LLGHOSTLL: He he. Dobrej postřeh!
Tak počkej, neschovávej se se za tým. "Já se stavím za tým" a "jo to je sice pěkný, ale já chci..." jsou dvě různá tvrzení. Čistě jenom tahle hláška mě zaujala, Arga se to vůbec netýkalo.
Poslyš, to byla ryze praktická otázka, protože pokud to hodíš do roviny "hej, to máš sice pěknej nápad, ale tohle já nedovolím" tak si maluješ na ksicht kříž.
Může být genius a vizionář, Vávra nebo Dean, nebo ti maníci co si po něm z DayZ udělali lunapark za prachy backerů (TO JE SAMOZŘEJMĚ JEN MÉ IMHO, nemusíš mi to vyvracet), ale prostě když mám pocit, že se chová jako blbec a nevidí si do huby, tak to prostě nahlas řeknu, protože mi to přijde absurdní.
Rozhodně nechci shazovat práci teamu. Ale na koho se má obrátit můj spravedlivý hněv, než na člověka, kterej je tváří a "vedoucím" celého toho lunaparku a ještě k tomu se chová jako arogantní namyšlený hovado?
Tohle všechno není komentářem k tvé osobě a je pouze vysvětlením toho, proč jsem se vlastně zeptal. Znám tě nějakou dobu a vlastně jsem čekal, že se zasměješ tomu paradoxu, že by ses mohl stát dalším Vávrou nebo Deanem, ale že si to vezmeš takhle osobně jsem nečekal.
Nicméně, nakročeno máš dobře, jen tak dál!