• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYANKlub Čtenářů a Spisovatelů
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Byl by někdy v budoucnu - ideálně někdy po konci Hlídek - zájem o povídání na téma nemocí, zranění, lékařství a podobných věcí?
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    CYAN
    CYAN --- ---
    Je to smutné, Hlídky žerou dět... Eh, životy, a Alrika nepůjde na ČaS a já asi taky ne :(
    CYAN
    CYAN --- ---
    REINITA: Boží, díky ^^
    REINITA
    REINITA --- ---
    CYAN: v Korunní? tak přesně tam se nekouří, jen na zahrádce ve vnitrobloku ;)
    CYAN
    CYAN --- ---
    REINITA: taky je otázka ve které :D prý jsou dvě... tohle má být ta u Míráku :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    /v Dobré trafice se nekouří, jen se tam prodávají cigára.
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    CYAN: mě ne, ale někomu jinému by mohlo
    CYAN
    CYAN --- ---
    KOUMES: Vadí?
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    Pozor, v trafice se kouří
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    CYAN: souhlasím s dobrou trafikou, co se kočičí kavárny týče, tam si musíš připlatit, pokud chceš, aby tě obsloužili, což mi přijde trochu derpy. O achlymistovi jsem neslyšel
    CYAN
    CYAN --- ---
    KOUMES: Máš preferovanou z těch, co Alrika nvrhovala? :) byly jsme v Dobré trafice, tam je to hezký, ale občas tam někdo hraje na piáno (nevím jak často :D)
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    CYAN: v pořádku
    CYAN
    CYAN --- ---
    KOUMES: V kavárně? Jakože proti gustu, ráda si to přijdu poslechnout i tak, jenom abys nezapomněl že to bude poněkud méně komorní :)
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    zítra se obávám nepřijdu, máme event v práci, takže přijdu až na kytarovky. Každopádně týden poté bych si mohl vzít tu první světovou, co jsem tam slíbil
    CYAN
    CYAN --- ---
    SOMBRA: Potvrzuji- myslím :D
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    ALRIKA: Alchymista je dost cool :)
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    CYAN: Za prvé mě napadá nějaká kočičí kavárna, protože kočky jsou fajn. Za druhé se občas ráda zastavím v Dobré trafice, ale nebyla jsem tam tolikrát, abych měla odhad, jestli bychom se tam všichni vešli, já vždycky seděla jen u stolečků pro dva (Ale sehnat stůl pro čtyři, protože víc nás stejně nechodí, by tak obtížné být nemuselo... :D). A za třetí jsem nedávno byla s kamarádkou v cukrárně Alchymista, ta je taky hodně cool
    CYAN
    CYAN --- ---
    KALHOTKA: A datum? :D
    CYAN
    CYAN --- ---
    Po shodě všech zúčastněných se středeční sraz ruší.

A jelikož celý bezem budou Hlídky a nerada bych prudila Světlé, kterých štáb klubovna bude, budeme dělat schůzky mimo klubovnu. Takže: máte nějaké oblíbené a vhodné kavárny/čajovny/...?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam