• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONZA09ETERNAL CCG
    XINDL
    XINDL --- ---
    Drop-tober! - News - Dire Wolf Digital
    https://www.direwolfdigital.com/news/drop-tober/
    XINDL
    XINDL --- ---
    Od dneška do vydani nove kampane (coz nevim, kdy presne je) je mozny ziskat sledovanim streamu ruzny looty. V praxi je to tak, ze prí sledovani se obcas objevi bronzova truhlicka klikatelna. Pokud mate propojenej eternal account s twitchem, dostanete pak ingame loot. Zatim sem otevrel tri truhlicky, dvakrat uncommon karta a jednou foilova legenda. Meli by z toho ale udajne padat i baliky nebo free draft vstupy
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    OI víkendu jsem dal diamond 1. Docela zajímavej balíček s vránama, zelenymi bracers atd.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Za 10 USD je na store bundle pro začínající hráče. 10x booster první edice (měl jsem 3x lege), 500 drahokamů a dva předkonstruovaný decky, přičemž každej obsahuje po jedný legendě (Navani a Rindra). Za mě cajk.

A to se docela vyplatí.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Eternal Brews - Matriarch of Wrath
    https://www.youtube.com/watch?v=3hqff35Nv3U
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ahoj. Jsem se inspiroval o Locopojo na streamu a v neděli jsem postavil Icaria White Ramp s tou novou promo kartou. Po dlouhý době co jsem to nehrál, jsem hitnul během jednoho večera Gold Rank. O víkendu s tím zkusím diamond.

4 Seek Power (Set1 #408)
    4 Torch (Set1 #8)
    4 Teacher of Humility (Set4 #67)
    4 Trail Maker (Set3 #65)
    2 Auralian Merchant (Set4 #70)
    2 Kindle (Set1002 #2)
    4 Knight-Chancellor Siraf (Set1 #335)
    3 Stand Together (Set1 #334)
    3 Winchest Merchant (Set4 #126)
    4 Genetrix Irel IV (Set4 #307)
    1 Rise to the Challenge (Set1 #320)
    4 Sandstorm Titan (Set1 #99)
    1 The Great Parliament (Set1 #338)
    3 Marshal Ironthorn (Set1 #174)
    4 Worldbearer Behemoth (Set3 #87)
    3 Icaria, the Liberator (Set1 #329)
    2 Fire Sigil (Set1 #1)
    3 Time Sigil (Set1 #63)
    5 Justice Sigil (Set1 #126)
    4 Crest of Impulse (Set3 #251)
    4 Crest of Glory (Set4 #243)
    4 Combrei Banner (Set1 #424)
    3 Crest of Progress (Set4 #247)
    --------------MARKET---------------
    1 Stand Together (Set1 #334)
    1 The Great Parliament (Set1 #338)
    1 Marshal Ironthorn (Set1 #174)
    1 Icaria, the Liberator (Set1 #329)
    1 A New Tomorrow (Set1 #348)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Na tohle jsem měl karty, tak jsem to včera postavil a zkusil. 4x 7 výher, dvakrát 6.

Paladinotaur: Easymode Gauntlet Grinder by BarnacleEd | Eternal Decks | Eternal Warcry
    https://eternalwarcry.com/decks/details/pyJ5jVqhScI/paladinotaur-easymode-gauntlet-grinder
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    XINDL: Mel jsem podobnou zkusenost a motivaci :)

Taky mi dost pomohlo, ze jsem si na odreagování postavil skycrag agro, takze jsem s tema mrchama uz trosku zvyklej hrát.

Jinak rank aktualne diamond 2, od diamond 1 me deli asi dve vyhry. Uvidime.
    XINDL
    XINDL --- ---
    DOCKINEZ: po poslednim draftu, kdy me jednu hru strasne rozsekal typek s yeti sem si rikal, ze pristi draft musim taky zkusit nejakej yeti deck. Nikdo je asi nejak extra nepickuje, takze tam vsichni zustavaji pro tebe
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jinak obr je naprosto brutální. Takovej lepší sky crew.

Jinak deck poslouchal jak hodinky, unseen commando chodilo, crafty yeti vždycky dolíznul chybějící zemi a na late game zpravidla vubec nedoslo.

Prijemna zmena. Vetsinou jsem v draftech prilis greedy, beru value nad krivkou a chcipnu sice bez boardu, zato ale s plnou rukou.

Tady jsem treba spellcraft zahral za celou dobu snad jenom jednou. Neni cas ztracet cas a start typu snowcrust > stick > unseen souperi moc nedavali.

Kazdopadne se rad podelim o krasnou demenci v poslednim kole. Ve ctvrtym kole jsem dal strategize a reflex, takze herald zadarmo. Na ruce 2x unstable form sliboval poradnyho macka.

Hadejte, kdo zahral unstable na heralda jeste to kolo a dostal krasnou bytost za 1 manu? :) Souper se musel potrhat smichy... nez jsem ho o dve kola na to zabil.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Po delší době vyhranej draft.

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No jo, taky bych si mohl rozbalit boo za 14 dní a dohrát to.
    XINDL
    XINDL --- ---
    Takze moje liga. Pokud ten rank vydrzi do 50 bude to pecka :)

XINDL
    XINDL --- ---
    HONZA09: hodne slusny GG :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Turn 2 double Icaria in ranked : EternalCardGame
    https://www.reddit.com/r/EternalCardGame/comments/98g1vb/turn_2_double_icaria_in_ranked/

Turn 1 I played Trail Stories twice on Mirror image and played North Wind Herald.

Turn 2 I played unstable form on North Wind to get Icaria and played mirror image.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    A tohle je super:

Keep Your Rank
    To help protect forward progress made by players, we're making some changes to how Ranks work in both Ranked and Draft:
    Players can no longer demote from Diamond to Gold, from Gold to Silver, or from Silver to Bronze. (You can still demote within a Rank - from Silver II to Silver III, for example - but once you make it to Silver, Gold, Diamond, or Master, you're staying there.)
    Players can no longer demote within a Rank (go from Silver II to Silver III) in your first three games after reaching a new tier.

Že bych zkusil zabojovat o master? :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Víkendová akce dobra - za 4000 goldu jsem získal 9 boo a 2600 zlata zpátky ;)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam