• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CORNYRocket League
    DEMONIOPUERTO
    DEMONIOPUERTO --- ---
    Já jsem teď Plat 3 ještě par zapasů a budu dia.

    Problem je, že jak se posunulo MMR tak to, že jsem plat 3 a to, že je JOPS Champ 1 není progress nahoru. Tato sezona je naprosto špatná.

    Moje nejlepší MMR za minulou sezonu bylo 779 (Plat 1) a teď jsem 791 (Plat 3)

    Jops nejlepší mmr je 1158 (Dia 3) a teď je 1103 (Champ 1)

    Jak je vidět pro mě ten rank šel mnohem víc nahoru aniž bych byl lepší, bohužel MMR není vše. Pokud je člověk pod Dia 1 tak získává o dost bodů víc za výhru než kdykoliv předtím. TZN získat Dia 1 není otazka skillu ale času (bohužel)

    Díky tomu všemu je teď skoro 20% lidi v dia a 10% v champ. V kontrastu s tím 7% je v goldu (tady by mělo být nejvice lidi).
    JOPS
    JOPS --- ---
    v minulem tydnu jsme dali par her s DEMONIOPUERTO :)

    Hele dobry to bylo, dostal jsem se z DIA II tusim do DIA III. Uz si nepamatuji, kde DEMONIOPUERTO se nachazi, ale doufam, ze taky trochu vylezl nahoru. Nevim, kolik bylo her, ale tipuju, ze z cca 8-10 her jsme prohrali 2-3 hry?

    Dneska jsem se dostal do CHAMP a povedlo se mi tam ziskat deset vyher, takze muj ukol pro tuto sezonu splnen hned na zacatku sezony. Takze za me spokojenost.

    Nekdy muzem zase dat :)
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    DEMONIOPUERTO: jj, to si pamatuju vlastně jako poslední u čeho jsem se zadrhl :-D
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    To je vcelku přímočarý :-) Ale zajímalo by mě co všechno a za co můžu tradovat. Credity za Import items, nebo Blueprints...??? Mladej to hraje bez mála už tři roky a má od některých items třeba 3 kusy. A líbí se mu různý explosions za 2k creditů a nevím, jestli se k tomu dá tradem dostat... Nechce se mi to kupovat na PSstoru... Ještě jednou díky
    DEMONIOPUERTO
    DEMONIOPUERTO --- ---
    Oba taky musejí mít epic games account a 2 fázové ověření učtu
    JOPS
    JOPS --- ---
    TEEPEK: eeee, pridas si nekoho do party, kliknes na jeho jmeno a das trade? Nejsem si jistej, ale takhle nejak to bylo. A ten druhy to musi potvrdit.

    ale narovinu, ja trade nepouzivam, takze je mozne, ze je vsechno jinak
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    Tak to mi poser že je tu skupina i na RL :-D Čus lidi. Mohl by mi prosím někdo poradit jak obchodovat?
    DEMONIOPUERTO
    DEMONIOPUERTO --- ---
    Já budu moct až v neděli večer jsem s kolem na horách. Od pondělí zase můžu večery většinou hraju něco mezi 8 večer a 2 ráno ( místo večerního filmu )
    JOPS
    JOPS --- ---
    DEMONIOPUERTO: muzes dneska, ci nemuzes?



    docela dobre video :)
    me zase donutilo trochu pozvednout oboci :)

    ROCKET LEAGUE TOP 100 GROUND PLAYS (DRIBBLES, FLICKS, 200 IQ FAKES 🤯🧠)
    https://www.youtube.com/watch?v=vWfWjhBARKE
    DEMONIOPUERTO
    DEMONIOPUERTO --- ---
    Vůbec jsem si včera nevšiml. Dneska možnost? Jinak zatím v této sezoně jsou ranky hodně rozbite. Vše je cca o 1-2 ranky posunuto.
    JOPS
    JOPS --- ---
    DEMONIOPUERTO: pisu asi pozde, ale dneska bych par her dat mohl, kolem 19-20 hodiny, plus minus, vezmu druhy ucet, na kterem jsem dlouho nehral a zkusime
    DEMONIOPUERTO
    DEMONIOPUERTO --- ---
    Přidá se někdo na start nové sezony dneska? Pokud mě ten někdo muže i pomoct dostat se aspoň o rank nahoru zlobit se nebudu :-D
    JOPS
    JOPS --- ---
    DEMONIOPUERTO: hele, ja se dostal da faze, ze kdyz je nekdo toxickej debil a vyhrozuje ti rakovinou, zabitim, a ja nevim cim, tak klikam na tlacitko report a nemam s tim nejmensi problem. A pak obcas mi prijde hlaska, ze hrac ten a ten byl zabanovan :)
    DEMONIOPUERTO
    DEMONIOPUERTO --- ---
    Toxicita je opravdu šilná ja jsem si nastavil Chat pouze na "Quick chat" a dost to pomohlo (stejně mě nezajíma co ma kdo na srdci)
    JOPS
    JOPS --- ---
    DEMONIOPUERTO: coz o to, ale ta toxicita, to je neuveritelny. Hlavne nechapu uvazovani nekterych jedincu, vedeme 2:1, dostaneme gol na 2:2 a on klika na forfeit. Rikam si kurva jako proc? Pritom soupere celou dobu tlacime a pak dostaneme stupidni gol. Pritom si myslim, ze bychom to vyhrali v pohode, ale s takovym debilem odmitam hrat a hned to potvrdim. A super je, kdyz ho pak potkas v dalsim zapase jako soupere. A prejedeme je s prstem v nose.
    DEMONIOPUERTO
    DEMONIOPUERTO --- ---
    Já sem si myslel, že v dia už takové lidi nepotkam :-D díky za zničení me iluze :-D
    JOPS
    JOPS --- ---
    DEMONIOPUERTO: u me je takove zjisteni, ze rozdil mezi DIA II a DIA III je strasne velkej. Do DIA II se dostanu s prstem v nose a pak asi i zavisi na stesti, jakyho dostanes partaka...

    Me nejvic rozciluje, kdyz mame v drzeni balon, jedu podel steny k souperovi brance, pisu Centering a on ten vocas stoji v nasi brane. Ja mam rad hry, kde to konci 7-6 a je mi fuk, kdo vyhral, nez 1:0 a ja se tam vepredu snazim dostat mic do brany a panacek oxiduje v brance. Kdyz uz utok, tak vsichni :-D
    DEMONIOPUERTO
    DEMONIOPUERTO --- ---
    Já mám tu hru od stejné doby, ale začal jsem hrát až nedávno. Kámoš mě nutí hrát hrát plat 3- dia 1 abych se zlepšil co nejrychleji, takže flustrace není nic nového pro mě :-D
    JOPS
    JOPS --- ---
    DEMONIOPUERTO: na pc mam dva ucty, tak vezmu ten horsi a muzem dat, jde o to, aby proti tobe nelitali championi, to dokaze dostat cloveka do frustrace :)

    A za 150 hodin byt v Platine neni spatny, mne to trvalo asi dele. Ja to hraju od te doby, co to bylo na PS4 gratis, takze uz nejakej rok to je a je to fakt jedina hra, kterou fakt hraju hodne.
    DEMONIOPUERTO
    DEMONIOPUERTO --- ---
    Tak třeba budu moct pomoct :-D jednou až budu lepší
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam