ja uz nevim co si o lidech hrajicich tuto hru myslet.
prozradte mi par veci, zda myslim uplne blbe nebo fakt nevim...
1) prohravame 4:0, sotva prelezeme pulku, dostaneme 2 minuty pred koncem gol na 5:0, tlak na nas je takovej, ze oba zalezli v brane a nejde to. Davam forfeit, protoze to je ztrata casu a neni sance tohle vyhrat. A ten druhej napise NO FF. Rikam si kurva proc ? Je slepej a nevidi to, jak strasne dostavame na hubu ? Chybi mu sebereflexe ?
2) taky se Vam stava, ze jste v DIAMOND II a behem 10 her jste Platinum I ani nevite jak ? Tohle se mi ted stava porad.
3) pak miluju hrace, at na strane soupere, nebo na strane nasi, kdyz zacnou spoluhraci psat, ze je noob. To me vytaci. To jsem takhle hral s jednim cechem v parte (tipuju mu 15 let, ale hral docela dobre) ve dvou 3v3, takze k nam pribyl jeden nahodnej hrac. A kdyz mu tam muj spoluhrac zacal psat, ze je noob, a do sluchatka furt rval, ze to hraje na hovno, tak mu rikam, kazdej hraje co umi, proste to neres. A furt drzkoval, tak mu rikam sorry, ale tohle me fakt nebavi poslouchat a odpojil jsem se jak od hry, tak od party, protoze mi to prijde strasne ubohy.
4) nebo nechapu hrace, celou dobu soupere tlacime, ten se sotva dostane za pulici caru a pak se nahodne odrazi balon a pres cele hriste to spadne do nasi branky. A on da Forfeit. Rikam si jako kurva proc, kdyz vim, ze je otazka casu, kdy ten gol dame, protoze souper byl docela marnej. A 4 minuty do konce.
A vcera jsem hral s tim francouzem, co jsem kdysi psal. To je pan hrac, tam je videt, ze jsme si herne fakt sedli. Vime o sobe, vime kdo kde plus minus je. Dali jsme vcera asi 10 her a z toho 9 vyher. Prohrali jsme akorat tu prvni :)