• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONZA09ETERNAL CCG
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hm, koukám, že to tady vyloženě žije. Já to včera ze zvědavosti nainstaloval, ale asi nevydržím.
    XINDL
    XINDL --- ---
    Včera vyšla nová kampaň + nějaký změny 4 karet :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    a taky jsem koukal, ze zpristupnili vsechny ty stary questy
    MATHES
    MATHES --- ---
    ja to teda taky zkusil zapnout, tolik jsem tam toho nemel, ale koukal jsem, ze konecne funguje casual + jsou docela zajimavy ty puzzles
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tak včera jsem to po pár dnech zase zapnul. Je tam novej patch 1.24 faction progression. Dali do hry nový odměny. Každá barva má svůj vlastní xp bar a s každým lvl je nějaká malá odměna. Goldy, shiftstone, packy, nový emotes, deck image, avataři... Je to fajn patch. Ale co jsem teda docela čuměl a ocení to hlavně asi lidi, kteří už tam něco nahraný mají... Ty odměny dávají i za progress zpětně. Takže tam na mně po zapnutí čekalo 21 packů, cca 5k goldu, 4k shiftstone a nějaký ty emotes. :) Tak kdyby někdo chtěl, tak se koukněte, co tam na koho čeká. A dneska startuje novej event.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    XINDL: 2:3 je v pohodě na první run. Já ten první draft, co mi padnul z questu na začátku snad projel úplně bez výhry. Každopádně já hraju spíš většinou constructed formáty. Fakt ale je, že se mi párkrát povedl run se sedmi výhrama a za to je potom už hodně pěkná odměna.

    No až otevřou někdy zase Event, tak zkusím v tom Forgi nagrindit na vstupy.
    XINDL
    XINDL --- ---
    HONZA09: jo, prvni run sem dostal 4 baliky a zaplatil se mi vstup (2500) + nejaky drobny k tomu- Druhej run se mi z jedne gold truhly vyloupla diamantova, takze sem na konci mel zase 4 baliky, mel zaplacenej vstup a jeste asi 1500 goldu v plusu. Z baliku pak mj. asi tri legendy.

    Forge mi momentalne prijde nejlepsi na grind, resp. nez se vrhnu na drafty pojedu forge :D Jeden draft uz mam za sebou (2:3), myslim, ze je to celkem uspech na to, ze sem se jeste ve hre uplne neorientoval a principy draftu sem si matne pamatoval z dob MTG, coz sem ale hral asi nekdy pred 15 lety :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    XINDL: Super. Já ten forge moc nehrál teda. Ale nedávno jsem viděl Krippa, jak ho streamoval a dostal za něj asi 4 balíky a cca 4k goldu. A to neni vůbec špatný. :)
    XINDL
    XINDL --- ---
    tyjo, tak vcera 2x forge 7:0 a hodne slusnej grind baliku a goldu :D
    XINDL
    XINDL --- ---
    MATHES: jo, odkaz super, predtim sem ho tam nevidel. Diky
    MATHES
    MATHES --- ---
    XINDL: na nastence jsou uz tagy, je to bud a nebo, dal jsem odkaz na ten post do zahlavi
    XINDL
    XINDL --- ---
    MATHES: no, nemyslel sem Miho, myslel sem primo nastenku ;)
    MATHES
    MATHES --- ---
    XINDL: odkaz jsem tam dal, ten zbytek ne, protoze nechci v zahlavi romany:)
    XINDL
    XINDL --- ---
    MATHES: a das to tam prosim? :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    XINDL: mohlo:)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    XINDL: Není zač. .)
    XINDL
    XINDL --- ---
    HONZA09: jinak by se tohle mohlo klidne dat na nastenku
    XINDL
    XINDL --- ---
    HONZA09: super, diky moc za info
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    XINDL: No, myslím že docela dobrej rozcestník a seznam odkazů je tady. https://www.reddit.com/r/EternalCardGame/

    Balíky jsou sice asi dražší, jsou po 75 kartách, playset má 4 karty a klidně se tam hrajou playsety i legendárek.

    Ale o Eternal se tvrdí, že to je asi nejvíc free to play friendly CCG na netu.

    Booster otevře asi 12 karet, jedna je rare a vejš a zbytek jsou random common a uncommon. A taky to dá instantně 100 shiftstone. To je měna za kterou se craftí karty.

    Když už máš kolekci rare karet komplet, tak z toho boosteru po rozempletí je kolem 250 shiftsone.

    Legendárka je za 3200, Rare za 800, Promo taky karty za 800

    Bedny jsou obyčejná (ta je jen v casual, asi 10goldů), bronzová (asi 50 goldů a common karta), stříbrná (cca 250 goldů a uncommon karta), zlatá (cca 500 goldů, booster pack a ?premium uncommon karta?), diamantová (cca 2500 goldů, booster pack a ?premium rare karta?)

    Gauntlet, Forge, Puzzles a Campaing jsou singleplayer módy. Za puzzles jsou odměny pár goldů, ale je to docela zajímavej mód. Gauntlet je mód zdarma a dá se na něm vyfarmit goldy asi nejrychleji. Někde jsem četl, že asi 1k za hodinu s nějakým rychlým deckem a není ani důležitý porazit bosse. Hraje se to s vlastním contructed deckem na sedm her. Při první prohře konec. Za jednu výhru nic, za dvě bronzová bedna, za tři tři bronzový, od čtyř vejš se bronzový začnou měnit na stříbrný. Max je tři stříbrný a když porazíš bosse tak dostaneš special bednu za rank up. Dá se vylízt až na master. Ty ranky jsou taky Bronze > Silver > Diamond > Master

    Forge se asi moc nehraje. Stojí 2500 jsou tam o něco lepší odměny, ale nejspíš se tam farmit nevyplatí. je to taková sigleplayer verze Draftu. Ale to drafotvání karet tam funguje trochu jinak. Každopádně nadraftovaný karty Ti taky zůstanou v kolekci.

    Campaing asi teda znáš už.

    A multiplayer mody jsou Event, Casual, Ranked a Draft.
    Event se otvírá jednou za čas a pokaždý má jiný pravidla. Asi bych to přirovnal nejblíž k Tavern Brawlu. Casual je tak na fun decky.
    Ranked je Bronze I-III > Silver I-III > Gold I-III > Daimond I-III > Master. Čím výš jsi, tim lepší odměny na konci sezony. Sezona trvá měsíc.
    Draft stojí 5k. Otevírají se postupně čtyři balíky a z těch se vybýrají karty. Vezmeš kartu, pošleš balík dál, až se Ti vrátí vybereš další. To fungunje nejspíš stejně jako v MTG. Nadraftovaný karty zůstávají v kolekci. Hraje se na sedm zápasů, při třech prohrách končíš. Začínáš už rovnou se zlatou bednou, při každý výhře dostaneš další. Při čvtrtý výhře se začnou upgradovat na diamantový. Takže při pěti výhrách se Ti už komplet zaplatí draft a ještě navíc dostaneš 3 boostery. Ladder tam je Bronze > Silver > Diamond > Master. Na konci sezony se dávají taky odměny nezávisle na rankedu.

    Za každou první výhru denně je free booster z nový kolekce.

    Taky je tam docela širokej systém daily questů.

    Oni ten systém odměn trochu zkrouhnuli, patch dva zpátky bejval ještě štědřejší, ale myslím, že se to dá v pohodě fre to play hrát i teď. Ale přiznávám, že já do toho už nasypal za ten rok docela dost. Z obou kolekcí mám asi přes 95 procent karet.

    Imho mě to baví víc než HS, tak mě ty peníze co v tom skončily ani nemrzej. :)
    XINDL
    XINDL --- ---
    HONZA09: ok diky za info. A myslis, ze ma cenu to hrat, kdyz chcu jen ciste free to play. Uz sem narval dost penez do HS.

    Jinak vcera sem to objevil u Krippa na streamu a pak vecer hned nainstaloval, takze je to pro me vsechno zatim novy (principy hry chapu, hral sem M:TG i HS), spis se zatim moc neorientuju v rozdilech mezi draftem, gauntlet, atd. a taky Zlaty a diamantovy truhly mi moc nerikaji :D Neni nekde nejaky souhrny info?

    Ja zatim hraju kampan, abych mel nejaky decky (ted rozjizdim tu treti) a odehral sem nejaky puzzly, zatim jen basic
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam