• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    PETPET: fakt jo? a platnost víš?
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    2x4 devcarka, 1x10 let klucina

PETPET
    PETPET --- ---
    Na www.svojtka.cz maji ted 35% slevy. Heslo je: tmobile16
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SINSEMILLA: Chrast utká = chrastitka (telefon)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    Navic, kdyz vidím, ze je to jen mala kapitola v tom dětským hraní, tak uz to proste tak fanaticky neprozivam. Jako neco toho mit plný byt, ale par takových kousku mi vadit proste nebude. Těším se, az se dcera taky trochu vyprofiluje, eri proste miluje koleje, ma jich hodne, různé doplňky a hraje si s tim uz tři roky v podstatě denne a je to i jeho oblíbená činnost ve skolce
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANKA_: Erik mel jednu dobu nějaké letadlo, co svítilo a po zmacknuti tlačítka vydávalo zvuky a mel to fakt rad. Taky jsem z toho nebyla nadšena. Nicméně u dcery u toho asi skoncime, protoze jinak vsechno mame, spoustu knížek, kostky, vkládací puzzle, hrnecky, co se daji stavět na sebe, pak takový ty navlekaci kroužky, Chrast utká, plyšáky.... a co maji příbuzní davat a neco dat chtějí a i by bylo fajn, aby starší viděl, ze i mladší neco dostane. K narozeninám zrecyklujeme dárky, co uz mame, ale TEN Ježíšek...
    ANKA_
    ANKA_ --- ---
    Zatím jsem od Fisher Price neviděla nic, co bych dobrovolně chtěla domů. Dokud ho tím nebudu vyčleňovat z kolektivu, tyhle nevkusné hrůzy nedostane.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SEBIEN: díky za tip, to by mohla pořídit jedna babička
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    A ta Smoby knížka je tohle https://www.mall.cz/...ivita/smoby-knizka-cotoons-zviratka-se-zvuky?gclid=CKqY8Pi-3c8CFWQq0wodpbMNdQ
    Naše má příčetnější ilustrace (máme úplně jiný zvířata, vlastně jen hmyz a kytky), hraje to při otáčení stránek a pak to vydává krátké zvuky u příslušných zvířátek, ne vždy reálné, někdy je to taky univerzální zapípání nebo pazvuk, plus to tlačítko svítí, což tahle nová spíš svítit nebude, tipuju, ale zas jsou tam ty hmatový políčka, to naše nemá.
    Docela fajn záležitost, mezi všema těma hrajícíma příšernostma.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    REONA
    REONA --- ---
    SEBIEN: Asi jsem slepá, nic tam na nástěnce nevidím :(
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    VERONIKA22: já ti nevím, možná vám to nesedlo, ale my se u toho i docela nasmějeme, vždycky někdo vyhraje, i ve dvou. a erik má vždycky radost, když mu to jde a teď už je fakt rychlej a nemusíme ulevovat. hrajeme různý ty hry, jak je jich tam asi šest nebo kolik, on si vždycky vybere kterou. nás to prostě baví, ale určitě to nemusí sednout každému
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SINSEMILLA: nám tu hru koupila babička a kromě hry na rychlost nechápu v čem je to dobrý :o(, při hře ve dvou nikdy nikdo neprohrál a jen tak jsme si poskládali kartičky a oba skončily stejně. Napětí a smysl teda nikde :o(
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SEBIEN: lepší design! vilemína hodně reaguje na písničky, tak by mohla být z takových hraček nadšená
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SINSEMILLA: teď jsem to prvně viděla u kamarádky, vypadá to dobře
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SINSEMILLA: jj, to bude on
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    a my jsme teda 5,5 leťákovi koupili tu albi tužku, tak doufám, že to sklidí úspěch, jak některé jinde psaly
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    REONA: Mateřský cit
    REONA
    REONA --- ---
    SEBIEN: Který vedlejší klub?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam