Dlouho tu bylo ticho, ale jak jste si jistě všimli, blíží se listopad a s ním NaNoWriMo. Jako každý rok plánuji účast, a napůl i neúspěch, protože (generická výmluva). Ale o tom to není - jde o to se pokusit a být na konci měsíce schopná podívat se do zrcadla a říct: "Hele, to luxování kočky prostě počkat nemohlo, ale snažila jsem se!"
Přidejte se, můžeme se navzájem popohánět a stresovat tím, kdo už má pět tisíc slov a kdo ještě ani nezačal :)
A teď něco trochu jiného. ČaS už dlouho neměl sraz, protože připravovat něco na každý týden je časově (get it?) náročné. Ale až pár dní zpátky mě napadlo, že pokud by byl zájem, není (asi) problém se sházet méně často a případně i méně pravidelně.
Otázka zní: měli byste zájem udělat z ČaSu měsíčník/občasník? Pravděpodobně bych každý měsíc/jiné dohodnuté časové období vyhodila dvě ankety - datum a téma. To by mohlo umožnit účast i těm, kteří prostě nemají čas každý týden se trmácet do Prahy, nebo třeba nemůžou nějaký konkrétní den v týdnu, a zároveň by mi to dalo čas se na vás lépe připravit.
Případný zájem vyjádřete libovolným způsobem, který pochopím (u kouřových signálů se ujistěte, že je uvidím, a podobně ;))