• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CORNYRocket League
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    Už fungujú cross platform párty. Tak sa môžeme dohodnúť na nejakých party.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja uz nevim co si o lidech hrajicich tuto hru myslet.

    prozradte mi par veci, zda myslim uplne blbe nebo fakt nevim...

    1) prohravame 4:0, sotva prelezeme pulku, dostaneme 2 minuty pred koncem gol na 5:0, tlak na nas je takovej, ze oba zalezli v brane a nejde to. Davam forfeit, protoze to je ztrata casu a neni sance tohle vyhrat. A ten druhej napise NO FF. Rikam si kurva proc ? Je slepej a nevidi to, jak strasne dostavame na hubu ? Chybi mu sebereflexe ?

    2) taky se Vam stava, ze jste v DIAMOND II a behem 10 her jste Platinum I ani nevite jak ? Tohle se mi ted stava porad.

    3) pak miluju hrace, at na strane soupere, nebo na strane nasi, kdyz zacnou spoluhraci psat, ze je noob. To me vytaci. To jsem takhle hral s jednim cechem v parte (tipuju mu 15 let, ale hral docela dobre) ve dvou 3v3, takze k nam pribyl jeden nahodnej hrac. A kdyz mu tam muj spoluhrac zacal psat, ze je noob, a do sluchatka furt rval, ze to hraje na hovno, tak mu rikam, kazdej hraje co umi, proste to neres. A furt drzkoval, tak mu rikam sorry, ale tohle me fakt nebavi poslouchat a odpojil jsem se jak od hry, tak od party, protoze mi to prijde strasne ubohy.

    4) nebo nechapu hrace, celou dobu soupere tlacime, ten se sotva dostane za pulici caru a pak se nahodne odrazi balon a pres cele hriste to spadne do nasi branky. A on da Forfeit. Rikam si jako kurva proc, kdyz vim, ze je otazka casu, kdy ten gol dame, protoze souper byl docela marnej. A 4 minuty do konce.



    A vcera jsem hral s tim francouzem, co jsem kdysi psal. To je pan hrac, tam je videt, ze jsme si herne fakt sedli. Vime o sobe, vime kdo kde plus minus je. Dali jsme vcera asi 10 her a z toho 9 vyher. Prohrali jsme akorat tu prvni :)
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    cca stejně, končil jsem diamond II, ale byl jsem i Diamond III v 5ty divizi, ale dostat se přes bylo prostě napalici
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak dneska nam zacina nova sezona. Na jakem levelu jste kdo skoncil ? :)

    Stale se pohybuju mezi Platinou III - Diamond II... proste ne, dal ne :) Tam uz to je uplne nekde jinde nez jsem ja :)


    A jinak uz to mam jak na PS4, tak na PC :)

    a musim rict jedno. Na PC mam XBOX ONE ovladac a hraje se mi na nem auta lepe, nez na PS4 joypadu...
    LUGA5
    LUGA5 --- ---
    nemáte někdo alpha items na prodej? nebo někoho kdo prodává kola nebo boost?
    JOPS
    JOPS --- ---
    moje zkusenost je takova, ze si v komunikaci bez problemu vystacime s prednastavenyma moznostma.

    Nejpouzivanejsi mam "I got it" a "centering" :)

    nejtezsi bylo pro me se vyhrabat ze "3vs3 solo" na platinu. Priznam se, ze to pro me bylo bozi utrpeni. Mne prislo, ze to obcas hraju s dementama.

    Ale co jsem se dostal do platiny, tak uz si fakt hezky zahraju a parkrat uz mi moc nechybelo moc k diamondu. A tady uz se nic moc neodpousti, tady je kazda chyba tvrde trestana...

    jinak casto hraju 2vs2 ci 3vs3 sam a presne jak nekdo podemnou pise, je snazsi porazit bandu tri pratel, nez tri nahodnych hracu :)

    ale ted pravidelne 3x - 4x tydne si dam cca 1 hodinu s frantikama a to si uz docela obstojne zahrajeme. uz vime co od sebe cekat a docela se dari. Ted o vikend jsme snad ve 2vs2 meli snuru 8 vyher v rade a kdyz mu pisu LAST GAME, tak ji samozrejme posereme :)
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    OZMAR: hraju většinou sám. Mám naopak zkušenost že týmy co jsou spolu na nějakym chatu bývají horší, právě protože mají tu výhodu tý komunikace. A díkybohu na plat a výš lidi už většinou nepotřebují tolik komunikace, spoustu věcí jako rotace a centry atp. dělají automaticky.

    OZMAR
    OZMAR --- ---
    FVMOUNTIN: Ak hras party ci platoon ci ako sa to vola, tak samozrejme. Ale ked hras sam, mod 2v2 alebo 3v3 solo je spravodlivejsi. Je fakt velka vyhoda, ked hraju traja ludia spolu vratane teamspeaku. Ja hram zatial sam, a milion krat sa mi stane, ze do idealnej sance na skorovanie mi skoci spoluhrac z divneho uhla, a odrazi mi loptu, alebo do mna vrazi ked som v brane v idealnej pozicii na block.
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    OZMAR: no, já víceméně nic jinýho než 3v3 standard nehraju
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    OZMAR: Ale skor tam mali nejaky bug, lebo praveze mne tam nepribudali ziadne body za vitazstvo, ani nic. Az ked sa stiahol vcera mini update co zrusil tie velke ciapky, tam mi zacali po vitazstve pribudat body.
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    FVMOUNTIN: Ale len za vitazstvo v 3v3 standard. co je dost nevyhodne, a podstatne tazsie ako napr 3v3 solo.
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    OZMAR: když vyhraješ zápas, přičte ti to bod. Po deseti výhrách to zvedna kategorii až po tu ve který právě jsi.

    Takže já se třeba kvalifikoval do platinum III a měl jsem tam taky bronze. Musel jsem 10x vyhrát abych tam měl silver, pak 10x na gold, pak 10x na platinum. Chvíli jsem byl i v diamond I, takže mám i pár výher do abych měl diamond odměny, ale spadl jsem takže mi to zase neroste.
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    Viete mi niekto v strucnosti vysvetlit ako funguje competetive play? totiz, odohral som vsetky 4 challenge, som v nich zaradeny v silver I az silver II, ale naspodu v tom ukazovateli mam bronze, 0/10 a bez ohladu na to, v ktorom challengi vyhram hru je ten ukazovatel stale bez zmeny... vam to funguje?
    JOPS
    JOPS --- ---
    OZMAR: je to o technice. A kurevsky o odhadu. Zaklad je vyskok (nejlepe podrzet skok), nasmerovat cumak auta do vzduchu a turbo a pak to jde. Fakt neni na skodu si dat trenink. Mas tam jak chytani, tak strileni do brany. A je to hezky od lehkych az po what the fuck, to fakt mam trefit ? :)

    a pak je dulezite si uvedomit, kam hejbat analogem, aby jsi cumak nasmeroval dolu ci nahoru :)

    a pak uplne miluju ty hardcore treninky od uzivatelu. To se obcas drbu za uchem, jak to vlastne mam trefit, aby to vletelo do branky :)

    a na co jsem uplne brutalne levej, tak je 1vs1. Tam dostavam hroznej klepec. A tam jsem na Goldu a stydim se za to :)
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    Musim povedat ze po dlhej dobe online hra, ktorej venujem viac casu ako dote :D Ale fakt nechapem, ako moze niekto letiet, trafit loptu, a usmernit ju rovno do brany. Ja som fest rad ked ju vobec v tom vzduchu trafim :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    FVMOUNTIN: je brankář, ale není zalezlej v brance, ale krouží kolem středu a čeká až mu tam ze strany poslem centr. A když je v útoku, tak samozřejmě bránu hlídá někdo z útočníků. Já taky mám radši klasickou rotaci, ale tohle docela taky funguje. Dostal jsem se na Diamond, chvíli tam pobyl a pak zase hurá na platinu :)
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    JOPS: taktika kdy jeden člověk je dedikovanej brankář mi prostě nesedí, znamená to, že když se útočí, tak vždycky hrajete proti přesile. Celkově mi víc vyhovuje klasická rotace
    JOPS
    JOPS --- ---
    pravidelne hraju se dvouma francouzema. A musim rict, ze jsme si celkem sedli. Jeden je brankar, coz jako toho pochyta hrozne moc a my zbyvajici dva se snazime zatopit souperum. A celkem to funguje. Uz se nam povede obcas dostat i na DIAMOND uroven :) Tam to jsou fakt pani hraci a v diamondu moc dlouho se neudrzime, ale drzime se statecne :)))

    Ta hraj je proste bozi. Uz dostavam do ruky i ty odrazy od sten, ze jsem cas od casu schopen trefit i mic, co je dal od steny. Bavi me to vic a vic :))
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    JOPS: Ja ho bral ve sleve za 15 EUR nebo kolik? A jsem za to rad, hraje to i syn.
    JOPS
    JOPS --- ---
    DAVESADE: ale porad premejslim i o verzi pro switch, abych ze zacatku si mohl honit triko na zacatecnicich :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam