• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CORNYRocket League
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    To potěší :-D Pěkně si to vyžral.

    Podívej, já se včera v tournamentu dostal nejdál do 1/4 finále a to protože tam jeden z těch 3 typů byl naprostej bomber a úplně v pohodě. Ale můžeme zkusit :-D
    JOPS
    JOPS --- ---
    a musim rict, ze TAG S3 CHAMP TOURNAMENT WINNER docela pomaha :)

    snazim se do champu dostat v singlech a v tuto chvili tam atakuju DIA II. A uz spoustu zapasu jsem vyhral v prvni pul minute. Parkrat me oznacili za smurfa, coz potesi, ale ja jsem na singly fakt drevo.


    Ale dneska zapas, hodne podobnej tomu, co jsem psal o par prispevku nize. Prohravam 7:2. Typek da gol na 8:2 (je 2:25 do konce) a napise Bye gg, a neco, ze jsem looser. Kdyby ten debil drzel hubu, tak se odpojim sam. A ja si rikam, ty vole, on taky hraje hovno, proste citis, ze ty goly cos dostal, tak jsou takove nemastne neslane a ze to vsechno byly moje chyby, kdy jsem delal picoviny. Hele, dopadlo to tak, ze typek prohral 8:14 :)))
    JOPS
    JOPS --- ---
    TEEPEK: ja nehraju nic extra, nemyslim si, ze to je pohledna hra, to ani omylem. Ja vzdycky potrebuju nejakou spriznenou dusi, ktera chape, ze kdyz se jede smer brana, tak je fajn jet smer brana a nestat v nasi brance, protoze je potreba, aby nekdo centr z boku do branky doklepl. Co mi fakt pomaha, kdyz citis, ze si sednes s nejakym randomakem, tak mu hned po zapase hodit party a v tu ranu klidne date 5-10 vyher v rade.
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    No dle toho co tu píšeš, se zvládnu leda tak připojit :-D Myslel jsem na čumendu. Pokud to jde...
    JOPS
    JOPS --- ---
    TEEPEK: mam to na vsem :-D co vlastnim, takze kupodivu i na PSku, ale rozdil mezi PS a PC mi prijde docela velkej. Ono mi prijde, ze na PSku to je v cca 30 snimcich a na PC mi to jede, co to da. A neni problem hrat crossplay, ze ty budes na PS a ja na PC
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    Máš to na PSku?
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera vecer jsem konecne ziskat TAG "S3 CHAMP TOURNAMENT WINNER"

    dostal jsem naprosto super typky, zadny toxic, vsechno na pohodu a povedlo se. Prvni dva zapasy celkem pohoda, tam jsme vyhrali oba pred vyprsenim casu, ale treti zapas, jeden z nich byl strasnej torpedoborec (proste hovadko, co bylo fakt vsude a verim, ze by si nas kazdej druhej zapas namazal na chleba), ale nejakym zahadnym zpusobem jsme to uhaluzili :)

    A finale, prvni jsme vyhrali celkem v pohode, ve druhem zapase finale jsme dostali fakt osklive pres drzku, ze jsme nevedeli, kde nam hlava stoji. A ve tretim zapase finale jsme dali dva rychly goly a typci se mezi sebou zacali hadat, dostali pak jeste dalsi tri a pak to vzdali. Ty voe, ja su stastnej :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    kurva, tak turnaj v Champu zatim nejlepe druhy flek, ale uz je to o dost lepsi, uz se dostavam mezi 4 nejlepsi. Zjistil jsem, ze mi vubec nevyhovuji zapasy, kdy se mnou hrajou dva typci v parte. Vetsinou mi prijde, ze jeden z nich je dobrej a ten druhej mi obcas prijde jak z Platiny...


    Ale co me pobavilo, tak jsem hral 1vs1 proti typkovi, ktery hned na zacatku napsal, kdyz das jeden gol davam forfeit. Tak mu pisu no problem. No, hele, typek fakt strasne dobrej, ale jako fakt, prohraval jsem 0:5 a vsechny goly jsem dostal ze vzduchu, kdy typek vyjel s micem po zdi a pak nejakymi kouzly a chmaty dostal balon pro me nepochopitelne do brany :-D Ale rikam si, jednou tu chybu udelas, no a trefil brevno a ja vystartoval a zakoncil. A typek opravdu napsal gg, a odpojil se. To fakt byl smurf ucet a verim, ze urcite nekde jsem na youtube, protoze tohle byla nejaka challenge profiku, protoze to byl fakt dobrej hrac.
    JOPS
    JOPS --- ---
    hral jsem singly, jsem v DIA a ted jsem dohral proti fakt strasne toxickemu typkovi, ze jsem ho i nahlasil.

    On nehral nic extra, ale haluzak jako svin. A ty jeho blby kecy, jak jsem spatny, at dam FF. Ano, prohraval jsem 3:1 (ten se nebyl schopnej dostat za pulku, ale ja hral nahovno a nebyl jsem schopnej trefit branu...). No, debilni kecy mel porad, jeste byla minuta a pul do konce a ja prohraval 6:3. Zase napsal nejakou poznamku a ja mu napsal, ze je lucker. Napsal, ze ano, a ze me znici. Ja dal gol na 6:4. Pisu mu, ze se strasne bojim. A bum, gol na 6:5. Typek ticho. 10 vterin pred koncem srovnavam na 6:6. Pisu mu, at mi ukaze, jak me znici. A v 10 vterine prodlouzeni jsem to zavesil na 7:6 a typek se hned odpojil :)

    to jsou presne ty vyhry, ktere fakt strasne potesi. Kdyby nemel debilni kecy, tak uz jsem to davno vzdal, i kdyz jsem vedel, ze on fakt neni lepsi, ze vetsina golu byla fakt takova usmudlana, kdy se to nahodne odrazilo a padlo mi to do brany.
    JOPS
    JOPS --- ---
    CORNY: co je elitnich 7%? SSL nebo GC?
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak dneska uz byl CHAMP turnaj a to kurva byla obtiznost uplne jinde :)))
    JOPS
    JOPS --- ---
    jsem se vratil po celodennim stipani drivi k PC, zapnu RL, hlasi to turnaj za 5 minut, pripojim se a ona to vyhra :) Ale je fakt, ze to je nejake lehci, protoze ani jednou jsem nemel pocit, ze bychom meli prohrat. Hral jsem v tomhle tydnu tri turnaje a prvni turnaj druhe misto, druhy turnaj jsme prohrali v semifinale a treti win. Drive jsem byl rad, ze jsme vubec prolezli do tretiho kola.
    DEMONIOPUERTO
    DEMONIOPUERTO --- ---
    CORNY: Tak se mužeš někdy přidat. Podle mě není zas takovej rozdíl mezi plat a gold tak se rád přidám :-D
    CORNY
    CORNY --- ---
    DEMONIOPUERTO: Yesss jsem mezi elitníma 7%... najs :D
    DEMONIOPUERTO
    DEMONIOPUERTO --- ---
    Já jsem teď Plat 3 ještě par zapasů a budu dia.

    Problem je, že jak se posunulo MMR tak to, že jsem plat 3 a to, že je JOPS Champ 1 není progress nahoru. Tato sezona je naprosto špatná.

    Moje nejlepší MMR za minulou sezonu bylo 779 (Plat 1) a teď jsem 791 (Plat 3)

    Jops nejlepší mmr je 1158 (Dia 3) a teď je 1103 (Champ 1)

    Jak je vidět pro mě ten rank šel mnohem víc nahoru aniž bych byl lepší, bohužel MMR není vše. Pokud je člověk pod Dia 1 tak získává o dost bodů víc za výhru než kdykoliv předtím. TZN získat Dia 1 není otazka skillu ale času (bohužel)

    Díky tomu všemu je teď skoro 20% lidi v dia a 10% v champ. V kontrastu s tím 7% je v goldu (tady by mělo být nejvice lidi).
    JOPS
    JOPS --- ---
    v minulem tydnu jsme dali par her s DEMONIOPUERTO :)

    Hele dobry to bylo, dostal jsem se z DIA II tusim do DIA III. Uz si nepamatuji, kde DEMONIOPUERTO se nachazi, ale doufam, ze taky trochu vylezl nahoru. Nevim, kolik bylo her, ale tipuju, ze z cca 8-10 her jsme prohrali 2-3 hry?

    Dneska jsem se dostal do CHAMP a povedlo se mi tam ziskat deset vyher, takze muj ukol pro tuto sezonu splnen hned na zacatku sezony. Takze za me spokojenost.

    Nekdy muzem zase dat :)
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    DEMONIOPUERTO: jj, to si pamatuju vlastně jako poslední u čeho jsem se zadrhl :-D
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    To je vcelku přímočarý :-) Ale zajímalo by mě co všechno a za co můžu tradovat. Credity za Import items, nebo Blueprints...??? Mladej to hraje bez mála už tři roky a má od některých items třeba 3 kusy. A líbí se mu různý explosions za 2k creditů a nevím, jestli se k tomu dá tradem dostat... Nechce se mi to kupovat na PSstoru... Ještě jednou díky
    DEMONIOPUERTO
    DEMONIOPUERTO --- ---
    Oba taky musejí mít epic games account a 2 fázové ověření učtu
    JOPS
    JOPS --- ---
    TEEPEK: eeee, pridas si nekoho do party, kliknes na jeho jmeno a das trade? Nejsem si jistej, ale takhle nejak to bylo. A ten druhy to musi potvrdit.

    ale narovinu, ja trade nepouzivam, takze je mozne, ze je vsechno jinak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam