• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONZA09ETERNAL CCG
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    XINDL: No, myslím že docela dobrej rozcestník a seznam odkazů je tady. https://www.reddit.com/r/EternalCardGame/

    Balíky jsou sice asi dražší, jsou po 75 kartách, playset má 4 karty a klidně se tam hrajou playsety i legendárek.

    Ale o Eternal se tvrdí, že to je asi nejvíc free to play friendly CCG na netu.

    Booster otevře asi 12 karet, jedna je rare a vejš a zbytek jsou random common a uncommon. A taky to dá instantně 100 shiftstone. To je měna za kterou se craftí karty.

    Když už máš kolekci rare karet komplet, tak z toho boosteru po rozempletí je kolem 250 shiftsone.

    Legendárka je za 3200, Rare za 800, Promo taky karty za 800

    Bedny jsou obyčejná (ta je jen v casual, asi 10goldů), bronzová (asi 50 goldů a common karta), stříbrná (cca 250 goldů a uncommon karta), zlatá (cca 500 goldů, booster pack a ?premium uncommon karta?), diamantová (cca 2500 goldů, booster pack a ?premium rare karta?)

    Gauntlet, Forge, Puzzles a Campaing jsou singleplayer módy. Za puzzles jsou odměny pár goldů, ale je to docela zajímavej mód. Gauntlet je mód zdarma a dá se na něm vyfarmit goldy asi nejrychleji. Někde jsem četl, že asi 1k za hodinu s nějakým rychlým deckem a není ani důležitý porazit bosse. Hraje se to s vlastním contructed deckem na sedm her. Při první prohře konec. Za jednu výhru nic, za dvě bronzová bedna, za tři tři bronzový, od čtyř vejš se bronzový začnou měnit na stříbrný. Max je tři stříbrný a když porazíš bosse tak dostaneš special bednu za rank up. Dá se vylízt až na master. Ty ranky jsou taky Bronze > Silver > Diamond > Master

    Forge se asi moc nehraje. Stojí 2500 jsou tam o něco lepší odměny, ale nejspíš se tam farmit nevyplatí. je to taková sigleplayer verze Draftu. Ale to drafotvání karet tam funguje trochu jinak. Každopádně nadraftovaný karty Ti taky zůstanou v kolekci.

    Campaing asi teda znáš už.

    A multiplayer mody jsou Event, Casual, Ranked a Draft.
    Event se otvírá jednou za čas a pokaždý má jiný pravidla. Asi bych to přirovnal nejblíž k Tavern Brawlu. Casual je tak na fun decky.
    Ranked je Bronze I-III > Silver I-III > Gold I-III > Daimond I-III > Master. Čím výš jsi, tim lepší odměny na konci sezony. Sezona trvá měsíc.
    Draft stojí 5k. Otevírají se postupně čtyři balíky a z těch se vybýrají karty. Vezmeš kartu, pošleš balík dál, až se Ti vrátí vybereš další. To fungunje nejspíš stejně jako v MTG. Nadraftovaný karty zůstávají v kolekci. Hraje se na sedm zápasů, při třech prohrách končíš. Začínáš už rovnou se zlatou bednou, při každý výhře dostaneš další. Při čvtrtý výhře se začnou upgradovat na diamantový. Takže při pěti výhrách se Ti už komplet zaplatí draft a ještě navíc dostaneš 3 boostery. Ladder tam je Bronze > Silver > Diamond > Master. Na konci sezony se dávají taky odměny nezávisle na rankedu.

    Za každou první výhru denně je free booster z nový kolekce.

    Taky je tam docela širokej systém daily questů.

    Oni ten systém odměn trochu zkrouhnuli, patch dva zpátky bejval ještě štědřejší, ale myslím, že se to dá v pohodě fre to play hrát i teď. Ale přiznávám, že já do toho už nasypal za ten rok docela dost. Z obou kolekcí mám asi přes 95 procent karet.

    Imho mě to baví víc než HS, tak mě ty peníze co v tom skončily ani nemrzej. :)
    XINDL
    XINDL --- ---
    HONZA09: ok diky za info. A myslis, ze ma cenu to hrat, kdyz chcu jen ciste free to play. Uz sem narval dost penez do HS.

    Jinak vcera sem to objevil u Krippa na streamu a pak vecer hned nainstaloval, takze je to pro me vsechno zatim novy (principy hry chapu, hral sem M:TG i HS), spis se zatim moc neorientuju v rozdilech mezi draftem, gauntlet, atd. a taky Zlaty a diamantovy truhly mi moc nerikaji :D Neni nekde nejaky souhrny info?

    Ja zatim hraju kampan, abych mel nejaky decky (ted rozjizdim tu treti) a odehral sem nejaky puzzly, zatim jen basic
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    XINDL: Ahoj, já hraju. Cca rok. Jak to momentálně porovnat s HS netušim bohužel. HS jsem nehrál od Whispers of the old god. Jinak za ten rok stihnuli vydat jedno menší rozšíření, něco jako adventuru v HS, a jedno větší rozšíření. Tím zkompletovali první set karet. Nejrychleji se kolekce rare karet dá dát dohromady asi přes drafty. Za 5k jsou to po dvou boosterech z každé expanze plus odměny za výhry. Od čtyř výher už jsou tam myslím diamantový truhly, jinak se začíná na zlatejch. To jsou další boostery. Taky občas otevřou event, kde se zaplatí vstup, jsou tam nějaký daný pravidla pro stavbu balíků, samostatnej ladder a pak prize pool. Jak pro jednotlivý runy, tak pro komplet výsledek za event. Je tam toho dost a celkem ta hra žije. Turnaje se pořádají taky, ale rozhodně ne na nějaký ofiko a profi bázi jak to dělá Blizzard.
    XINDL
    XINDL --- ---
    Toz sem to vcera nainstaloval. Zatim to vypada hodne dobre. Hrajete aktualne jeste nekdo? Ma cenu to rozjizdet ve vetsim nebo mam zustat u Hearthstonu :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já to teď zapnul asi dvakrát po půl roce cca. Nová expanze pořád není, ale je tam pár nových promo karet. Nějaký změny v UI a předělanej mulligan. Teď při výměně handy je garantovaný, že dostaneš 2, 3, nebo 4 many. Tak lidi zkoušej nějaký 50 power balíky. Sám jsem ještě nezkoušel, ale zkusím. Meta je teď pomalejší a nějaký aggra a burn decky jsem vůbec nepotkal na ladderu.

    The Chalice Killer - 50 power roaches : EternalCardGame
    https://www.reddit.com/r/EternalCardGame/comments/6bx2yf/the_chalice_killer_50_power_roaches/

    MATHES
    MATHES --- ---
    jsem na tom dost podobne, jednou za cas to zapnul, abych si overil, ze to porad plati
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    hrajete to jeste vubec nekdo? ja jsem s tim nakonec skoncil hlavne diky nechutny variaci - manafloody a manascrewy tu jsou neuveritelny a hlavne me zacaly srat 75 karetni baliky, diky kterym je to jeste vic random a hlavne absence poradne manipulace s knihovnou ci card draw.
    MATHES
    MATHES --- ---
    docela masivni update koukam :))
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    MATHES: to dela hlavne ten limit 75 karet na balik, dost zasadne to narusuje konzistenci, coz je treba pro ruzny kontroly smrtelny, protoze jsou zavisly na tom, jestli jim ten lightning do tretiho prijde, nebo ne.
    MATHES
    MATHES --- ---
    NE7RA: mno... musim souhlasit... ten control jak hraje mass removal a dost card draw, tak lize o tolik lip, nez to rakano... na druhou stranu kdyz to lizes lehce nadprumerne, tak to rakano ma daleko vetsi power mi prijde a zrovna s tim UB controlem ses naprosto marnej.

    obecne mam pocit, ze ty hry jsou hrozne draw dependant - jak kazdej musi hrat alespon 25 influence karet, tak ty floody jsou docela nechutny...

    ... na druhou stranu neni problem ani brutalni screw diky mulligan pravidlum.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    MATHES: ja to myslim pri hre :) ze mi lip chodej karty - ne ze cekam co mi padne za karty z boosteru .)
    MATHES
    MATHES --- ---
    NE7RA: ja to nebral do ceho mi jde vic karet - proste vzdycky v kazdy hre me bavi hrat control.

    dissunul jsem tehdy do nej i legendarku do toho rakana... nejhorsi bylo, ze jsem dlouho premejslel ktery z tech dvou legendarek se zbavit a samozrejme jsem si vybral spatne ze jo.

    kazdopadne jsem toho rozbil na prach tolik, ze se to bojim zapnout :D
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    MATHES: mno - lip mi chodej karty do toho controlu (https://rngeternal.com/stock_lists/feln_control/) nez do aggra (https://rngeternal.com/stock_lists/rakano-plate/)

    ale to se mi muze jenom zdat :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    tak jsem odehral dalsi 3 drafty a uz jsem pochopil, ze na tom bronzu nema smysl pokouset se o nic jinyoh nez RB aggro, protoze je to proste zoufale poddraftovanej archetyp :)

    2x jsem si dal neco jako 1-3, ale pri tom druhym jsem si vsimnul, ze to RB proste nikdo nechce.

    tak jsem to pak dvakrat natlacil na tvrdaka a hele ho - prvni jsem dojel az do konce po prohre v 1. kole (nechutny colorscrew po muliganu) a ted jsem rozjel druhej draftik, tak uvidime.

    kazdopadne jsem k UB po dissu spousty tisic veci postavil to rakkano warcry aggro a to je teda asi jeste lepsi nez ten UB control :))
    MATHES
    MATHES --- ---
    HONZA09: tenhle deck me k tyhle hre kdysi privedl - hrat to jeste LSV
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ahoj. Jsem našel video se zábavným deckem. :) https://www.youtube.com/watch?v=XEDcisBFfqw A jak vám dopadla sezona? Já přestal grindit master rank a zůstal někde na diamond II. Dneska jsem si vyzvednul 3 packy a 2 premium rare karty. Tak spokojenost.
    MATHES
    MATHES --- ---
    CORNY: to nebyl prvni draft nahodou...

    byl druhej.
    CORNY
    CORNY --- ---
    MATHES: Ten první draft mi taky vyšel skvěle, ale to je tím, že jsme ještě byli někde v low bracketu, já jsem teď v draft gold a tam už to není tak ez pz
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATHES
    MATHES --- ---
    CORNY: tak dopadl muj prvni draft uplne nekdy davno. nicmene me tvuj post navnadil tomu dat druhou sanci, abych si mohl taky pobrecet...

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam