• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYANKlub Čtenářů a Spisovatelů
    CYAN
    CYAN --- ---
    SILENTBOB: no, buď nechceš přijít a nechápu proč pak potřebuješ vědět kdy to bude, nebo přijít chceš a odhlasuješ si, ne? ;) ale klidně příště doplním (i když nejsi Reinita :D)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    CYAN: dobre dávat policko - nedocetl ale zajima me vysledky :D
    CYAN
    CYAN --- ---
    No, tři už je schůzka :) vypadá to tedy na sobotu nebo neděli :) preference na místo?
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    CYAN: dovol! A ne, nečetl, ale rád se s vámi uvidím
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    CYAN: zapomněla jsem na anketu O:-)
    CYAN
    CYAN --- ---
    Orientační - to nikdo nehlasoval, protože tu knihu nečetl, nebo jste jenom zazdili anketu? :) Ať vím, jestli má pak cenu vymýšlet další společnou knížku nebo vás to nezajímá. :)
    CYAN
    CYAN --- ---
    CYAN: a tou nástěnkou myslím záhlaví .D
    CYAN
    CYAN --- ---
    Ahoj ahoj,

Na nástěnku jsem hodila anketu, který den by se vám hodila mimořádná schůzka ČaSu. Jelikož to zveřejňuju až takhle pozdě, navrhuju posunout ji až na třetí týden listopadu. Prosím napište mi sem svůj názor.
    CYAN
    CYAN --- ---
    MISAM: Každorozhodopádně :)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Dovolím si zde trochu spamu, snad to nebude vadit - začínáme pomalu, ale jistě shánět CP na Hlídky, které letos poběží v termínu 18.-27.11.
    Pokud byste měli někdo zájem nám pomoci a zbít u toho nějaké hráče, případně si s nimi popovídat nebo je citově vydírat, ozvěte se mi do pošty, dám vám přístup do CP klubu, kde se rozebírají role :)
    Díky!
    MISAM
    MISAM --- ---
    Můžu se dneska stavit? :)
    CYAN
    CYAN --- ---
    Čímž se dostáváme ke středečnímu srazu (záhlaví aktualizuju, jen co se dostanu k počítači).

Jelikož plánujeme celý listopad věnovat NaNoWriMu, poslední říjnový sraz chceme začít řešit co kdo budeme psát a podobně.

Což ovšem neznamená, a to platí pro celý listopad, že potřebujeme jen spisovatele, naopak! I ti z vás, koho zajímá spíš ta čtenářská část věci, můžou poradit. Líbí se vám, co jsme napsali? Kdyby to byla regulérní kniha, co byste chtěli slyšet dál?

Během prvních dvou týdnů listopadu bych taky vyhlásila první sraz mimo středeční termín, abychom mohli probrat Mycelium. Kdo má dočteno nebo má odhad, jak dlouho mu to ještě bude trvat, můžete nahodit termíny :)

Těším se na vás zase ve středu

Cyan ;)
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    ve středu bych si sdovolením urval trochu času a představil vám dva koncepty. Potřeboval bych pomoct rozhodnout, co mám v listopadu psát
    CYAN
    CYAN --- ---
    KOUMES: Když nám by se to líbilo O:-)
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    KOUMES: Já hlasuju pro přednášku
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    na tématu příští sešny se můžeme ještě domluvit, nemusím nutně mít přednášku
    CYAN
    CYAN --- ---
    Tak, máme za sebou první "normální" schůzku. Jsem na nás pyšná :')

Aktualizovala jsem nástěnku a přidala tam (n žádost četných klientů) informaci o tom, v kolik jsou srazy.
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    CYAN: Já to četla a myslím si, že za měsíc se to zvládnout dá (já sama jsem to určitě do měsíce zvládla a to jsem v té době četla opravdu málo). Ale má to nějakých tři sta dvacet stran, takže asi záleží na tom, jak rychle čtete vy :)
    CYAN
    CYAN --- ---
    Tak jo, já se teda vykopu a napíšu sem,. na čem jsme se na té mystické první schůzce dohodli :D

1) to, co už Alrika nadhodila - dohodneme se na knížce, dáme si nějaký čas na to ji přečíst (v základu měsíc, upravitelné podle délky knížky) a pak dohodneme jeden sraz, který zasvětíme drbání té knížky. První kandidát je Mycelium, já jsem pro a poprosím toho, kdo to četl, o nějaký odhad, jestli to za měsíc dáme.

2) budou schůzky dedikované diskuzi/nějakému tématu, a pak budou schůzky, kde se bude aktivně psát (tedy bude ticho). Pokud budete chtít chvíli ticha i na "drbací" schůzce, můžete se separovat ve vedlejší místnosti, od toho jich je v klubovně tolik ;)

3) témata se budou probírat jedním z následujících způsobů. A) někdo o tom něco ví a uvolí se udělat nám ostatním "přednášku" )nějakou formou nám ty informace předat), B) někdo (třeba já nebo dobrovolník) si o tématu něco zjistí a potom nám o tom povypráví, C) každý si zjistí něco a budeme diskutovat.

Konkrétní téma se bude nejspíš domlouvat týden předem (minimálně, možno prodloužit) a budu je psát do záhlaví (když zapomenu, kopejte do mě).

4) v listopadu se budeme věnovat akci jménem NaNoWriMo, neboli National Novel Wrigting Month. Více informací zde (http://nanowrimo.org/) nebo poslední víkend říjnu, kdy se sejdeme a budeme NaNoWriMo řešit. Pro ČaS to v praksi znamená, že listopadové schůzky budou řevážně na to přijít a psát, případně využívat externí mozek pro účely NaNoWriMa (nebijte mě za skloňování)

Pokud někdo z lidí, kteří na schůzce byli, myslí, že jsem něco podstatného vynechala, prosím doplňte mě :)
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    KOUMES: Já ti předem odpuštím :D

HELA: Taky se mi líbí díl od dílu víc. Znám spoustu lidí, co si Mycelium koupilo nebo dokonce i rozečetlo, ale jsou zaseknutí. A já potřebuju víc známých, se kterými bych si o něm mohla povídat. Zvlášť o té čtyřce, ke které se zatím téměř nikdo z mého okolí nedostal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam