• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONZA09ETERNAL CCG
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    XINDL: enjoy. End of story asi není úplně nutný, protože sám si bytost obětovat moc neumíš a soupeř si zpravidla dobrovolně nenaběhne. Ale co - když už jsem craftil 4x Rizahn, tak jedna legenda navíc už je jedno.

Víc mě bolely réra, spoustu jsem jich neměl.

Rakano Valkyries by Tobboo | Eternal Decks | Eternal Warcry
    https://eternalwarcry.com/decks/details/tLZBtn42Nyk/rakano-valkyries
    XINDL
    XINDL --- ---
    DOCKINEZ: posles deck plz?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Lol, tenhle měsíc to bylo s cestou za diamantem pořádně krušný. Zkoušel jsem kdeco od TJP přes PJ infect, abych se nakonec poslušně vrátil do lůna matky Valkýry.

Ano, mýlil jsem se - bulletshaper je naprosto boží a nechutně OP. Turn 3 Amilli? Ano! A když do něj člověk zkušeně zahodí privilege of ranks, tak to nemá chybu. Ale to se až tak často nestává. A dobrej je i bez toho.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    A teda musím říct, ze takhle vysoko (na mě rozhodně) už mají velký vliv ty tiebeakery. Dvě výhry na pomocné mě souplo na 250. místo.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Je tam docela dost nefér věci :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No ty vole, já se snad ten limited i naučím trochu hrát :)

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Já se musím dokopat, teď jsem na to tejden nesáhnul.

Ale byly už ligy, kdy jsem to koupil pár dní před koncem a odehrál vše najednou.
    XINDL
    XINDL --- ---
    toz, mel sem v lize po prvnim tydnu 3-7 skore, trochu sem pozmenil balik a vytahl sem to na 9-11 po druhym tydnu, takze to vypada rozhodne lip :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    XINDL: No proto právě hraju limited, abych si ty levný decky užil :)
    XINDL
    XINDL --- ---
    DOCKINEZ: jo, ja bych si taky strasne rad zahral drahy controly :D, bohuzel ale nemam dust na potrebny legendy

HONZA09: n tu uz jsem taky koukal, bohuzel nemam ani jednu bandit queen.

Jen sem to tak zkusil, jestli nemate nejakej levnej oblibenej balik :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Celkem levně vypadá tahle Rally queen a jsou v ní karty i nějaký nový karty.

Sludge Queen by Calimdir | Eternal Decks | Eternal Warcry
    https://eternalwarcry.com/decks/details/Ad8IrrPBoPE/sludge-queen
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ja jsem strašně greedy, levný balíky nějak neumím hrát :)
    XINDL
    XINDL --- ---
    hele, jeste, mate nejakej relativne levnej balik na trochu grindeni rankedu? Neco mam, ale jsou to baliky aktualni tak dva mesice zpet, tak bych chtel kdyztak zkusit neco novyho :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    XINDL: Není zač. :)
    XINDL
    XINDL --- ---
    HONZA09: skvely!! Diky za info :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    XINDL:
    XINDL: Jojo, karty zůstávávají. To jsou normálně otevřený booster packy. A jinak, jak to furt klesá, tak to klesá postupně s tím, kolik lidí dál odehraje těch deset zápasů a má lepší skóre než Ty. Těch 20 tiebreaker games pak ovlivňuje jemnější nuance v pořadí na ladderu. Když bude 500 lidí mít stejný skore (2-8) a Ty odehraješ dvacet tiebreaker games, budeš výš než člověk, co je neodehraje. Zároveň, když jich 15 prohraješ, budeš níž než člověk, co jich prohraje jen črtnáct. JInak já minulý měsíc ligu nehrál, protože jsem zjistil, že mě ten limited moc nebaví a šetřil jsem goldy na novou edici. Tak mi chybí card back. :/
    XINDL
    XINDL --- ---
    a jeste mam jednu blbou otazku. Ty karty, co otevru v lize, ty mi zustavaji?
    XINDL
    XINDL --- ---
    a, uz sem rank 1500, takze se to furt postupne meni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam