• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SITH: Imho je pro to lepsi zajit do nejakyho vetesnictvi, ze v hobbymarketech jsou tyhle blbosti vetsinou co kus to 1-3 kila a kdyz si to spocita, tak je v tom najedou za 2 litry
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    Malej (2r) byl hotovej i z kliky a kolečka z koleckovyho křesla.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    SITH:
    REONA:
    my jsme ted taky vyrabeli pro 13m syna. Hodne se osvedcuji dvirka na ruzna zavirani - petlice, hacek, zamek. A pod dvirka jsem nalepila nase fotky, takze nekdy se chodi i jen koukat a ma z toho radost. No a vypinace a klicky, to je jasny :).
    REONA
    REONA --- ---
    ANDREJKA: Tak jsem zjistila, že nemáme :D Část byla nařezána na dětské zábrany k mužovu kompu, z jednoho kousku je pultík na vanu, kam pokládám dětskou vaničku...já tedy tenkrát kupovala tu největší, co jsme našla, bylo toho 8 ks po 80 cm.

SITH: My plánujeme takové to noční světýlko na baterky, mačkací, světýlka prostě musí být :) Pořád zvažuju zvonek, i když to bude...sebevražedné :D Po dřevu se chci podívat ve zbytcích v Obi, snad tam bude něco dostatečně velké a kvalitní.
    SITH
    SITH --- ---
    REONA: zacnu tim ze koupim drevo a ty různé vypínače a kličky. Umístění vyřeším pak. Dcera (2r4m) je nyní posedlá zhasínáním a rozsvícením, takže rozhodně koupím dvě lampičky
    REONA
    REONA --- ---
    SITH: Teprve budeme vyrábět k Vánocům, zatím mám v plánu spíš jen volně položené / zastrčené, máme takový prostor mezi krabicemi na hračky a knihovnou, teď jsou tam kusy (nikdy nevyužívané) ohrádky. Pokud muž nepřijde s lepším nápadem. Tchýně navrhovala udělat to sklopné na zdi, ale zaprvé by to šlo pouze na chodbě a pak by se nedalo projít kolem a za druhé bych ráda, aby to časem využívala i druhá dcera, které je zatím jen půl roku a ta by pak nedosáhla. Bude to asi trošku punk, ale uvidíme, no :D
    SITH
    SITH --- ---
    REONA: to je uzasny :) dneska si zajedu do Hornbachu a něco nakoupím :) máte to doma pověšené na zdi nebo jen položené?
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SANCHA: V hračkářství, chodím tam i pro rýč a hrábě :oD
    KAERI
    KAERI --- ---
    SANCHA: V domácích potřebách mívají taky.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SANCHA: já to kupovala snad ve Sparkys? Nějaký takový běžný hračkový řetězec.
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    Kde sehnat malý smetáček a lopatku?
    PETPET
    PETPET --- ---
    VERONIKA22: to je sleva od T-mobilu.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    PETPET: už mi došlo, že jde o ty kupony v OnaDnes asi viď. Díky tedy za tip
    PETPET
    PETPET --- ---
    VERONIKA22: to netusim, ale neotalela bych - nektere uz maji vyprodane ted.

VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    PETPET: fakt jo? a platnost víš?
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    2x4 devcarka, 1x10 let klucina

PETPET
    PETPET --- ---
    Na www.svojtka.cz maji ted 35% slevy. Heslo je: tmobile16
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SINSEMILLA: Chrast utká = chrastitka (telefon)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    Navic, kdyz vidím, ze je to jen mala kapitola v tom dětským hraní, tak uz to proste tak fanaticky neprozivam. Jako neco toho mit plný byt, ale par takových kousku mi vadit proste nebude. Těším se, az se dcera taky trochu vyprofiluje, eri proste miluje koleje, ma jich hodne, různé doplňky a hraje si s tim uz tři roky v podstatě denne a je to i jeho oblíbená činnost ve skolce
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANKA_: Erik mel jednu dobu nějaké letadlo, co svítilo a po zmacknuti tlačítka vydávalo zvuky a mel to fakt rad. Taky jsem z toho nebyla nadšena. Nicméně u dcery u toho asi skoncime, protoze jinak vsechno mame, spoustu knížek, kostky, vkládací puzzle, hrnecky, co se daji stavět na sebe, pak takový ty navlekaci kroužky, Chrast utká, plyšáky.... a co maji příbuzní davat a neco dat chtějí a i by bylo fajn, aby starší viděl, ze i mladší neco dostane. K narozeninám zrecyklujeme dárky, co uz mame, ale TEN Ježíšek...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam