• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DUBAS_Project Argo | BIS - Enfusion engine | Pozor na plný močák
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Jinak moc všem díky za podporu. Jak jsem říkal minule. Nejlepší by bylo to sepsat a já to tady vytisknu jako motivační kecy. Hned vedle Fix dem goddamn servers. :D
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LACHY: to ne no
    LACHY
    LACHY --- ---
    LLGHOSTLL: Tak ono asi pro core Arma to zrovna nebude to pravé ořechové :D
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    LACHY: levnej engine, ale dobrej napad
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LACHY: tak to je divný. v Linku je to shcválně. ale jinde ne. zjistim. Nicméně asi už to teď na nějakou dobu bude. :( Jinak zkoumáme ty server issues a uvidíme co z toho bude repro na dvě hodiny je dost na přespiču
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LACHY: precisely
    LACHY
    LACHY --- ---
    myslím že všechny. Teď jsem dohrál RAID a i tam se to děje.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    TERZ: Masovka pro ldi co chtějí přemýšlet o tom jak se dostat k cíli. Nejde nám primárně o core arma hráče.
    LACHY
    LACHY --- ---
    KOCOURMIKES: Samo že to hraju, ale prostě ten pohyb není plynulej třeba jako CoD nebo CS a BF. Prostě vidíš spoluhráče "hrabat" na místě třeba 2 vteřiny a voila je v řiti :D To je to, co kazí hru. Když byl LLGHOSTLL na mumble, tak jsem o tom rozprávěli. Vědi o tom, ale nevědi čím to je.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LACHY: Který mod?
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    TERZ: cilovka je aby to byla co nejvetsi zabava
    TERZ
    TERZ --- ---
    Hele já se takhle zeptam, možná blbě. Kdo je cilovka? resp. pro koho je ta potenciální hra určená, má to bejt masovka nebo bude mířit převážně na arma core hráče?
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    LACHY: ale hrajes! :D
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    LACHY: protoze se mam kam schovat hned na zacatku kola
    LACHY
    LACHY --- ---
    proč třeba zustavaji mrtvoly ležet několik kol?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    HALCYON: Já se nechtěl schovávat za tým. Ale přijde mi, že je to nepodstatný. Ano můžu se stát Vávrou nebo kýmkoliv jiným, ale nemyslím si, že bych někoho posílal do piče. Já jsem zvyklej fungovat v rovině Designerské tzn. máš nápad ok sem s ním ale nečekej, že se posadím na zadek jelikož je to nejspíš něco o čem jsme už přemýšleli. Je naivní si myslet, že máš lepší nápady než ostatní. Nicméně ano, mám s Argem svou vizi a snažím se za ní jít a poslouchat vás. Minule jsem tady s klukama probíral ten netcode. Kterj totálně zabíjí ten zážitek a snažím se s tím něco dělat, ale je důležitý vědět že dokud to nebude venku tak vy o tom nemáte vlastně ani tušení, protože tvrzení makáme na tom vám nic nedá a většina lidí to ignoruje.
    Jinak nevím odkud mě znáš, ale měl bys vědět, že já tohle řeším a nechci se smát něčemu co se může stát a nebude se mi to líbit. Naopak oceňuju to, žes to vzal a že se o tom můžem pobavit. Protože mě tyhle věci dávají moc.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    HALCYON: A chtěl bych ti říct, že tě mám rád!
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    LLGHOSTLL: He he. Dobrej postřeh!

Tak počkej, neschovávej se se za tým. "Já se stavím za tým" a "jo to je sice pěkný, ale já chci..." jsou dvě různá tvrzení. Čistě jenom tahle hláška mě zaujala, Arga se to vůbec netýkalo.

Poslyš, to byla ryze praktická otázka, protože pokud to hodíš do roviny "hej, to máš sice pěknej nápad, ale tohle já nedovolím" tak si maluješ na ksicht kříž.

Může být genius a vizionář, Vávra nebo Dean, nebo ti maníci co si po něm z DayZ udělali lunapark za prachy backerů (TO JE SAMOZŘEJMĚ JEN MÉ IMHO, nemusíš mi to vyvracet), ale prostě když mám pocit, že se chová jako blbec a nevidí si do huby, tak to prostě nahlas řeknu, protože mi to přijde absurdní.

Rozhodně nechci shazovat práci teamu. Ale na koho se má obrátit můj spravedlivý hněv, než na člověka, kterej je tváří a "vedoucím" celého toho lunaparku a ještě k tomu se chová jako arogantní namyšlený hovado?

Tohle všechno není komentářem k tvé osobě a je pouze vysvětlením toho, proč jsem se vlastně zeptal. Znám tě nějakou dobu a vlastně jsem čekal, že se zasměješ tomu paradoxu, že by ses mohl stát dalším Vávrou nebo Deanem, ale že si to vezmeš takhle osobně jsem nečekal.

Nicméně, nakročeno máš dobře, jen tak dál!
    BURKE
    BURKE --- ---
    LACHY: Ano každý nemá NASA PC a nebo s tím prostě není takový kamarád jako Hnízdo a Dubas.
    LACHY
    LACHY --- ---
    Mě se ta hra opravdu líbí, ale v poslední době je to aspoň pro mě skoro nehratelný. Šílený lagy, prostě někdo mě zastřelí a pak ho teprve vidím, že vychází zpoza rohu. Někoho zastřelím já a zhruba za 3 vteřiny umřu jeho zbraní. To je prostě šílenost. Třeba je chyba někde u mě, ale občas to hlásej i ostatní hráči.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam