• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    IKARIE: Spejbl a hurvinek?
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    chtela bych tchyni koupit listky do divadla, kam vezme i nase deti 5,5 a skoro 3. v praze. poradite? vzhledem k tomu, ze obcas vikendy slouzi a na leden unor uz bude mit smeny naplanovane tak idealne az nekdy na jaro.
    diky za tip, staci na divadlo, neni treba konkretni predstaveni :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    NIXMA: v prodejne Albi na chodove ji zkusil vyresetovat, to jsme ale zkouseli i doma a kdyz to nepomohlo, tak vymena kus za kus. nase mela uz trochu zasekly tlacitko a nereagovala na knizky, ozvalo se jen "neni nahrana zadna hudba" a nic vic.
    jak u Dobrovskeho, to nevim, ja od uplneho zacatku mluvila o prodejne Albi.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    NIXMA: ja vymenu nikdy neresila u Albi, ale u Dobrovskeho a tam to neresili, proste rozbalili novou tuzku a ty jsme si vymenili
    Ted mam doma 5 uz “modrych” tuzek
    NIXMA
    NIXMA --- ---
    LADY_MYSKA: a resi nejak, co te tuzce je?
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    POZITRON: tak mi byla vymena kus za kus i s nabijeckou. Ale ja mam tuzek snad 5 a tahle byla posledni
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    LADY_MYSKA: tak to je super zprava! ja totiz vygooglila tohle, ale nijak jsem si to neoverovala.
    "Vyměníme i Albi tužku, která je již po záruční době, která má nové logo Albi. Pokud má Albi tužka staré logo (pozn. ve žlutém oválu, s ostrým písmenem A), nabídneme nákup nové tužky Albi se slevou 50%."
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    POZITRON: ne, vsech
    ENDEE
    ENDEE --- ---
    REONA: Ad magnetky, vyvolej.to stiha jeste pri objednavce zaplacene do zitrejsiho poledne nasledne osobni vyzvednuti v Praze. Takze kdo jeste shani a dostane se do ctvrtka na Zeleny pruh, ma sanci :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ALEXIS:
    SEBIEN:
    děkuji oběma
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    KLAIR: Já bych doporučil nástěnku. Sám jsem v předpubertálním věku zapálil v mladistvém zápalu komunistickou propagandistickou nástěnku, moc jsem si to užil, i když mě pak kvůli tomu přišli na základku strašit esenbáci, takže k sirkám a zájmu o hoření mi to přijde jako dobrý doplněk.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    DASIK: vcera rano na Chodove nechteli nic, jenom tuzku. jenom teda mam dojem, ze se tato sluzba tyka jen tech s modrym logem, ne starsich se zlutym.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    ELIDOR: my měli, nějakej obyč, docela malej, nastavený random střídání fotek. Bylo to docela fajn si takhle průběžně ty fotky připomínat. Náš se rozbil, není to must-have věc, ale mrzelo nás to. Záleží, na co si představuješ, že bude
    REONA
    REONA --- ---
    Já jsem teď nechávala vyrobit fotomagnetky a musím říct, že jsem dost nadšená. Já na doporučení objednávala na https://www.24print.eu/, magnetky jsem objednávala v neděli a vyzvedávala v Zásilkovně ve čtvrtek.
    Vím, že dnes je na to pozdě, ale do budoucna jako tip, i když tady poněkud OT. Původně jsem chtěla nechat udělat fotoknihu pro dědu (92 let), ale mamka přišla s tímto tipem, protože magnetky budou na lednici a tím pádem pořád na očích.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    DASIK: Stačí tužka. A jde vyměnit i stará, kamarádi měnili v říjnu.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ELIDOR: Táta ho měl v práci na stole a každý den si přepnul na jiný obrázek, ale co je doma v důchodu leží rámeček ladem.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    DASIK: ja vzdy mela jen tuzku a menila z ruky do ruky
    DASIK
    DASIK --- ---
    K te vymene Albi tuzky musim prinyst doklad o koupi, nebo staci dojit s jen s tuzkou?
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    TRISSIE: ne, jednalo se o sadu malych drevenych modelu ( cca 5 - 6 ks v baleni)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LADY_MYSKA: nemohl to být Malý Mechanik od Made?
    ale teď mi narychlo nejde najít ta jejich nejmenší sada, to bylo kolem 70Kč za jednu stavebnici.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam