brance a modlil se :)
    JOPS
    JOPS --- ---

Co me docela pobavilo, tak hraci KRONOVI a LACHINO (oba jsou v TOP 10 v teto hre) si rekli, ze si daji Road to Grand Champion :)
    Cil tohoto pocinaji zni jednoduse. Dostat se v 2vs2 z nuly na Grand Championa (nejvyssi ohodnoceni v RL). Neco neuveritelneho, jakym zpusobem drtej soupere :) Proste exhibice. V pozdejsich fazich hry jim trochu prituhne, ale je videt, ze panove to maj fakt neskutecne v ruce a je radost na to koukat. Prvni jizdu, kdyz davaj proti lamkam, tak ani nepouzivaji skoky:)
    prvni video zde

Rocket League - Road to Grand Champion with Lachinio (2v2) | Ep 1
    https://www.youtube.com/watch?v=HhPaVkr8RpU

WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak na Nyx Discordu https://discord.gg/cjkYZ jsme přidali sekci Rocket League, já sice moc nehraju, ale můžeme tam domlouvat matche případně:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Je to vazeni v PRDELI :)

chybely dva zapasy a mohl jsem konecne byt RISING STAR. DOPRDELE. Prvni zapas, typek co s nama hral mel ping pres 500ms. Super, moc nam pomohl :) Dalsi zapas, typek nehral, rovnou na zacatku se odpojil. SUPER.

Pak vsechno prohry o prsa korejske zeny. Vsechno v prodlouzeni. Jsem mel chut sezrat joypad. Takze jsem zase Elite Challenger(division III) kurva, nasrat :)
    LUGA5
    LUGA5 --- ---
    má tady někdo alpha itemy? jde mi o kola a boost.. ostatní mám..
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Cywe, to je jak lovy v Monster Hunterovi.
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera hrajem trojky a pise typek, zda si s nim nechci dat team. Tak rikam no problem.

Hrajem, hodilo nam to nekoho dalsiho nahodnyho a po trech minutach hry pise typek co se mnou hral, zda se nechce ten treti pripojit, hralo se nam s nim fakt suprove. Tak napsal az se skonci, at ho pozve.

Hrali jsme asi 8 her. Super to bylo. Ti dva byli lepsi nez ja, to bez diskuze. Ale zdimal jsem ze sebe co to slo. 5 her win, 3 lose, coz je super, povedlo se mi zase dostat na Challenger Elite :)

A nekdy v sobotu, kolem 7 ranni, jsem si dal dvojky. Proti nam dva typci co hrali spolu. Ty voe, to byl strasnej koncert. Spoluhrac nebyl spatnej, ale ti dva byli o obrovskej kus pred nama co se tykalo dovednosti. My meli problem se dostat za pulici caru. Strasnej mlejn :))) Prohrali jsme asi 5:2 a oba byli level SHOOTING STAR. Takze o dva levely vejs. Fakt radost na ne koukat kdyz hrali :)

A perlicka nakonec. Hral jsem proti typkovi, co se jmenoval KRONOVI :) Myslim, ze to NEBYL realnej KRONOVI :) Protoze dostali pres hubu a nazdar :)

PS: kdo nevi, kdo je Kronovi, tak tusim, ze to byl prvni typek, kteremu se povedlo ziskat Grand Championa ve vsech kategoriich :)

JOPS
    JOPS --- ---
    me zase pobavil jeden strelec... :)

prohrajem 3:2 a nakonci pri vysledcich muj spoluhrac napis NOOB MATE.

Me popadl pocit zoufalstvi :) ja mel temer 700 bodu, dal jsem dva goly, nekolik chyceni a on mel asi 90 bodu. Tak si rikam ty vole, kde je asi chyba....
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    JOPS: hraju na PS4 gamepadu,nastavený to mám tak nějak podivně, tak jak přesně mi to vyhovuje
    LUGA5
    LUGA5 --- ---
    hraje hraje ale na steamu :) kdyby někdo chtěl třeba něco vytradovat nebo zahrát :)

náhodou někdo crimson wildcat ears nemá? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam