• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYANKlub Čtenářů a Spisovatelů
    Najděte si čas na ČaS!
    Pořádáme týdenní srazy pro (jak název naznačuje) čtenáře i spisovatele, na kterých se budeme bavit o knihách, psaní a o všem s tím spojeným. Konkrétní téma srazu můžete sami ovlivnit, stačí napsat o co byste měli zájem.

Rokle šeré smrti
    Soutěž hororových povídek.
    Podrobná pravidla najdete na http://www.praguebynight.eu/prague-by-night/page/53_rss-rozcestnik/
    Soutěžní povídky posílejte na mail soutez@praguebynight.eu

Další schůzka:???
    Téma:???
    Pro další témata můžete hlasovat na odkaze:
    https://docs.google.com/document/d/10GdldeQQhfinbM4rY0oCSEnYtPs2BSedZC3kP31amEc/edit?usp=sharing

Začátek: 17:30

Aktuální společná kniha: ???
    Čteme do: ???
    Pro další společnou knihu můžete hlasovat zde:
    https://docs.google.com/document/d/1-OORrLYBqxIugizNjEjWIzWZrkC7ItkY00QmeLgMB1I/edit?usp=sharing

Adresa Klubovny Prague by Night
    Na pěšinách 23/50
    Praha 8
    182 00

Upozornění
    Jelikož ve tmě budeme svítit a v zimě topit, nemluvě o tom, že Klubovna potřebuje taky občas nějakou tu drobnou opravu, platí se vstupné 30,- za osobu za schůzku.
    rozbalit záhlaví
    CYAN
    CYAN --- ---
    AVYA: v kolik? :)
    AVYA
    AVYA --- ---
    CYAN: já taky můžu :)
    CYAN
    CYAN --- ---
    já čas mám, takže Avyo?
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    Dneska mám trochu zkrácený režim a potřebuju odejít tak v půl sedmé. Nebojte, s přednáškou počítám a dokonce se mohu utrhnout z práce.
    Tedy otázka, chtěla byste se sejít dneska dřív? řekněme v pět nebo dokonce v půl páté?
    CYAN
    CYAN --- ---
    SILENTBOB: Právě že ne :D neříkám, že ten překlad je dobrý, ale slyšela jsem ho v seriálech, četla v knížkách i na webu, takže asi bude používaný :D a s Cabin in the Woods to nijak nesouvisí, ánžto jsem to ani neviděla (a překládaj to jako chatu :D)
    CYAN
    CYAN --- ---
    WIZARDY: Kabina v lese. Existující česká verze :) není to táborová chatka, uznávám, ale je to funkční překlad :D
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    CYAN: "Cabin" je "Chatka" ty kabinko :P
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    CYAN: ja naopak budu mit spis čas na ČaS :)
    CYAN
    CYAN --- ---
    Blíží se nám červenec a to krom velkých prázdnin znamená také Camp NaNoWriMo. Od klasického listopadového projektu "50 000 slov novely" se liší spoustou věcí, například si sami vyberete projekt (krom novely také editování, komiks, nebo scénář), sami určíte nejen cíl, ale také v čem se bude počítat (100 hodin, 123 stran, 10 000 vět,...). Také (pokud zakliknete na webu, že chcete) jste přiděleni do "kabiny", což je v podstatě soukromé fórum pro účastníky s podobným cílem, žánrem nebo stejnou smůlou na náhodné spolu-kabiníky ;) a tím bych reklamu ukončila a přesunula se k dalšímu bodu :D

Protože prázdniny jsou zlé a kruté, budu chtít vědět, jestli se chcete aspoň občas sejít, nebo se uvidíme jen online a výjimečně.
    CYAN
    CYAN --- ---
    A jelikož je Alrika nemocná a ještě chvíli bude, více než kdy dřív platí, hlašte mi, když nepřijdete! :)
    CYAN
    CYAN --- ---
    ok ^^
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    Malifaux ve středu?
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    CYAN: Já bohužel nedorazím ještě tak dva nebo tři týdny...
    CYAN
    CYAN --- ---
    Koumes se sice nevyjádřil, jestli teda jde nebo ne, ale jelikož Avya hlásila nepřítomnost a Alrika je nemocná, ve středu ČaS nebude (leda by se ozvali alespoň dva náhodní jiní lidé, což asi nehrozí :))
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    Malifaux je setting pro rpg a tabletop. Prijde mi jako velmi zajimava kombinace cthulhu, westernu a steampunku. Muzu na toto tema udelat prednasku pokud budete chtit.
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    RAHUF: it happens!
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    KOUMES: to bylo rychlý!
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    KOUMES: tak nic, nezbyl
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    Možná budu mít boršč. Tuhle jsem ho udělal a nerad bych aby se zkazil, tak bych ho mohl vzít na kroužek.
    CYAN
    CYAN --- ---
    Vaše schopnost odpovídat na otázky (krom světlé výjimky Alriky) je skutečně motivující, takže jazyky a jména necháme na jindy a dneska po vás hodím výtahem ze článku 6 tipů od editora a budeme psát.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam