SINSEMILLA: mockrát děkuju :) My jsme zatím ve fázi, že jsme o víkendu vydatně koukali do regálu s kouzelným čtením v prodejně hraček, pojali myšlenku, že by to bylo dobré pod stromeček, no a teď googlujeme informace a zkušenosti. Puzzle taky nechceme, přesně jak píšeš, to by byly dílky všude. Starší právě taky má rád vesmír, mapy, globusy, jen nevím, jestli ten Atlas světa není zbytečně odbornej (tak, teď jsem koukala, že existuje i Česká republika, ale nejen jako puzzle, ale i knížka, jupí! To by šlo). Myšlenka Hravé angličtiny se líbí mně, Bertík dost anglicky rozumí z různých videí na youtube, tak bych to chtěla rozvíjet, ale teda angličtinu ve škole zatím nemá ani nepovinnou. Taky jsem se dívala, že v nabídce je i interaktivní logopedická kniha "Když roboti brebentí", to mě taky zaujalo, ale zase, potřebovala bych od někoho si přečíst zkušenost s tou knihou. A ještě "Hravé učení", to by mohlo být pro tu mladší, ale je otázka, jestli už náhodou všechno, co v té knížce je, dávno nezná :) Díky za upozornění, že existuje i Lidské tělo, to jsem nevěděla, to by taky šlo... Koukám ještě na Dopravu... No, pro toho staršího bych vybrala lehčeji, pro tu mladší moc nevím :)