• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONZA09ETERNAL CCG
    CORNY
    CORNY --- ---
    MATHES: Já to hraju na surface v tablet modu a jsem spokojenej
    MATHES
    MATHES --- ---
    CORNY: já to hrál asi týden, pak mi došlo zlato a na grind další hry nemám čas/chuť, takže to teď mám ve stand-by mode. ještě chci zkusit, jak to pojede na tabletu
    CORNY
    CORNY --- ---
    Nějak nám to tu nežije.. jak jste na tom, chodíte jenom gauntlet a forge nebo i ranked a draft? Co hrajete za decky? Já teď hraj černomodrej control :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    CORNY
    CORNY --- ---
    NE7RA: Teď jsem byl celkem překvapenej, když proti mě AI ve Forge vytáhlo 3 legendy ... moc jsem se nechytal :D
    CORNY
    CORNY --- ---
    Btw zkusil jsem teď prvně draft jenom kvůli tomu questu a asi si to budu muset ještě nastudovat. Myslel jsem, že se musí poskládat 4 barvy, takže v součtu nepoužitelnej balík a 0:3...
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    tak to ja uz vladnu vetsim poctem :) nejradsi mam tudle dracka :)

JULIAN
    JULIAN --- ---
    Ja si naforgoval nejakyho vlka co dava unblockable, ale kdyz jsem koukal na nejaky legendy co tam jsou tak dost slabota.
    CORNY
    CORNY --- ---
    Tak jsem si ve Forge nadraftoval svojí první legendu :) "Scourge of Coldhome"
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    draft jsem dal - dostal jsem strasne na prdel :D
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    S tim omezenym setem karet co mam, tak na grindeni v ranked mi zatim nejlepe vychazi rudy aggro deck. Gauntlet jsem hral s bilo-modrym deckem a take celkem v pohode. Ale nejvic ted hraji forge, ale ted se asi vrhnu na prvni draft.

Zatim za me fakt velky palec nahoru, chce se mi to hrat vice nez novy set Hearthstone.
    ASYD
    ASYD --- ---
    kurna ja uz chci zacit...uz aby releasli ten iOs klient
    CORNY
    CORNY --- ---
    Já udělal tu chybu, že jsem si nepřečetl návody a začal jsem pro mě nejsympatičtější Modrou bravou :) Takže mám takovej CooRny Approved modročernej hybrid :D
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    co stavite za deck momentalne? :) ja zacal rudou - takze rychly aggro s kvantem removalu. prochazim tim diamantovym gauntletem celkem svizne. premejslim o druhy barve - zelena? cerna? - ty se mi jevi celkem validni k ty rudy
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    WIRUZIK: to mi neprijde. v magickach je taky zhruba 1/3 landu, aby sis zajistil, ze ti to ze zacatku dojde, ale v 90% nonmono decku jsou nejaky fetchky, ktery ti to v prubehu hry prorezavaj. Podobny karty jsou i tady, nicmene prijde mi naprosta demence je hrat, kdyz nejsi schopnej omezit pocet zakladnich power karet pod 25.
    Takze rozhodne to neni jak v mtg, ale jak jsem psal, je to kvuli tomu ze tady je pri redrawu 2+ zemi garantovanejch, tj klidne bys pak mohl hrat 6 zemi a 4 fetch veci s nejakym aggro deckem a bohate by ti to stacilo a mel by jsi 100% zajistene dve zeme vzdy.
    Imho by se ty sigil fetch veci meli pro tenhle limit pocitat jako power karty.
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    JULIAN: jo to jo, ale mene nez 25 poweru by byl stejne dost hazard.

Aby to bylo pohromade, jak to je:
    A deck must contain a minimum of 75 cards
    A deck cannot have more than 150 cards
    A deck can contain any number of Basic Sigils
    At least one-third of the cards in your deck must be power, and no more than two-thirds of your deck can be power. For the average 75 card deck, that means you may have between 25 and 50 power in the deck.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    WIRUZIK: neni. sice muzes do decku nahazet co chces, ale kdyz pak vylezes ven, tak mas na decku na kterem je min jak 25 power karet krizek a nejde s nim hrat. vyzkousej si to, me to neslo.
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    MATHES: kdyz zapnes Advanced Deck Building, tak vybiras 75 karet. A pomer power karet vs zbytku je uplne na tobe. Je to jak v MTG.

btw tenhle clanek je celkem fajn:
    Basic Guide to Deckbuilding (Constructed Decks) – RNG Eternal
    https://rngeternal.com/2016/11/29/basic-guide-to-deckbuilding-constructed-decks/
    MATHES
    MATHES --- ---
    WIRUZIK: to mi neslo prave. chtelo to po mne porad 50 karet
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    MATHES: Tak hlavne mas kompletne pod kontrolou, kolik sigilu v baliku mas. Nekdy se ti jich muze hodit vice jak 25, nekdy spis mas mene nez 25 a nahradis tema power kartama.
    MATHES
    MATHES --- ---
    WIRUZIK: mno ale realne muzes jen nahradit sigily tema "man-sigilama" co se zmeni v neco jinyho, kdyz mas 5+ power, nebo ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam