• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CORNYRocket League
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    Viete mi niekto v strucnosti vysvetlit ako funguje competetive play? totiz, odohral som vsetky 4 challenge, som v nich zaradeny v silver I az silver II, ale naspodu v tom ukazovateli mam bronze, 0/10 a bez ohladu na to, v ktorom challengi vyhram hru je ten ukazovatel stale bez zmeny... vam to funguje?
    JOPS
    JOPS --- ---
    OZMAR: je to o technice. A kurevsky o odhadu. Zaklad je vyskok (nejlepe podrzet skok), nasmerovat cumak auta do vzduchu a turbo a pak to jde. Fakt neni na skodu si dat trenink. Mas tam jak chytani, tak strileni do brany. A je to hezky od lehkych az po what the fuck, to fakt mam trefit ? :)

    a pak je dulezite si uvedomit, kam hejbat analogem, aby jsi cumak nasmeroval dolu ci nahoru :)

    a pak uplne miluju ty hardcore treninky od uzivatelu. To se obcas drbu za uchem, jak to vlastne mam trefit, aby to vletelo do branky :)

    a na co jsem uplne brutalne levej, tak je 1vs1. Tam dostavam hroznej klepec. A tam jsem na Goldu a stydim se za to :)
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    Musim povedat ze po dlhej dobe online hra, ktorej venujem viac casu ako dote :D Ale fakt nechapem, ako moze niekto letiet, trafit loptu, a usmernit ju rovno do brany. Ja som fest rad ked ju vobec v tom vzduchu trafim :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    FVMOUNTIN: je brankář, ale není zalezlej v brance, ale krouží kolem středu a čeká až mu tam ze strany poslem centr. A když je v útoku, tak samozřejmě bránu hlídá někdo z útočníků. Já taky mám radši klasickou rotaci, ale tohle docela taky funguje. Dostal jsem se na Diamond, chvíli tam pobyl a pak zase hurá na platinu :)
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    JOPS: taktika kdy jeden člověk je dedikovanej brankář mi prostě nesedí, znamená to, že když se útočí, tak vždycky hrajete proti přesile. Celkově mi víc vyhovuje klasická rotace
    JOPS
    JOPS --- ---
    pravidelne hraju se dvouma francouzema. A musim rict, ze jsme si celkem sedli. Jeden je brankar, coz jako toho pochyta hrozne moc a my zbyvajici dva se snazime zatopit souperum. A celkem to funguje. Uz se nam povede obcas dostat i na DIAMOND uroven :) Tam to jsou fakt pani hraci a v diamondu moc dlouho se neudrzime, ale drzime se statecne :)))

    Ta hraj je proste bozi. Uz dostavam do ruky i ty odrazy od sten, ze jsem cas od casu schopen trefit i mic, co je dal od steny. Bavi me to vic a vic :))
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    JOPS: Ja ho bral ve sleve za 15 EUR nebo kolik? A jsem za to rad, hraje to i syn.
    JOPS
    JOPS --- ---
    DAVESADE: ale porad premejslim i o verzi pro switch, abych ze zacatku si mohl honit triko na zacatecnicich :-D
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    JOPS: Ach tak! No dobra, budu zkouset!
    JOPS
    JOPS --- ---
    DAVESADE: ne, je letani a skakani.

    Skok je skok, na PS4 zmacknes X.
    Pak mas double skok, 2x stisknute X. Pak je jeste figl, ze to tlacitko poradne zmacknes a prijde mi, ze vyskocis vys :)

    a pak mas letani = skok a k tomu turbo :) Zakladem je vyskocit, nasmerovat cumak auta do vzduchu a zapnout turbo :)

    Skok a letani jsou dve odlisne veci.

    1vs1 je pro me psycho mod :) Nic me nenasere vic, nez 1vs1. Ja to nedavam, mne to prijde, ze na tom levelu co jsem ve 1vs1 (GOLD 2 asi), tak bud po minute vedu 8:0 a nebo naopak dostavam takovejhle kour ja :)

    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    JOPS: Tak to mame problem :).
    MIKLO: Jenom se zeptam pro jistotu: letani = skakani, ano?

    Jako zatim jsem te hre dal sotva pet hodin (na Switchi, na PS4 mene), ale asi se mi uz v mozku zacinaji rysovat zakladni kudrlinky. Zkusim teda 1vs1, dik za tip.
    JOPS
    JOPS --- ---
    DAVESADE: ja to nemam na switchi...
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    JOPS: A dame nekdy spolu na Switchi teda? trenink?
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    DAVESADE: Je to celé o tréninku. 80% tý hry se odehrává ve vzduchu. Mně hodně pomohlo se zlepšit, když jsem začal hrát 1vs1. Je to sice úplně jiný styl hry než 2vs2 nebo 3vs3, ale skvěle se na tom naučíš mít pokrytý hřiště a fyziku balónu. Na začátku je to samozřejmě trochu frustrující, ale to už pak záleží jestli tě to baví nebo ne :) A lítat jsem se třeba naučil fakt pozdě, skoky dokážou hodně, hlavně takový ten dvojskok, který tě dostane do vzduchu, je to rychlejší než vzlítnout, akorát se musíš naučit, kam až s tím dosáhneš a kam už ne.
    JOPS
    JOPS --- ---
    DAVESADE: ono braneni je veda a je to strasne o predvidavosti a o tom, jak dobre znas hru a odrazy micu. U braneni mam jedinej problem a to je kdyz mic leti treba od stredu hriste do zaobleneho rohu, tak tam moc nejsem schopnej odhadnout, kam ten mic poleti.

    Kdyz mic leti po obvodu steny, tak se jenom proti nemu vypravis po stene. Ze zacatku se castokrat netrefis, ale do toho se dostanes.

    No a pak litani. Ten trenink ve hre je fakt super. A kdyz si das lehkou obtiznoust, tak balon je na miste a muzes trenovat letani do zblbnuti :)
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    DAVESADE: je to asi pata polozka v menu ‘o] (teda aspon na ps4)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    FVMOUNTIN: Tak jsem asi uplne blbej, ale nenasel jsem dosud.
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    DAVESADE: přímo v tý hře je tréninkový mód který je velice dobrý
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    JOPS: Jako par golu uz jsem dal (v online), ale spis se drzim v brane, kde mam pocit, ze pomuzu tymu vic.
    Potreboval bych nejakej tutorial ty jo. Mozna, ze uz vlastne umim zaklady a musim pilovat techniku.

    Porad jsem neprisel na to, jak efektivne branit, kdyz je mic u zdi na parcele u brany. A vlastne ani nevim, jak z takove pozice utocit na branu (kdyz jsem na protivnikove strane).
    JOPS
    JOPS --- ---
    DAVESADE: tak co ? uz trefujes mic ? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam