• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONZA09ETERNAL CCG
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ja jsem strašně greedy, levný balíky nějak neumím hrát :)
    XINDL
    XINDL --- ---
    hele, jeste, mate nejakej relativne levnej balik na trochu grindeni rankedu? Neco mam, ale jsou to baliky aktualni tak dva mesice zpet, tak bych chtel kdyztak zkusit neco novyho :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    XINDL: Není zač. :)
    XINDL
    XINDL --- ---
    HONZA09: skvely!! Diky za info :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    XINDL:
    XINDL: Jojo, karty zůstávávají. To jsou normálně otevřený booster packy. A jinak, jak to furt klesá, tak to klesá postupně s tím, kolik lidí dál odehraje těch deset zápasů a má lepší skóre než Ty. Těch 20 tiebreaker games pak ovlivňuje jemnější nuance v pořadí na ladderu. Když bude 500 lidí mít stejný skore (2-8) a Ty odehraješ dvacet tiebreaker games, budeš výš než člověk, co je neodehraje. Zároveň, když jich 15 prohraješ, budeš níž než člověk, co jich prohraje jen črtnáct. JInak já minulý měsíc ligu nehrál, protože jsem zjistil, že mě ten limited moc nebaví a šetřil jsem goldy na novou edici. Tak mi chybí card back. :/
    XINDL
    XINDL --- ---
    a jeste mam jednu blbou otazku. Ty karty, co otevru v lize, ty mi zustavaji?
    XINDL
    XINDL --- ---
    a, uz sem rank 1500, takze se to furt postupne meni
    XINDL
    XINDL --- ---
    no, jako po prvnich deseti hrach se skore 2:8 :D :D :D mam rank asi 1100. A i po prohranych hrach mi rank klesal, to mi prislo divny
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    XINDL: Tak jsem to pochopil.
    XINDL
    XINDL --- ---
    DOCKINEZ: hele, na co presne je tech dalsich dvacet her? Chapu to spravne tak, ze tema hrama se pak snazis zhorsit rank ostatnim?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Je to moc fajn. Baví mě to víc než drafty.

A úplně nejlepší to je, když člověk odehraje týdenní limit ostrých her a pak masakruje ostatní z limitu těch nepovinných her, haha.
    XINDL
    XINDL --- ---
    DOCKINEZ: ok, diky, zase sem se k Eternalu vratil diky nove edici a chcu zkusit tu ligu, tak sem chtel vedet, esi to za tech 12 500 goldu stoji :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    XINDL: Hraju, je to super. Staci se jakz takz umistit, a mas prvniho docela hezkej bonus v boosterech + foily. Já to ted neuhral nic moc, takze 8 boo. Ale v nich zas dve legendy, takze spokojenost.
    XINDL
    XINDL --- ---
    Hrajete nekdo ty ligy? Ma to cenu?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jedu ted nejvic tohle:

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tak master jsem jel doted standardne. Ne vzdy do konce, ale vetsinou jo. Ted jsem na diamond a uz to drhlo. Ale chci zas na master, jedine tam ty odmeny za neco jakz takz stoji.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ten jsem ještě nezkoušel, ale asi to zkusím dát na master. Podle toho, jak mě to bude nervovat. Jinak teda ty final bossové mi přišli docela přehnaný i před tím. Projedeš to jak nůž máslem a pak Tě vyklepne jak nic poslední protivník.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Strašně, ale opravdu strašně mě sere gauntlet. Ty nový podmínky na konci jsou strašný maso. Berzerk pro vsechny bytosti? Hm, s kontrolem není sance :(
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    No, s těma merchantama to bude dost zajímavý. Jsem zvědavej co to udělá s metou, když vlastně každej bude mít možnost si vytáhnout na cokoliv odpověď. Jinak teda z toho co jsem otevřel, tak mi padly dvě rakano cresty. Ty jsem chtěl stejně craftit. Takže dobrý.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No vidíš, a ted může sedet v jedný kopii na skladě a čekat, komu udělá pakárnu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam